Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 çocukla kira vermeden artı çocuklara nafaka alarak zar zor yetiştiriyorum. Adam seni bezdirmek için yapıyor. Ya para isteme diye ya da işe başlama diye yapıyor. Normal şartlarda çocuğun yeri annenin yanıdır ama düzen varmış boşanmada yok çocukları kendine bırakıp tayin olana kadar tek çalışıp gelseydin

5 kuruş bile vermem

rezalet. adamın ne size ne de 3 çocuğuna sevgisi şefkati var. size bakınca $$ oluyordur gözleri allah bilir

ay aynen bence de, boşa 10 bin cebinize kalsın üstünüze başınıza harcarsınız. hiç kabul edilmeyecek teklif.

Sizin yerinizde olsam "tamam hayatım, her ay göndereceğim sen hiç merak etme" der giderken pılımı pırtımı her şeyimi götürür yerleşir yerleşmez de boşanma davası açar dilekçemi gönderirdim.
3 çocukla sen her şeye yetişemezsin ben sana düzenli para yollarım demek varken para istiyor bir de utanmaz herif. Kira derdi bile yok üstelik. Bu kadar da utanmaz olunmaz yahu!
Böyle bir adama ne koca gözüyle bakabilir insan ne de sevgi, saygı duyabilir.

Ben de pazardan geldim. Erik 60 lira, şeftali 40, armut 40 idi.

Bu kadar sevgisiz ve sadecd para biriktirmek, yasak iliskisi falan yoktur dimi cok kotu dusundum ama gunahi boynuna

Atanmadan önce çalıştığımda zaten aynı evdeyiz, ayrı hesap kitap olmadı. O yüzden gözüme batmadı davranışları. Elimiz az para görünce adam tuhaflaştı.

Alma diyorum ama dinleyen kim? Bugün gene koliyle bir şeyler almış.

aynı fikirdeyim, eskisinden daha çok harcayın. Kazanıyorsunuz madem.
ben şunu çok iyi anladım, 'emeğinizin karşılığını yemeyi de bilin, hak edenlerle tabii .. '
Harcıyorum diye Allah gözünü doyursun deyip duruyor.

Yoo göndermem zaten. Gidene kadar he he diyorum.

Çocukları ona bırakmam, o da istemez zaten.

Maalesef. Para para diyerek kendini düşürdü gözümden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…