Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukların masrafı için kendinden ek ücret isteyin

ilçe. maaşının yarısından bile az ödediği taksitler. eve yeni şeyler alıyoruz ama zaten yenileyecektik diye bakıyor.
ona göre 3 sene kıyafet almak lüzumsuz. çeşitli yemek de öyle. uyuyup uyanacağız zannediyor çocuk gibi.

Eşiniz eş durumu yapıp yanınıza gelemiyor mu 3 çocukla sizi tek başınıza gönderiyor 3 4 sene gelemeyeceksiniz çünkü
Gelemiyor. Zaten artık istemem gelmesini.

Onu bilse onu da ister.

Ona göre karın doyduktan sonra çeşite gerek yok. Makarna ekmek yeter. Kendisi yemek yapmayı bilmediği için dışarıdan yemek söyleyecek mecburen.

Ona göre karın doyduktan sonra çeşite gerek yok. Makarna ekmek yeter. Kendisi yemek yapmayı bilmediği için dışarıdan yemek söyleyecek mecburen.

Tabi canim kendisi disaridan cani ne cekerse soyleyip yiyecek tabi ki her ay para gondermelisiniz. Pasam yemek yapmayi mi ogrenecek bir de daha neler. Valla saka bir yana esinize fena halde sinirlendim tam bosamalik adam.

Dışardan yemek 100 tl altı kalmadı artık ona da karnı doymaz en basit. Siz koli koli 4 kişi 10 liralık makarna yiyin kendi et but yesin yemek yapmayı bilmiyor da ne

Eli ayağı yok mu bir sandwich yapacak tost yapacak menemen yapacak

Siz koli makarna alın ona o yesin

Tabi canim kendisi disaridan cani ne cekerse soyleyip yiyecek tabi ki her ay para gondermelisiniz. Pasam yemek yapmayi mi ogrenecek bir de daha neler. Valla saka bir yana esinize fena halde sinirlendim tam bosamalik adam.
Boşamak bile ödül buna, bunu süründüreceksin.

Daha onun sana göndereceği yerde

Bu şekilde üstelemeye devam ederse sonumuzu göremiyorum.
tek maaşla kira,fatura, çocukların ihtiyaçları, kendi kişisel ihtiyaçların, mutfak, ayrıca yol masrafı.. ancak yetiştirirsin. Biz tek maaşlı arkadaşlarımıza üzülüyoruz mesela düşün. Seninki para istiyor bir de utanmadan.

3 çocuğu tek başınıza mı yaptınız. Her ay onlar için para gönderecek çocukların masrafları bölüşün.
Eviniz varmış zaten memlekette ya kiraya verin oradan gelen kirayı alın doğudaki evinizin kirasını ödersiniz.
eşiniz gitsin kendi maaşı ile kiraya çıksın.
1 öğretmen maaşı ile ev geçindirip 3 çocuğa bakmak kolay mı? Eşim sağlıkçı diyorsunuz onun maaşı ek ödemelerle nöbetlerle sizden çok çok yüksektir acımayın şu adama …
Sizin yerinizde ben olsam 3 çocukla tek başıma bilmediğim memleket napcam diye derde düşerdim sizi o konuda tebrik ederim gerçekten cesursunuz. Keşke aynı cesareti şu adama tekmeyi basarak da gösterseniz şu adama tekme bastığınız an maddi durumunuz öyle rahatlar ki en azından nafaka alırsınız evin yarı parasını alırsınız o zaman gitsin görsün gününü

Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Vay arkadaş matematiğim kötü olduğunu biliyordum da bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum
Demek 1 4 den daha büyük vay be yıllar sana bunu da öğrendik

Evin yarısı benim zaten ortak tapu yani arabam da kendi üzerimde şuan deliriyo zaten ev ortak tapu oldu diye ailem istedi ve söyledi özellikle onlara flan fena bilenmiş durumda istedikleri oldu diye

Hazır yeni eve giderken kocayı da eskisinde bırakırken adı eski koca olsa daha rahat edersin

3 çocuk bakacaksın bir de paranı kocaya göndereceksin… oldu paşamızın başka isteği?

Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Kocanıza söyleyin, hesabını ters orantıyla yapmış. Doğru orantı ile hesaplamalıydı. İçler dışlar çarpımı deyin, o anlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…