Eş olmak böyle bir şey ama kocamın haberi yok bundan.Sakın ama sakın öyle bir şey yapmayın.ortalama ek dersle 25 bin civarı olacak olan maasinizin, on bin lirasını ona verince kalaniyla nasıl gecinecekmişsiniz bu sorunun cevabını verebiliyor mu? Ben de çocuğum varken atandım,eşim hala özelde.Cok şükür bir kere bile böyle bir istekte bulunmadı,acil durumlar hariç.Sormaz bile çoğu zaman ne harcadım,ne aldım diye(büyük harcamalar hariç).Bir kadının ekonomik özgürlüğü olması kadar güzel bir şey var mı şu hayatta?
Korkarım ki size gittiğiniz yerde de huzur vermez.Gitmeden bu meseleyi halledip gitmeye çalışın ,kafaniz rahat gidin derim.yoksa gidince de didikler.Daha önce çalistiniz mi,o zaman da mı böyleydi?Eş olmak böyle bir şey ama kocamın haberi yok bundan.
napabilir ki telefonu yüzüne kapatır bitti gitti asıl şimdi boşa nefes tüketmeye gerek yok. Üstüne gidince aşko kira umduğumuzda yüksekmiş halı daha fazla tuttu ateşle ordan 10 bin makarna parası (?) diyip çökmek lazım.Korkarım ki size gittiğiniz yerde de huzur vermez.Gitmeden bu meseleyi halledip gitmeye çalışın ,kafaniz rahat gidin derim.yoksa gidince de didikler.Daha önce çalistiniz mi,o zaman da mı böyleydi?
Yüzsüzlük bu, klasik değil. Beğenmiyordu ya, maaşa gelince beni de gör oldu.Klasik anne davranışı. Beni de gör diyor.
tabi ki ama bizimki hinliğine öyle yapıyorHayat şartları neden o hale getirdi bir de o açıdan bakmak lazım. Mesela bu üye lütfen eşinden gizli birikim yapsın. Bu iki yüzlülük değil kendini güvene almaktır, haklıdır da
sizde sakin sakin dinliyor musunuzMaaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Yaz günü kurtlanacak güvelenecek kelebeklenecek ondan haberi yok galiba.Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)
Bencede boşa,birikimi kendin yapGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Yaz günü kurtlanacak güvelenecek kelebeklenecek ondan haberi yok galiba.
Makarna her yerde aynı fiyat zaten.
Valla çocuklarınıza her gün etinden sütünden kuruyemişinden alın bol bol yedirin. Kendiniz de yeni atandınız üst baş alın bolca. O da para biriktirsin kendi maaşından artanla.
Ilk sayfanin sonunda sinir oldum esinize kusura bakmayin. Ne munasebet ya neden maasinizdan 10k istiyor bu ne sacmalik. Insan evlenmedigine sukrediyor bunca mantiksizlik sacmalik sacmasapanlik icinde gercekten...
Benden size tavsiye kesinlikle vermeyin taviz tavizi doğurur başta 10 bin der sonra yarısı der sonra hepsini alır. Bunların aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum size bütün parayı alır bana bisey aldırmazdi ben de salak gibi verirdim seneler geçti ev aldık benim birikimim dedi halbuki 6 sene de ben katkı sağladım güvendim hiç ne verdiğimin ne aldığımın hesabını tutmadım ama hata etmişim sakin ama sakin boyun eğip vermeGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?