Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef öyleler. Artık onlar kadınlardan daha teşhirci. Hava atmak ve kadınların dikkatini çekmek için her şeyi yapıyorlar.

Allah sabır versin en sinir olduğum insan tipi konu açtığında gerekirse ben birikim yaparım bu zamlarla gecineyimde onu düşünüyorum diyin
Birikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.

Daha dün sordum 2017 üstü aracın yüzde ellisine kredi veriliyor birikmiş yoksa çok zor artık araç almak

Kurnaz çünkü her şeyi alıyor. Ben orada şu lazım dediğimde gerek yok. Ben sana almıştım diye güya para harcatmamaya çalışacak.
en merak ettiğim konu siz okulda iken çocuklara kim bakacak üstelik 3 çocuk
eşiniz ne bencil ve gıcık bir adam Allah beterinden korusun da para olduktan sonra makarna ile çocuk mu büyürmüş
kabul eder gibi yapın ve zırnık göndermeyin

gerçekten orada kira bakıcı parası vs nasıl olacak öğretmen parasıyla?

Maalesef öyleler. Artık onlar kadınlardan daha teşhirci. Hava atmak ve kadınların dikkatini çekmek için her şeyi yapıyorlar.

Hiç ses etmeyin şimdi hiç bozmayın devam .. kredi kartınızdan da borç yaptırmayın helal olsun.. Sonraki aylarda savsayın bakalım o cinnet geçirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Evliliklerde bir çok şeyin ortak olması normal ama sizin durum başka.
Siz başka yerdesiniz kira evin gideri ve üç çocuk...
Size aldığınız maaş zor yeter.
Onun size destek olması lazım.

Evliliklerde bir çok şeyin ortak olması normal ama sizin durum başka.
Siz başka yerdesiniz kira evin gideri ve üç çocuk...
Size aldığınız maaş zor yeter.
Onun size destek olması lazım.

Yeni bir düzen kurarken ne tür sürpriz masraflar çıkacak neler olacak bilmiyorum ki. O yüzden her şey yolundaymış gibi davranması canımı sıkıyor.

Bugün de ketçap almış gelmiş çünkü ıssız bir adaya gidiyorum diye düşünüyor herhalde.

Son düzenleme:
Siz parayı ona verin diye kendince giderlerinizi karşılıyorum ayağına gidiyor.
Aman mantıksız hareketler.
Bakın ben eşimle ortak hesabımız da var ben birikim yapamıyorum harcamayi çok seviyorum.
Ama biz aynı evdeyiz.kendime ait ayrı hesabımda var.
Sizin durum çok çok farklı.
Siz yeni hayata atilmissiniz bu zaman kadar zaten asgrai ücretle gecinmissiniz.
Şimdi ilk defa kendi paranız olacak.
Zaten aldığımız memur maaşları günlük ihtiyacimizi karşılamaya yetiyor.
Kendi tek başına bekar hayatı yaşayacak az yesin .

Baya yüksek standartlar hazırlıyor size ya, kasayla makarna ketçap
Aklına giren kim var bu adamın, oraya giderse seni boşar ev de senin değil gibilerinden… sana mecbur kalsınlar al paralarını diyen biri var muhakkak.

Bilmiyorum öyle biri var mı ama saçmaladığı kesin.

Ne düşünceli adam. Makarnayı kuru kuru yemeyin diye ketçap almış.

Keşke bu kadar haklı olmasanız..

Birikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.
Akıllı kadınsın Began kredi kartı çalımını yememenden belli. Senin adına seviniyorum. Saf salak olsaydın mahvolcaktın çocuklarinin en büyük şansı annelerinin akıllı olması.

Akıllı kadınsın Began kredi kartı çalımını yememenden belli. Senin adına seviniyorum. Saf salak olsaydın mahvolcaktın çocuklarinin en büyük şansı annelerinin akıllı olması.
Teşekkür ederim inşallah daha da huzurlu mutlu oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…