Maalesef öyleler. Artık onlar kadınlardan daha teşhirci. Hava atmak ve kadınların dikkatini çekmek için her şeyi yapıyorlar.E sizde işe başlayacaksınız. Sizin de çevrenizde tüm parasını eşlerine harcayan erkek modelleri olacak göreceksiniz yani herşey 2 taraflı. Bizde eşimle karı koca beraber Kamu hastanesinde çalışıyoruz 10 senelik memuruz. Bizde araba modelini yükselttik ama eşim arabanın kendinin olduğunu, benim hakkım olmadığını söylüyor. Arabayı benim yemediğim, biriktirdiğim maaşımla aldık amaUtanmasa arabaya beni bindirmeyecek de utanmasının da olduğunu zannetmiyorum.
Günümüzde sansar bir erkek modeli türedi, mottoları da senin maaşın benim maaşım, benim maaşım gene benim maaşım. Eski ailesine düşkün, taşı sıksa suyunu çıkarır onurlu, gururlu erkekler yok artık.
Birikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.Allah sabır versin en sinir olduğum insan tipi konu açtığında gerekirse ben birikim yaparım bu zamlarla gecineyimde onu düşünüyorum diyin
Herşey 100de 200zamli zaten ancak gecinirsin ki bugün pazara gittim meyve domates salatalık birde peynir tuvalet kağıdı aldım eve geldim 850lira gitmişBirikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.
Daha dün sordum 2017 üstü aracın yüzde ellisine kredi veriliyor birikmiş yoksa çok zor artık araç almakÇok güzel karar,
Bir de siz çalışma hayatında yenisiniz erkekler daha eski oldukları için para nasıl cukkalanır iyi bilirler.
Baktın para vermiyorsun bu seferde direkt istemek yerine çeşitli manipülelerle kredi çektirmeye çalışabilir.
İş kurucaz, araba alıcaz/yenilicez sen de kullanırsın, evi yenicez vs diye.
Bu yüzden düzeninizi kurun ve kendi kendinize araç almaya odaklanın. Araç da otomatik olsun ki kolaylık olsun size. Asla manuel düşünmeyin.
Oooo noooOnu da demiş onu dakartın bende olsun ben sana aylık on bin atarım demiş. Konu sahibi asgari ücret bile daha fazla deyince sen bana on bin at demiş
en merak ettiğim konu siz okulda iken çocuklara kim bakacak üstelik 3 çocukKurnaz çünkü her şeyi alıyor. Ben orada şu lazım dediğimde gerek yok. Ben sana almıştım diye güya para harcatmamaya çalışacak.
Maalesef öyleler. Artık onlar kadınlardan daha teşhirci. Hava atmak ve kadınların dikkatini çekmek için her şeyi yapıyorlar.
beni alıntılanmış görünüyorsunuz ama alıntıladığınız şeyi ben yazmadımHiç ses etmeyin şimdi hiç bozmayın devam .. kredi kartınızdan da borç yaptırmayın helal olsun.. Sonraki aylarda savsayın bakalım o cinnet geçirsin
Erkeğin huyu para çok iken, kadının ise para yok iken anlaşılırmış diye boşuna dememişlerAsgari ücretle geçinirken bu adam böyle değildi ya bir anda 180 derece döndü
Evliliklerde bir çok şeyin ortak olması normal ama sizin durum başka.
Siz başka yerdesiniz kira evin gideri ve üç çocuk...
Size aldığınız maaş zor yeter.
Onun size destek olması lazım.
Siz parayı ona verin diye kendince giderlerinizi karşılıyorum ayağına gidiyor.Yeni bir düzen kurarken ne tür sürpriz masraflar çıkacak neler olacak bilmiyorum ki O yüzden her şey yolundaymış gibi davranması canımı sıkıyor.
Bugün de ketçap almış gelmiş çünkü ıssız bir adaya gidiyorum diye düşünüyor herhalde.
Baya yüksek standartlar hazırlıyor size ya, kasayla makarna ketçapYeni bir düzen kurarken ne tür sürpriz masraflar çıkacak neler olacak bilmiyorum ki O yüzden her şey yolundaymış gibi davranması canımı sıkıyor.
Bugün de ketçap almış gelmiş çünkü ıssız bir adaya gidiyorum diye düşünüyor herhalde.
Bilmiyorum öyle biri var mı ama saçmaladığı kesin.Baya yüksek standartlar hazırlıyor size ya, kasayla makarna ketçap
Aklına giren kim var bu adamın, oraya giderse seni boşar ev de senin değil gibilerinden… sana mecbur kalsınlar al paralarını diyen biri var muhakkak.
Yeni bir düzen kurarken ne tür sürpriz masraflar çıkacak neler olacak bilmiyorum ki. O yüzden her şey yolundaymış gibi davranması canımı sıkıyor.
Keşke bu kadar haklı olmasanız..E sizde işe başlayacaksınız. Sizin de çevrenizde tüm parasını eşlerine harcayan erkek modelleri olacak göreceksiniz yani herşey 2 taraflı. Bizde eşimle karı koca beraber Kamu hastanesinde çalışıyoruz 10 senelik memuruz. Bizde araba modelini yükselttik ama eşim arabanın kendinin olduğunu, benim hakkım olmadığını söylüyor. Arabayı benim yemediğim, biriktirdiğim maaşımla aldık amaUtanmasa arabaya beni bindirmeyecek de utanmasının da olduğunu zannetmiyorum.
Günümüzde sansar bir erkek modeli türedi, mottoları da senin maaşın benim maaşım, benim maaşım gene benim maaşım. Eski ailesine düşkün, taşı sıksa suyunu çıkarır onurlu, gururlu erkekler yok artık.
Akıllı kadınsın Began kredi kartı çalımını yememenden belli. Senin adına seviniyorum. Saf salak olsaydın mahvolcaktın çocuklarinin en büyük şansı annelerinin akıllı olması.Birikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.
Bakalım bugün nasıl sürprizlerle gelecek başka.Ne düşünceli adam. Makarnayı kuru kuru yemeyin diye ketçap almış.
Teşekkür ederim inşallah daha da huzurlu mutlu oluruz.Akıllı kadınsın Began kredi kartı çalımını yememenden belli. Senin adına seviniyorum. Saf salak olsaydın mahvolcaktın çocuklarinin en büyük şansı annelerinin akıllı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?