- 19 Mayıs 2020
- 48.883
- 220.241
- 598
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Memuriyee cim istemezse adam boşanmaz. İstese de boşanmaz.kusura bakma kocaniz karı parasiyla zengin olacagi düşünüyor
arabayıkardeşinin üzerine yapacaksa.. hiç imza atmayin.. vekalet degilse..
kocanin boşanmadan önce plan yaptığı düşünüyorum.
kusura bakma adam agzinin kesesini açmiş ya arabayı kardeşinin üzerine yapacak kadar...bilmiyorum ben olsam cinnet geçiridimMemuriyee cim istemezse adam boşanmaz. İstese de boşanmaz.Bir daha nerde bulacak adam böylesini. Her ihtimale karşı önlem alıyor.
Her erkek yanınızdaki gibi değil. Ben şahsen kartımı zorla veriyorum kocama. Hesap kitap işleri sinirimi yıpratıyor. Bir önceki konularını okuyun konu sahibinin. Çok dönmüş para mevzusu. Cılkı çıkmış. Adam ortak hesap da kabul etmiyor, istiyor ki konu sahibi gelenden gidenden haberi olmasın. Ne halt edecekse rahat rahat edecek adam işte onu istiyor. O kadar maaştan ayda 100 TL harçlık verirse öpüp başına koyacak konu sahibi.Kadınlar çalışınca erkeklerde birçok şeyden feragat etmiş oluyor. Bu pandemi döneminde evde kalınca fark ettim açıkçası. Ben çalışıyorken akşam yemek yiyecek yer ariyirduk. Eve gelincede ben bir yerde sızıyordum. Konuşmak dahi istemiyordum. Okulda efor sarf ettiğim için. Simdi hergun yemekti temizlikçi düzendi bir şekilde oluştu. Yani bayanlar sizin eşinizin üzerinde onunda sizin üzerinizde hakkı var. Bu parasal anlam dada . E ben çok mi iyi geçiniyorum hayir. 1 haftadır küsüsüz. Ama hallolur insallah. Sabırlı akli selim olun arkadaşlar. O müthiş feminist düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez. Kadınlar işini bilir. Erkeklerde yöneltiyorum sanar tabiatınız bu
Gittiğine göre çok umrunda değil gibi. Bu adam sizinle aile olma derdinde değil. Siz onun için sadece kölesiniz.Konuşmamıza fırsat bile vermedi ki telefonlarımıda açmıyor aklınca beni pişman etmeye çalışıyor ama illaki gelecek o zaman bunun böyle devam etmeyeceğini kendine çeki-düzen vermesi gerektiğini vermeyecekse de boşanmaya gideceğini soylicem
Ek olarak; adam maaş kartı da maaş kartı diye tutturuyor. Ortak hesap kabul etmiyor. Boşanmak ile tehdit ediyor.şöle bi durumu söleyecegim...
bende eşimle maaş kartlarimiz ortak.. bi elinin nesi var iki elin sesi var birbirimize danişmadan bi adimi atmiyoruz. konuşuyoruz bütün mevzulari şöle yapalım edelim diyoruz. o bana danişmadan almayacagi biliyorum. eve gelince gösteriyor aşkım şunu aldim bunu aldim vs. çok şükür:)
aileye yardim yok. olsa ortak ederiz.. çok şükür işimizi görüyoruz..
ama memuriyenin ki farklı...
kocasi memuriyenin memur olduktan sonra maaş kartina göz dikiyor.. kadin güzelce söylüyor aşkım koltuk takımı alacagim aileme diyor oda kardeşime araba alicam diyor. agir bence
evine alsa kocasi ses etmezdi diye düşünüyorum..
ben 6 senedir üst kata yaptıracagi günü bekledim olmadi evime tadilata karar kıldık biliyorum ki hayat çok pahalı...
30-40 bine el arabası satılmıyor. Min. 100 bin falandır.kesinlike şaka gibi 3-5 binlik koltuk takımıyla en az 30-40 binlik arabayı bir tutuyor. Bu safım da hakkını savunamıyor kanımca. Karsısında eli maşalı bir kadın olsa gık diyemezdi.
Kadınlar çalışınca erkeklerde birçok şeyden feragat etmiş oluyor. Bu pandemi döneminde evde kalınca fark ettim açıkçası. Ben çalışıyorken akşam yemek yiyecek yer ariyirduk. Eve gelincede ben bir yerde sızıyordum. Konuşmak dahi istemiyordum. Okulda efor sarf ettiğim için. Simdi hergun yemekti temizlikçi düzendi bir şekilde oluştu. Yani bayanlar sizin eşinizin üzerinde onunda sizin üzerinizde hakkı var. Bu parasal anlam dada . E ben çok mi iyi geçiniyorum hayir. 1 haftadır küsüsüz. Ama hallolur insallah. Sabırlı akli selim olun arkadaşlar. O müthiş feminist düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez. Kadınlar işini bilir. Erkeklerde yöneltiyorum sanar tabiatınız bu
tehdit etse kapı orda derdim..Ek olarak; adam maaş kartı da maaş kartı diye tutturuyor. Ortak hesap kabul etmiyor. Boşanmak ile tehdit ediyor.
Harclik birakirdi ama kıyafet almam konusunda pintiydi. Bir şey begendigimde ihtiyacın var mı diye sorardı ihtiyacım yok ama beğendim derdm aldırmazdı.Eşiniz siz çalışmıyorken maddi anlamda size karşı nasildi. Yani size harçlık vs bol bol birakirmiydi. Harcamanizdi kıyafetinizdi kuaförünüzdü vs bu konularda pintilik yapar miydi. Ev hayatında eşyalarda vs. Sizi kısıtlayan birisi miydi.
Dımdızlak ortada kalacak bir tutum yapma diyorum zaten iyi okursan. Kartini verme diyorum en başından zaten. Sadece işi zitlasmaya dökme.diyorum.Valla bu durum kişinin eşinin altınlarıyla kardeşi üzerine araba alıyorsa para kaçırıyordur. Kişiyi eş olarak görmemiş aile olarak görmemiş bu durumda feminist düşüncelere uymayın derken dımdızlak ortada kalırsa çözümünüz ne olacak?
Adam bariz seni yolmaya çalışıyor boşanmayı neden düşünmüyorsun. Paran var kendine yeni bir düzen kur. Kimseye muhtaç değilsin.Harclik birakirdi ama kıyafet almam konusunda pintiydi. Bir şey begendigimde ihtiyacın var mı diye sorardı ihtiyacım yok ama beğendim derdm aldırmazdı.
Siz nekadarlık evlisiniz ? Ne zaman atandınız? Ben yeni diye anladım atanmayı. Nasıl ikinizin parası anlamaya çalışıyorum.Vallahi yaaa
O zaman zaten kartini verme diye en basindan bu yana diyorum. Bosanmak istemiyorsan zitlasma diyorum sadece. Pskiyatriler bile orta yol bulmaya çalışıyor ya. Simdi ben olmaz bırak ayrıl deseydim herkes muhteşem beğen yapıp geçecekti. Bosandiginda yeninden evlendiğinde vs her olumsuzlukta boşanarak hayat devam etmez.Harclik birakirdi ama kıyafet almam konusunda pintiydi. Bir şey begendigimde ihtiyacın var mı diye sorardı ihtiyacım yok ama beğendim derdm aldırmazdı.
Birikiminizi geri alabıldınız mı, abi ile gorusmuyor musunuz?daha çok yenisin zamanla öğrenirsin muhtemelen. her şeyi eşine söylemek zorunda değilsin.
çünkü eşin tuhaf. ben aileme birsürü beyaz eşya aldım. ama tak maaşımı vermiyordum. taksitle alıyordum. çamaşır makinesi mi bozuldu anneler gününde alırdım. bulaşık makinesi mi yok özel bir günde alırdım. ben eşime de söylerdim çünkü bizim aramızda bunun kavgası olmazdı. o da ailesinin ihtiyaçlarını giderirdi. böyle eşyalara takılı kalmazdık.
sadece eşim abisiyle iş yapıp tüm birikimimizi kaptırdığında olay çıktı. bunda da haklıydım yani.
neyse üç beşi söylemeyiver. kartını da vermemen çok iyi olmuş.
eğer ki kardeşine araba alırsa ve evi de geçindirirse ne ala. sen de maaşınla ev alırsın ailenin üzerine!
yalnız ortak paranızı da ikiye bölüp al ev peşinatın olur.
Adam kızın takılarını bile bozdurup kendi hesabına atmış ...sizce bu adam şahsi harcamaları için kıza harçlık bırakıyor mudur?Eşiniz siz çalışmıyorken maddi anlamda size karşı nasildi. Yani size harçlık vs bol bol birakirmiydi. Harcamanizdi kıyafetinizdi kuaförünüzdü vs bu konularda pintilik yapar miydi. Ev hayatında eşyalarda vs. Sizi kısıtlayan birisi miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?