Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede boşa bencil yaratigi

Üç çocuk için 750 yeni fiyat mı?
Eyvahlar olsun.
Ben eşimden dolayı biliyorum. Çevremden de benden dolayı eşime ulaşana oluyor. O yüzden kulağıma calinanlari biliyorum.muhakak çok üzücü olanlarda var
Düzenli maaşı olup ödemeyene de maaşa haciz konuluyor.
Ancak nafaka ödememek için kendini işsiz gösteren de çok.
Bunuda gecenlerde öğrendim çocuğun nafakasini ödemeyenin üst soyundan da talep edilebiliniyormus.

Mahmut biz Began'ın daha önceki konularını da biliyor ve onu tanıyoruz o yüzden çat diye boşan diyebiliyoruz. Evet bu adam boşanmayı hakediyor

Ben tanımıyorum ki eski konularida gözükmüyor ki

Tabiki de göndermeyeceksin Began, napacak boşayacak mı yoksa? O sen olmadan bir hiç, bunu biliyor zaten, her zamanki gibi diş geçirebilir miyime bakıyor. Kocanı tanımıyor musun?

Ogretmensiniz, ek ders olmadan alacağınız maaş 22 23 bin su anda. 10 bin kira olarak düşün. Gerisi ile de faturalar, eşyaların taksidi, çocukların masrafi yaşayacaksın yaşayabilirsen. Kışın sadece dogalgaz 2 bin geliyordu bize mesela, siz bir de doğuda olacaksınız. Ek ders ise her branşta olmaz zaten...

Kuruş bile koklatmayın. 3 çocuk sizde bir zahmet o size para yollasın bu ne aymazlık. Eşiniz çok paragöz sanırım. Kendi paranızı kendiniz biriktirin. Bizde eşim ikimizin adına para biriktiriyordu ben maaşımdan kendime harcamadım. O paranın şimdi üstüne yattı vermiyor bana bu benim param diyor. Benim yaptığım salaklığı yapmayın sakın ha.

Ben de benzer şeyleri söyledim. Ama bana güvenemiyormuş, çok para harcarmışım. 4 kişiyiz ve ne kadar giderim olacak ne sen ne ben bilemeyiz. Yaşayıp görelim deyince de köpürüyor.
Bu herifin eline hiç defter vermedin mi sen? Alık balık gibi geziyor dünyadan haberi yok. Daha ben para göndermiyim diye dua edeceği yerde.. Çok yüzlemişsin bunu.

Aklı olan her insan 3 çocukla maaşının yetmeyeceğini bilir. kendisinin göndermesi gerekir isteme diye baştan müsrifsin diye suçlayarak önünü kapatıyor.
Bu arada 3 çocukla nasıl olacak hepsi aynı okulda mi? giriş çıkışları aynı mi? her gun makarna yerseniz anca yeter

Eşime günlük bazı konulardan dolayı kızgındım ama bu konudan sonra adam gözümde tekrar kıymete bindi... yıllarca çalıştım birkez bile senin maaşın nerde demedi. Ben ortaya harcadım o ayrı ama eşim hiç sormadı. Bana yeni nesil kadın parasına,maaşına, kartına göz diken erkekler çok egoist geliyor. Elbette ki hayat müşterek paralar,maaşlar ortak ama bu demek değil ki adam kendi maaşıyla sefa sürsün kadının parasına göz diksin ... çok ayıp kesinlikle... üstte bi arkadaş yazmış belki de gerçekten siz ondan para istemeyin diye yol yapıyordur.

Burada he he diyorum çocukları huzursuz etmesin diye. Oraya gidince rest çekeceğim.
Bildiğim kadarıyla iştirak nafakası davasını evli iken de açabiliyorsun, yanlış bilmiyorumdur inşallah onu bi araştır. Gittiğinde para yollamıyor mu şaaakk daya alnına.

Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
Çocukları bırak ona o sana her ay 10 bin gondersin nasıl olsa fazla masrafı olmazmış ya üstelik kirada vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…