Maaş kartı

Önceki konun saçma gelmişti ama evlendigine pişman olmakta haklısın şuanda

Nick değiştirilmiyor demiştim size dimi usta da onaylamış neyse ki kafa karışıklığı çözülmüş kızlar varılan nokta şu ki ikisi de yine aynı kişi
Ben de iki üye ismine de yorum yaptım hatta memuriyee öğretmen degilim demisti ama muallime öğretmen diye yazmıştım hatta o gün kafam da karisikti (içtiğim ilac uyku yapıyor da ) ama yanilmamisim
Hatta kisinin konularinin ekran görüntüsünü görünce şaşırmıştım kazenin aciklamasini görünce parcalar birleşti
Zaten 33 yasinda birinin bu kadar toy olabildigine ihtimal verememistim
Ne diyelim maas kartini vermiştir eline geçen uc bes liralik harclikla idare etsin

Ajanlara taş çıkartacaz yahu

Kardeş sen ciddi misin

Belki şu an aramızda farklı bir nickle geziyor maaş kartı ve evlendiğime pişmanım konularına dikkat

Belki şu an aramızda farklı bir nickle geziyor maaş kartı ve evlendiğime pişmanım konularına dikkat
Vardi oyle biri kadini kiz memuriye sen misin diye diye korkuttuk neye uğradığını şaşırmıştı
Evlenenlerin de cogu pişman, hic evlenmesem daha mi iyi diyorum burada konulari okudukça

Vardi oyle biri kadini kiz memuriye sen misin diye diye korkuttuk neye uğradığını şaşırmıştı
Evlenenlerin de cogu pişman, hic evlenmesem daha mi iyi diyorum burada konulari okudukça
Burdaki konular insanı olumsuz etkiliyor. İnsan kendini sorguluyor, haline de şükrediyor.

Ben şunu gerçekten merak ediyorum. O kartı alıp atm’den para mı çekiyorsunuz?

Ayyy varya konuyu dehşetle okudum. Kocanız gibi birini Allah düşmanımın başına vermesin. Valla beni de böyle insanlarla imtihan etmesin. İnsan sinir küpü olur valla. Verdiğim emeklere yazık diye lanet eder boşanırsın. Aman aman

ayyy bu evlilikten bişey olmaz artık.. laçkalaşmış, saygıyı kaybetmişsiniz.. gercekten boşanmak en iyisi

Onceki yillarda gun asiri konu acan bir tip vardi ama galiba hastaydi o okb mi ne birseyi vardi oyle kalmis aklimda en son yonetim patlayip tum hesaplarini yazdi yanlis hatirlamiyorsam 7 tane falan saymistim
8. Alinca artik ustu kapali muhit yazmisti yonetim sansini zorlama diye
9. Uyeligi aranizda avukat varmi diye sormak icin almisti o geldi aklima

Evet ya o nedir benim gibi bir cahili aydınlatır mısın canım stalk nedir?
Stalk takip.etme demek mesela eski sevgilisini sosyal medyadan takip eden ya da takip etmeden izleyen kisiler icin kullanılan bir tabir

Gecen gun de öyle birinin üyelikleri paylaşılmışti baya 10 üyelik açmış

Stalk takip.etme demek mesela eski sevgilisini sosyal medyadan takip eden ya da takip etmeden izleyen kisiler icin kullanılan bir tabir

Gecen gun de öyle birinin üyelikleri paylaşılmışti baya 10 üyelik açmış
Ayni mail kullanilarak baska hesap aliniyormu bilmiyorum Oyle degilse 10 mail acmak lazim agir issizlik yahu

Ayni mail kullanilarak baska hesap aliniyormu bilmiyorum Oyle degilse 10 mail acmak lazim agir issizlik yahu
Ayni maille üyelik açılamıyor diye biliyorum mesela bu üyeliğimi baska maille acmistim ama o maili kullanmadigim ve hatta şifresini de unuttuğum için maili değiştirdim ama baska üyelik denemedigim icin bilemeyeceğim cidden ben o kadar kafa yoramiyorum yaa her biri için mail.ac sifre ayarla senaryolari aklinda tut derken benim beynim.yanar bi yerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…