merhaba bende eşime maaş kartımı vermiyorum ama ay başında çeker çekmez bütün parayı eline saydığım halde her ay kavga çıkıyor evde efendim kartımı neden vermiyormuşum sakladığım bişeymi varmış ayrıca bir tanede kredi kartım vardı onun için laf ediyor bunaldım artık ne yapacağımı şaşırdım dahada 1,5 senelik evliyim dün akşamda sabaha kadar kavga edince bu yüzden artık boşanmaya kakr verdim siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.
ben çalışan bir bayanım.ama evlendiğim zaman ihtiyaçlarımı kendi paramla gidermek istemiyorum.istiyorum ki eşim kendi parasıyla gidersin benim ihtiyaçlarımı.benim paramı da başka birşey için kullanalım.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?beni yanlış anlamasını da istemiyorum.sonuçta evlilikte senin benim param olmaz.
merhaba bende eşime maaş kartımı vermiyorum ama ay başında çeker çekmez bütün parayı eline saydığım halde her ay kavga çıkıyor evde efendim kartımı neden vermiyormuşum sakladığım bişeymi varmış ayrıca bir tanede kredi kartım vardı onun için laf ediyor bunaldım artık ne yapacağımı şaşırdım dahada 1,5 senelik evliyim dün akşamda sabaha kadar kavga edince bu yüzden artık boşanmaya kakr verdim siz olsanız benim yerimde ne yapardınız.
Ne yani şimdi siz bir hayatı paylaşmak içinmi evleniyorsunuz yoksa paranızla yatırım yapıp ihtiyaçlarınızı birinin üzerine yıkmak içinmi evleniyorsunuz anlamadım.
Senin paranla bana bak, benim paramla cukka yap. Ne oldu? Evliyiz, ama paraya gelince senin paran benim param. Allah Allah evliliğin anlamımı değişti yoksa ben cidden geri kafalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?