Maaş kartımı geri almak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

drsiest@

Ziyaretçi
maaş kartım işe başladığımdan beri eşimde, para konusunda ona hiç karışmam.. sorunumuz da olmadı fakat bütün parayı tekrar eşimin idaresine de versem, maaşımı bankadan ben çekmek istiyorum.. bunu ona, kırmadan incitmeden nası anlatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce eşinizden onun ve kendinizin maaş kartını isteyin. Artık maaşları ben çekicem deyin, sonrada "neyse sen benim maaş kartımı" ver deyin. Herhalde anlayış gösterecektir

çok zor bir durum...

ama maaş kartınızda bir şeye bakıcağınızı yani bir para yattı mı falan die bakıcağınızı söyleyin çarşıya çıkıcam yarın kartımı verebilirmisin diyiin..

eşiniz umarım alınganlık yapmaz...

yada maaş günü yaklaşırken canım bu sefer ben çekmek istiyorum deyin beraber çekin sonra parayı ona ver kart sende kalsın böylelikle kırmadan geri almış olursun:)

bana durumunuz çok ilginç geldi.şöyle açıklayayım:ilk başta verirken zoraki mi verdiniz yoksa isteyerek mi.isteyerek verdiyseniz eğer beklentilerinizi mi karşılamadı.sanki size harçlık veriyor gibi olması vs.bence çalışan bayanın kendisi çekmesi çok güzel,en azından 1 aylık iş stresini çekerken unutuyor.senin işin var,benim yolum araya düşecek maaş kartlarını alayım da parayı çekeyim,dersiniz.kartı geri verirken de kendinizinkini vermezseniz.lazım olduğunda kredi kartı kullanmayayım maaş kartım yanımda bulunsun,aniden paraya ihtiyacım olabiliyor,arkadaşlardan da isteyemiyorum dersin.

çok kolay
hayatım bundan sonra maaşımı ben çekmek istiyorum, kartımı geri alabilirmiyim diyeceksin olacak bitecek
erkekler bukadar hasas değiller neden bukadar kafa yoruyorsunki

kocacaımmmmmm
hayatımmmmmm
canım benim ben şu kartımı alabilirmiyim maaşımı ben çekeyim yavrum bundan sonra bende kalsın tamam deyip öperek elinden al ve bidaha verme
:jeyyar:

Is yerinden maas kartimi istediler, bazi islemler yapilacakmis galiba deyip karti al sonrada geri ona verme, egerki istersede, artik bende kalsin, maasimi ben kendim cekmek istiyorum dersin...

2 yolu var
ya kibar bir dille ve biraz yalanla gülsümsultanın dediği gibi kart lazım şstediler vs. yalan atacaksın ve birdaha vemeyeceksin

yada karsısına gecip kartını isticeksin
bence burda kırılması gereken o değil sensin
okumus etmiş doktor bir kadınsın
ne hakla maas kartını elinden alıyo

Direkt teşebbüs bence daha iyidir kırmamaya çalışırken eğerki farkına varırsa daha çok kırılacaktır. Geçerli sebebler üreterek alın karşınıza konuşun.

En basitinden 1 ay boyunca çalışıyorum bakıyorum elimde hiç bir şey yok bunaldım diye lafa başlarsın bundan sonra maaşımı kendim çekmek istiyorum diyede bitirirsin. :)

hiç bizde böyle sıkıntılar olmadıgı için nasıl denir bilmem ki eşimde bende herkesin kartı kendindedir ama para ortaktır

Bu kartlar neden eşlerde durur hiç anlayamıyorum.
Bunca yıl dirsek çürüt, oku, çalış, sonra ver eşinin eline gitsin.
Evet para elbette ortaktır, senin paran benim param olmaz ama bunca emekten sonra babadan harçlık alır gibi eşten harçlık almak da hoş değil bence.
Ben yerinizde olsam direkt söylerdim. Kaçak güreşmeden.
Alınırsa da alınırdı yani naapim, böyle de siz üzülüyorsunuz devamlı.

bir bahane bulmanıza gerek yokki..Maaşınızı çekmenizi istemeniz kadar doğal bir şey olamaz..
Açık açık --hayatım maaş kartımı versen de maaşımı ben çeksem omazmı?Bu şekilde sanki hiç maaş almıyormuşum gibi hissediyorum.. Sonra yine parayı sana veririm hesapları sen halledersin--diyebilirsin...

eşinin keyifli bir anında laf arasında söylemen taraftarıyım. hani sanki çok da önemli birşey değilmiş gibi. böylece o da konu üzerinde cok düşünmeden verir kartını kaydirigubbakcemile5 ve bence alınacak birşey de yok bunda. o kadar sene okumanın karşılığı o para, kimsenin bu yüzden sana sitem etmeye hakkı yok

yada maaş günü yaklaşırken canım bu sefer ben çekmek istiyorum deyin beraber çekin sonra parayı ona ver kart sende kalsın böylelikle kırmadan geri almış olursun:)

benim de aklımdaki buydu, doğumdan sonra hesaplardan iyice uzaklaşınca kötü hissettim kendimi..

Bence maaş kartını almakla kalma,köşeye birazda kendin için para at:jeyyar:

eğer devlete bağlı çalışıyorsanız,bu ay maaşlarımızı zamlı alacak olmamız da geçerli bir sebep olabilir. 'maaşım ne kadar olmuş,merak ediyorum' diyerek de konuya girebilirsiniz.

anlamadığım senin maaş kartının eşinde ne işi var...
neden başta verdin ona...
evin bütün ihtiyaçlarını ortaklaşa alın ama ...
herkesin kartı kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…