Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pabucunu görürsen para olarak deseydiniz.
Daha kendisinin size para göndermesi lazımken bana para gönder diyor adam
Üstelik 10 bin lira
Sen bana gönder 10 bin lira ben birikim yaparım diyin kendisine
Zaten vasıfsız bir adamdı kocan daha ilk maaşını almamış karısının parasında gözü olduğuda ortaya çıktı

Ay aynen midemi bulandırıyor bu tipler
Ev işi, çocuk bakımı deyince erkekk adam iş mi yapar?
Kadın maaşı almaya gelince dört gözle beklerler.

Ketcap mi ahahajaj

Yarinda bir cuval patates sogan alır diye dusunuyorum

Yaa bundan 10 sene önce Batman'ın en ücra ilçesine atandım orda bile her şey vardı. Adam resmen neye ihtiyacınız olacak her şeyi aldım sen maaşı yolla demek için yapıyor

Yaa bundan 10 sene önce Batman'ın en ücra ilçesine atandım orda bile her şey vardı. Adam resmen neye ihtiyacınız olacak her şeyi aldım sen maaşı yolla demek için yapıyor
Aynen doğduğum yerde ilçe benim zincir marketlerin filan hepsi var. Her gittiğime yeni açılan büyuk yerler oluyor.

A aaa üstüme iyilik sağlık... Bizim bulunduğumuz yer sınır, en yakın market 20 km dağ yolu. Biz bile giderken erzak götürmüyoruz. Kıran girmedi ya sonuçta. Ayrıca siz aylık 10 bin lira göndereceksiniz, taş yiyeceksiniz herhalde. Bu nasıl bir kafa ben anlamadım. Maddi konularda manipülasyon da bir başka çirkin ya. Ayrıca aylık maaşın yarısını adama gönderip, 3 çocuk ile geçinebilecekseniz adam niye var ? Bilmiyorum bence bu evliliği bir gözden geçirin. Atamanız hayırlı olsun

Hazır nazır yeni iş, yeni şehir bence direk bosayin,ne kaybedeceksiniz ki.delinin zoruna bak,o size para göndereceğine sizden para talep ediyor ,tek başına yaşayacak asıl sizin gideriniz daha fazla.aaa valla bı yaşıma daha girdim.boyle bir şeyi ben sormam bile yani,kime deseniz size güler aklınızı sorgular yani.

Birikim yapmayı düşünmüyorum. Zaten senelerce asgari ücretle geçindik. Artık çocuklarımla yeme zamanı.
Allah kadınlara versin gücü ekonomik özgürlüğü...Kadın mutluysa güçlüyse cocukda mutlu herkes mutlu güçlü dolaylı olarak...bncede iyi düşünüyorsunuz.cocuklarinda bi sevinsin annesi

Bence de boşa kocanı, sen ondan nafaka al çocuklar için. 3 çocuğa 10 binden fazla vermesi gerekir.

O konuda hiç sakınmamış her çeşitten almış :))
Hangi marka almış makarnayı ketçabı?

Aynen patates soğan pahalı da siz bu sıcakta nasıl yeme içme taşıyacaksınız? Yiyecek en basiti. Eşya kıyafet kırtasiye dururken.

Başka adam olsa 3 tane çocuk onların okulunu araştırır eğitim imkanını filan sorgular.

Teşekkür ederim. Bunu herkes düşünebiliyor ama onun işine gelmiyor. O kesin.

Ben de şaşırdım kaldım ne diyeceğimi. 2 aydır bununla uğraşıyorum.

Çocukların eğitimi, alışması hiç aklının ucundan bile geçmedi. Çünkü ben varım ya her şeyle ilgileneceğim maddiyat hariç ona göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…