- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.231
- 133
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Kizin altinlarini elinden alıp bozdurmusSiz nekadarlık evlisiniz ? Ne zaman atandınız? Ben yeni diye anladım atanmayı. Nasıl ikinizin parası anlamaya çalışıyorum.
Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordumO zaman zaten kartini verme diye en basindan bu yana diyorum. Bosanmak istemiyorsan zitlasma diyorum sadece. Pskiyatriler bile orta yol bulmaya çalışıyor ya. Simdi ben olmaz bırak ayrıl deseydim herkes muhteşem beğen yapıp geçecekti. Bosandiginda yeninden evlendiğinde vs her olumsuzlukta boşanarak hayat devam etmez.
Benim konunuza inancım gitmişti ama doğruysa bile artik su yazdığınızdan sonra ne denilse anlamsız.Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Henüz çocuk istemiyorum eşimden emin olmadan. Ne yapmalıyım hemen bosanmalimiyimBenim konunuza inancım gitmişti ama doğruysa bile artik su yazdığınızdan sonra ne denilse anlamsız.
Eşiniz sizin paranızla araba alıp kardeşinin üstüne yapacak o arabanin anahtarını rüyanızda göreceksiniz sadece ama hala evlilik, çocuk diyorsunuz. Peki
DAHA 33 yaşındasin yolun çok genç.. yapabileceginiz çok işiniz var..Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Eşinizden emin olacağınızı düşünüyor musunuz peki? Karakterini, evlilige, kadına bakışını değiştirmezsiniz ki.Henüz çocuk istemiyorum eşimden emin olmadan. Ne yapmalıyım hemen bosanmalimiyim
Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
E ben çok mi iyi geçiniyorum hayir. 1 haftadır küsüsüz. Ama hallolur insallah. Sabırlı akli selim olun arkadaşlar. O müthiş feminist düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez. Kadınlar işini bilir. Erkeklerde yöneltiyorum sanar tabiatınız bu
Eşinizin ağzının ortasına kürekle vurasım geldi. Bence eşiniz kalbi fesat , kötü niyetli birisi. Sizin adınıza çok üzüldüm. Böyle evlilik olur mu?Arkadaslar konumu merak edenler olmuş. Eşimle pazar günü konuştuk maaş kartı konusunu artık kapatalim vermeyeceğim dedim tamam dedi bir şey demedi uzatmadı. Sonra araba alıp kardeşinin üzerine yapmak gibi bir planın mi var dedim evet dedi bende o para ikimizin parası böyle bir şey yapamazsın dedim oda neden yapamayacakmisim ben maaşımla evi geçindirecem ama sen her maasinla ailenin evini yenileyeceksin yok oyle bir dunya dedi. Bende evlenmeden önce atanmış olsaydim ailemin ihtiyaçlarını alır öyle evlenirdim ama evlendikten sonra atandım ve her maaşımla alayım demiyorum ko sadece bir maaşımla bir koktuk takımı alicam o kadar dedim beni onlar bakti büyüttü bu yasa getirdibir maaşımı da çok göremem aileme dedim. Oda iyi istediğini yap istersen her maaşını ver ailene senin ailen varsa benimde var bende kardeşime araba alicam dedi. Bende aynı şey mi felan dedim olay büyüdü çıktı gitti evden 2 gündür de gelmiyor emin değilim ama bekar arkadaşı var onunla kalıyor olabilir bu kadar.
Not öğretmen olduğumu söyleyenler olmuş öğretmen değilim
Bence eşim diyeceği , bir ömür aynı yastığa baş koyacağı insanı yolun başında tanımış oldu. Gizli gizli az az para göndermekle anlayamazdı. Oldu ki ailesinin acil yüklü miktar paraya ihtiyacı oldu. Kim bilir daha ne bencil yönleri çıkacak.Evet koltuk almasından yanayım ama keske bahsetmeseydı dedım bende kendi kendime.
Koltuk dıyınce Memuriyee adam da direkt arabadan bahsetmiş.
Tum yatırımla kardesıne araba almayı uc bes binlik koltukla es gorme hakkını bulmus kendinde.
Kesinlikle katıliyorum o muhtaclık durumunu yasamadan gordu adamın ne oldugunu.Bence eşim diyeceği , bir ömür aynı yastığa baş koyacağı insanı yolun başında tanımış oldu. Gizli gizli az az para göndermekle anlayamazdı. Oldu ki ailesinin acil yüklü miktar paraya ihtiyacı oldu. Kim bilir daha ne bencil yönleri çıkacak.
Biz 8 yıldır birlikteyiz. 1 yıldır evliyiz. Hayatımda ilk defa küstüm. Oda şaşkınlıkla seyrediyor zaten nasıl dayanabiliyorum diye. Hatasının farkında ama dillendirip bir daha yapmam desin diye dayanıyorum. Sanki ben.konu sahibine kul köle ol ne yapsa hemen kabul et mi diyorum. Siz asıl meseleyi hiç anlamadınız sanirim. Size evliliginizde mutluluklarBöyle evlilik tavsiyesi veriyorsun ama bir haftadır küs evlilik mi olur? Oturur konuşursun. O feminist düşüncelerimle 10 yıldır evliyim toplasan 1 hafta küsmedim. İletişim kurup sınırları bilirsen problem olmuyor. Sana da tavsiye ederim.
Kocanın senı sevdıgını nasıl hissediyordum mesela? Napıyordu?Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?