B
berkeley
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berkeley
-
ben çalışan bir bayanım.ama evlendiğim zaman ihtiyaçlarımı kendi paramla gidermek istemiyorum.istiyorum ki eşim kendi parasıyla gidersin benim ihtiyaçlarımı.benim paramı da başka birşey için kullanalım.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?beni yanlış anlamasını da istemiyorum.sonuçta evlilikte senin benim param olmaz.
ben çalışan bir bayanım.ama evlendiğim zaman ihtiyaçlarımı kendi paramla gidermek istemiyorum.istiyorum ki eşim kendi parasıyla gidersin benim ihtiyaçlarımı.benim paramı da başka birşey için kullanalım.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?beni yanlış anlamasını da istemiyorum.sonuçta evlilikte senin benim param olmaz.
Lütfen kusuruma bakmayın anlamak için soruyorum..
Sizin paranızın başka şeylerde (muhtemelen yatırım için) kullanılmasını isteme sebebiniz ileride Allah korusun bi sorun olursa "benim paramla alındı" diyebilmek için mi?? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?