Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eş olmak böyle bir şey ama kocamın haberi yok bundan.

Korkarım ki size gittiğiniz yerde de huzur vermez.Gitmeden bu meseleyi halledip gitmeye çalışın ,kafaniz rahat gidin derim.yoksa gidince de didikler.Daha önce çalistiniz mi,o zaman da mı böyleydi?
napabilir ki telefonu yüzüne kapatır bitti gitti asıl şimdi boşa nefes tüketmeye gerek yok. Üstüne gidince aşko kira umduğumuzda yüksekmiş halı daha fazla tuttu ateşle ordan 10 bin makarna parası (?) diyip çökmek lazım.

kesinlikle taviz vermeyin.
Atanmamış olsaydınız, gayet de maaşını yetirecek sizi ve 3 çocuğunu bakmayacak mıydı ? ?
Kıyafet, kuaför, bakım, spor valla masrafsa bunlar da masraf.
Ona yetmeyen maaşla siz yettirecek üstüne ona para göndereceksiniz.
Eşiniz latife yapmış, kolaya kaçmaya yer arıyor.

Manüpilasyon o kadar çoğaldı ki, son dönemde.
Çok sevdiğim bir söz var, son dönemde iç sesim: 'kendimde emeğim çok benim, yok yere ziyan olamam '
3 çocuğunuz için ayrı ayrı birikim hesabı yapın, otomatik talimat verin. Nasıl başlarsa öyle devam edecek belli.

Hayat şartları neden o hale getirdi bir de o açıdan bakmak lazım. Mesela bu üye lütfen eşinden gizli birikim yapsın. Bu iki yüzlülük değil kendini güvene almaktır, haklıdır da
tabi ki ama bizimki hinliğine öyle yapıyor abimin nasıl biri olduğunu sonuçta biliyoruz

Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)
Yaz günü kurtlanacak güvelenecek kelebeklenecek ondan haberi yok galiba.
Makarna her yerde aynı fiyat zaten.
Valla çocuklarınıza her gün etinden sütünden kuruyemişinden alın bol bol yedirin. Kendiniz de yeni atandınız üst baş alın bolca. O da para biriktirsin kendi maaşından artanla.

Bencede boşa,birikimi kendin yap

aynı fikirdeyim, eskisinden daha çok harcayın. Kazanıyorsunuz madem.
ben şunu çok iyi anladım, 'emeğinizin karşılığını yemeyi de bilin, hak edenlerle tabii .. '

Ilk sayfanin sonunda sinir oldum esinize kusura bakmayin. Ne munasebet ya neden maasinizdan 10k istiyor bu ne sacmalik. Insan evlenmedigine sukrediyor bunca mantiksizlik sacmalik sacmasapanlik icinde gercekten...

kocaya muhtaç olmayalım kendi ayaklarımızın üstünde duralım diye okuduk ettik, ülkenin haline bak artık koca da bana muhtaç

Bu bdv de ki kocaları ve kaynanaları okudukça benimkileri öpesim geliyor.
Sakın yollamayın. Bu sebeple kavga, hır gür çıkartırsa da boşayın gitsin bu adamı

Adam yıllarca atanacağı günün hayalini kurup planını yapmış bence.

Ama anlamadığım şey konu sahibine sordum yazdı mı bilmiyorum.
Adam bendeki maaş borçlara kredilere gider demiş ya. İyi düşünüp aceba yüksek mebla kredileri taksitleri mi var ya da elden alınmış birikmiş borçlar onu bilemedim.

Ama araba alınacaksa kesinlikle üç çocukla konu sahibinin arabası olmalı.

Benden size tavsiye kesinlikle vermeyin taviz tavizi doğurur başta 10 bin der sonra yarısı der sonra hepsini alır. Bunların aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum size bütün parayı alır bana bisey aldırmazdi ben de salak gibi verirdim seneler geçti ev aldık benim birikimim dedi halbuki 6 sene de ben katkı sağladım güvendim hiç ne verdiğimin ne aldığımın hesabını tutmadım ama hata etmişim sakin ama sakin boyun eğip verme

Afedersiniz de….. siz ÜÇ (3) çocukla bir öğretmen maaşı kirada tekrar söylüyorum 3 ÜÇ çocukla nasıl geçinebilirsiniz… adam şaka mı… derhal para yolluyorsanız para yollamayı kesin derim bir daha da kuruş vermeyinnnn böyle okumuş atanmış ne güzel gül gibi mesleğinizi elinize almışsınız onun size para yollaması gerekirken bir de para istiyor canına susamış…….

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…