- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi drsiest@
-
Bence maaş kartını almakla kalma,köşeye birazda kendin için para at:jeyyar:
katılıyorum ben de. niye maaş kartın eşinde ki zaten tatlım. bu kart senin. ne münasebet canım. afedersin bütün ay eşek gibi çalışıyoruz. hayır yani kartın eşde durmasının amacı ne ki? bir tür güvensizlik mi? yok yooook bence bu erkeklerin içindeki gizli maço yüzünden kızlar.kötükedihüso ben evin erkeğiyim ülennn dayatması mı ki üstü kapalı acaba? kaydirigubbakcemile (ay tatlım bu genel bir değerlendirme. eşinle ilgili değil)Bu kartlar neden eşlerde durur hiç anlayamıyorum.
Bunca yıl dirsek çürüt, oku, çalış, sonra ver eşinin eline gitsin.
Evet para elbette ortaktır, senin paran benim param olmaz ama bunca emekten sonra babadan harçlık alır gibi eşten harçlık almak da hoş değil bence.
Ben yerinizde olsam direkt söylerdim. Kaçak güreşmeden.
Alınırsa da alınırdı yani naapim, böyle de siz üzülüyorsunuz devamlı.
dün gece konuştum kızlar, maaş kartımı verdi ama çok kötü bi geçiş dönemi atlatıyoruz..
tatlım çok sevindim senin adına. ayrıca takmaaa. unutur gider. "evlilikte sür git olmaz, geçgit olur" derler.dün gece konuştum kızlar, maaş kartımı verdi ama çok kötü bi geçiş dönemi atlatıyoruz..
maaş kartım işe başladığımdan beri eşimde, para konusunda ona hiç karışmam.. sorunumuz da olmadı fakat bütün parayı tekrar eşimin idaresine de versem, maaşımı bankadan ben çekmek istiyorum.. bunu ona, kırmadan incitmeden nası anlatabilirim?
5 yılda almıştır kartını herhalde geri..Nerden buldunda çıkardın bu konuyu ayollDirekt iste. Kirilcagini sanmam.
Direkt iste. Kirilcagini sanmam.
Tebrikler! Bu ikinci 5 yıllık konu hortlatma girişiminiz. Bu sefer simbo elektrikli süpürge kazandınız. Temiz günlerde kullanın...Direkt iste. Kirilcagini sanmam.
bu eski konularu güncellemekteki amacın ne..Direkt iste. Kirilcagini sanmam.
Direkt iste. Kirilcagini sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?