Zaten eşimin istediği bu ben para harcamayayım hemen araba alalım onun borcunu ödeyelimBurcu ne ya pis boğaz?
Gitmeden pilav yapmayı filan öğretin siz de ona ültimatom verin
Parayı sen biriltir bana araba al çocuklar sefil olmasın diyin
Asgari ücretle geçinirken bu adam böyle değildi ya bir anda 180 derece döndüAzıcık adam olsa 3 çocuğunun boğazından geçenleri düşünür. Çocukları tek başınıza yaptınız sanki. Siz hergün makarna yiyin o da et, kebap yesin kendini padişah sanıyor galiba.Siz bu adama 5 gömlek büyüksünüz.
Kırtasiye masrafı o bu şu bol bol masraf edeceksiniz. Ama korkarım kalem kalem ne aldınız ne sattınız size hesap soracak.Zaten eşimin istediği bu ben para harcamayayım hemen araba alalım onun borcunu ödeyelim
İşte kendince sınıf atladı parayı buldu. Kendini öyle görüyor. Karakteri oturmamış biraz parayla içinde biriktirdiği tüm pislikler çıkmış. Aslında ülke koşullarında artık orta sınıf bile sayılmayan bir memur girdiği tripler garip o yüzden. Azıcık daha parası olsa neler yapardı Allah bilir.Asgari ücretle geçinirken bu adam böyle değildi ya bir anda 180 derece döndü
Asgari ücretle geçinirken bu adam böyle değildi ya bir anda 180 derece döndü
Kursağına iki dilim ekmek girince bi tarafı oynamış, varoş herif.İşte kendince sınıf atladı parayı buldu. Kendini öyle görüyor. Karakteri oturmamış biraz parayla içinde biriktirdiği tüm pislikler çıkmış. Aslında ülke koşullarında artık orta sınıf bile sayılmayan bir memur girdiği tripler garip o yüzden. Azıcık daha parası olsa neler yapardı Allah bilir.
Ağzından 1 2 kez sizsiz napıcam çıktı. Onun dışında off aç kalacağım, akşamları ne yesem, 10 bin gönder cümleleri neredeyse her gün kurduğu cümleler.
Iş yerindeki karı koca arkadaşları hepsi araba almış ya da bir üst model alıp yenilemiş. Şimdiden onlara yetişmeye çalışıyor. Ancak onlarla aramızda şöyle kocaman bir fark var. Onlar aynı şehirde, aynı evde yaşıyor. En az 3 yıllık memurlar, biz daha yeniyiz.İşte kendince sınıf atladı parayı buldu. Kendini öyle görüyor. Karakteri oturmamış biraz parayla içinde biriktirdiği tüm pislikler çıkmış. Aslında ülke koşullarında artık orta sınıf bile sayılmayan bir memur girdiği tripler garip o yüzden. Azıcık daha parası olsa neler yapardı Allah bilir.
Yemek yapmaz, bulaşık yıkamaz, cimri, kavgacı bu adam dünyalar iyisiydi de 3 çocuktan sonra mı bu hale geldi eşiniz asla 3 çocuğu hak etmiyoAğzından 1 2 kez sizsiz napıcam çıktı. Onun dışında off aç kalacağım, akşamları ne yesem, 10 bin gönder cümleleri neredeyse her gün kurduğu cümleler.
Tabii ki göndermem. Sonuçta 3 çocukla ben yeni bir şehirde yeni bir hayat kuruyorum.Bu kadar yazılmış umarım istediği 10 bini göndermezsiniz.
Bencil bir kocayla evlenmişsiniz atanmanız gerçek yüzünü ortaya çıkarmış.
Tek başına ev kirası olmadan 1,5 maaşla geçinme derdinde,
3 cocuğu karısı 0,5 maaşla kirada geçinsin banane diyor.
Sakın yelkenleri suya indirmeyin bu gold digger herifi müsait bi yerde indirin
Tabii ki göndermem. Sonuçta 3 çocukla ben yeni bir şehirde yeni bir hayat kuruyorum.
Gerçekten başlarda böyleydi, her işe yardım ederdi, beni kırmazdı. Sonradan adam bir kafayı kırdı bu şehirde.Yemek yapmaz, bulaşık yıkamaz, cimri, kavgacı bu adam dünyalar iyisiydi de 3 çocuktan sonra mı bu hale geldi eşiniz asla 3 çocuğu hak etmiyo
Zaten onu denedi. Senin kredi kartınla alalım her şeyi, nakliye kredisi çekelim dedi. Ben hiçbirini kabul etmedim.Çok güzel karar,
Bir de siz çalışma hayatında yenisiniz erkekler daha eski oldukları için para nasıl cukkalanır iyi bilirler.
Baktın para vermiyorsun bu seferde direkt istemek yerine çeşitli manipülelerle kredi çektirmeye çalışabilir.
İş kurucaz araba alıcaz evi yenicez vs diye.
Bu yüzden düzeninizi kurun ve kendi kendinize araç almaya odaklanın. Araç da otomatik olsun ki kolaylık olsun size. Asla manuel düşünmeyin.
Zaten onu denedi. Senin kredi kartınla alalım her şeyi, nakliye kredisi çekelim dedi. Ben hiçbirini kabul etmedim.
Sonumuz hiç iç açıcı değil.
Buldumcuk olmuş işte, erkek parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirirmiş. Siz uzaktayken bekar hayatı yaşayacak ona hazırlanıyorAsgari ücretle geçinirken bu adam böyle değildi ya bir anda 180 derece döndü
E sizde işe başlayacaksınız. Sizin de çevrenizde tüm parasını eşlerine harcayan erkek modelleri olacak göreceksiniz yani herşey 2 taraflı. Bizde eşimle karı koca beraber Kamu hastanesinde çalışıyoruz 10 senelik memuruz. Bizde araba modelini yükselttik ama eşim arabanın kendinin olduğunu, benim hakkım olmadığını söylüyor. Arabayı benim yemediğim, biriktirdiğim maaşımla aldık amaIş yerindeki karı koca arkadaşları hepsi araba almış ya da bir üst model alıp yenilemiş. Şimdiden onlara yetişmeye çalışıyor. Ancak onlarla aramızda şöyle kocaman bir fark var. Onlar aynı şehirde, aynı evde yaşıyor. En az 3 yıllık memurlar, biz daha yeniyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?