Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona göre karın doyduktan sonra çeşite gerek yok. Makarna ekmek yeter. Kendisi yemek yapmayı bilmediği için dışarıdan yemek söyleyecek mecburen.
Eee yemek yapmayı öğrensin bir zahmet. 3 sene diyorsunuz. Dışarıdan yemek yemeye para mı dayanır. Size koli koli makarnalar ona dışarıdan yemekler.

Tabi canim kendisi disaridan cani ne cekerse soyleyip yiyecek tabi ki her ay para gondermelisiniz. Pasam yemek yapmayi mi ogrenecek bir de daha neler. Valla saka bir yana esinize fena halde sinirlendim tam bosamalik adam.
Ben de 2 aydır öfkeliyim ve uzak duruyorum. Sanki anlamıyormuş gibi neyin var diyor sonra da.

Yalnız senelerce de tek başına geçindirmemiş. Konu sahibi önceden de çalıştığını belirtmiş bir kaç mesajında

Onu da demiş onu da kartın bende olsun ben sana aylık on bin atarım demiş. Konu sahibi asgari ücret bile daha fazla deyince sen bana on bin at demiş

Dün de temizlik malzemeleri ve hijyen malzemeleri almış. Canım kocam bana para harcatmamak için elinden geleni yapıyor.
Yalnız bu adam bütün planları sizin paranız ve kendi rahatlığı üzerine kurmuş sizde kavga etmeyin ama tamamen kabullenmiş gözükmeyin bu defa oraya gidince yine huzurunuzu kaçırır.
Bozulduğunuzu belli edin oraya bi gideyimde ona göre bakarız gibi kaçamak cevaplar verin bari.
Tekrar yazıcam sabrınıza hayretler ediyorum.

Dün de temizlik malzemeleri ve hijyen malzemeleri almış. Canım kocam bana para harcatmamak için elinden geleni yapıyor.
aldığı hiçbir koliyi götürme yeni evine. kendi aldı kendi kullansın. sana sormadan nasıl alıyor bunları belki sen o markayı sevmiyorsın.

Çocuklar etkilenmesin diye kabullenmiş gibi davranıyorum ama oraya gidince görecek gerçek kararımı

aldığı hiçbir koliyi götürme yeni evine. kendi aldı kendi kullansın. sana sormadan nasıl alıyor bunları belki sen o markayı sevmiyorsın.
Kurnaz çünkü her şeyi alıyor. Ben orada şu lazım dediğimde gerek yok. Ben sana almıştım diye güya para harcatmamaya çalışacak.

Yalnız senelerce de tek başına geçindirmemiş. Konu sahibi önceden de çalıştığını belirtmiş bir kaç mesajında
Hem okudum hem çalıştım çocuklar varken.

Evin yarısı benim zaten ortak tapu yani arabam da kendi üzerimde şuan deliriyo zaten ev ortak tapu oldu diye ailem istedi ve söyledi özellikle onlara flan fena bilenmiş durumda istedikleri oldu diye
Tapu ortak olmasa da evlilikten sonra edinilmiş malın yarısı senin yeter ki tapu halâ onda olsun. Ailen çok iyi yapmış helal olsun. Kocan da beter olsun.

Sağlık personellerine hastanede yemek çıkıyor, otursun orada yesin madem pişiremiyor. Evde de peynir zeytin domates tamam. Al doydu işte, siz makarnayla doyacağınıza göre ona da yeter bu kadarı
İnanın benim çocuklarla orada nasıl yaşayacağımdan çok akşam nasıl doyacağım diye kafaya takıyor.

Eşiniz tam şam şeytanı ya şaka gibi cidden
Ağzından 1 2 kez sizsiz napıcam çıktı. Onun dışında off aç kalacağım, akşamları ne yesem, 10 bin gönder cümleleri neredeyse her gün kurduğu cümleler.

Ağzından 1 2 kez sizsiz napıcam çıktı. Onun dışında off aç kalacağım, akşamları ne yesem, 10 bin gönder cümleleri neredeyse her gün kurduğu cümleler.
Burcu ne ya pis boğaz?
Gitmeden pilav yapmayı filan öğretin siz de ona ültimatom verin
Parayı sen biriltir bana araba al çocuklar sefil olmasın diyin

Azıcık adam olsa 3 çocuğunun boğazından geçenleri düşünür. Çocukları tek başınıza yaptınız sanki. Siz hergün makarna yiyin o da et, kebap yesin kendini padişah sanıyor galiba.Siz bu adama 5 gömlek büyüksünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…