Maaş kartımı geri almak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne akrtımı verdim ne de eşim istedi...
siz de eşinize tüm ay çalışıyorum ama çalıştığımın karşığılını anlayamıyorum....
artık ben çeksem maaşımı deyin...

Bence maaş kartını almakla kalma,köşeye birazda kendin için para at:jeyyar:

süpersin:) ya arkadaşlar bi kişi bile bırak kalsın demedi, keşke ben bekarken keşfetseymişim sizi:)

katılıyorum ben de. niye maaş kartın eşinde ki zaten tatlım. bu kart senin. ne münasebet canım. afedersin bütün ay eşek gibi çalışıyoruz. hayır yani kartın eşde durmasının amacı ne ki? bir tür güvensizlik mi? yok yooook bence bu erkeklerin içindeki gizli maço yüzünden kızlar.kötükedihüso ben evin erkeğiyim ülennn dayatması mı ki üstü kapalı acaba? kaydirigubbakcemile (ay tatlım bu genel bir değerlendirme. eşinle ilgili değil)
ay vallahi benimki arada gıcığına ister. ver bakalım kartı ben bi göreyim şu maaşını diye. diyorum hooop. bi de maaşı verip elini öpeyim istersen. sen bana ver. ben çekeyim.
hoş çeksek ne değişiyor ki. eve gel. paraları koy ortaya. yanına da faturaları, ekstreleri. bankadan çek git bankaya yatır.-tatlicadiarzu-
hiç kırılır mırılır deme. küt diye iste ayol. amaaan nerede görülmüş ki erkeklerin bu kadar hassas kalbe sahip oldukları.
yaşasın kadın dayanışması.kaydirigubbakcemile5

dün gece konuştum kızlar, maaş kartımı verdi ama çok kötü bi geçiş dönemi atlatıyoruz..

boşver,kartını almışsın ya önemli olan o,unutur o da,alışır,hiç takma kafana,normal davran sen.

dün gece konuştum kızlar, maaş kartımı verdi ama çok kötü bi geçiş dönemi atlatıyoruz..

tepkisi ne oldu canım?fisfisfis

nasıl söyledin peki?

uzun zaman onda durup alman birden onu şaşırtmıştır durgunlaşıp afallaması normal olabilir yani...CADIARZU

tatlım çok sevindim senin adına. ayrıca takmaaa. unutur gider. "evlilikte sür git olmaz, geçgit olur" derler.

bazı şeyleri kabullenip boyun eğdikçe erkek asla kendiliğinden anlamıyo canım..hak verilmez alınır derler..o misal hakkını aramasını bileceksin yoksa çook ezilirsin..hoş bunu söyleyen bana bakın neler çıkiyorum ve gıkım çıkmıyo..du..yavaş yavaş birşeyler düzelecek..
ayrıca senen konunda hiç alınganlık yapacağı bir durum yok sen kafana takacağına o taksın biraz da:))

keşke birazda ben yöneteyim deyip onun maaş kartınıda isteseydiniz bakalım o zaman ne derdi acaba

yani varya kadınlara boşuna şeytan demiyolar
ne kadar çok değişik fikirler var
valla şeytanın bile aklına gelmez:)

bence en güzeli doğruyu söylmek
ya böyle olunca boşu boşuna çalışıyomuş hissediyorum kendimi
kartım bende olursa en azından kaç para kazandım,kaç para kaldı bilmek istiyorum de
ayrıca yine hesabınızın ortak olacağını da söyle

benim maaş kartım bende,
acil durumlarda taksiye binecek kadar nakitim olur
hep k.kartı kullanırız
genel giderlerimizi yaptıktan sonra kalan paralarımızı
ortak hesabımıza aktarırız
şimdiye kadar da hiç bi sorun yaşamadık

Ne var bunda dert edecek?CADIARZU

--Maaşımı ben kendim çekmek istiyorum.. diyceksin olacak bitecek..O da sana;
--Ne farkeder ha sen ha ben diyecek..CADIARZU

Sen de ona;

--Farketmez evet haklısın o yüzden ben çekeyim..:1closedeyes:diyceksin, o da ok diycek..Bu kadar.

Anlamadım ben kırmakla ne alakası var? süprizzzzz
Ay bu kadar incecikk düşünmeye gerek yok hayatta..:1closedeyes:
Bak dert diye topic açmışsın, kafaya takmışsın.Geç bunları şekerim..kafamçokkarıştı

Direkt iste. Kirilcagini sanmam.

ben buerkekleri anlamıyorum..işte biz evliyiz ayrımız yok deyip...kadınlarımızın maşona ve kartlarına el koyuyorlar...çok sinirleniyorum bu konularda..baştan hiç vermicektiniz...alınmasına da gerek yok..bu sizin emeğiniz...nasıl el koyar anlıyamıyorum bu erkekleri...bizlerde çalışan bayan olarak hiç bir zaman izin vermedim...eğer eve bir şey alınacaksa o şekilde verilir....insanın çalışmaya dahi kolu tutmaz..çalış çalış karşılığında bir hiç....yapmayın bayanlar alıştırmayın kocanızı.....

bende yeni üye olduğumda bilmiyordum yeni konu eski konu tarihe bakmakta aklıma gelmiyordu..öküz altında buzağı aramayın:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…