Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Ya sabır maaş günü kıyamet kopacak dostum. Hazır ol, bu iyice kendini şaşırdı. Kamyonla mı gidecek bu eşyalar. Mobilya falan da mı aldınız

Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Siz tamamen durumu kabullenmiş gözüküyorsunuz sıfır tepki ile bence oraya gidince adama para gönderekcisiniz yoksa bu kadar tepkisiz sakin kalmak imkansız biz delirdik burada sinir bastı hayret ediyorum valla.

Siz bizi kızdırmak için bilerek mi yapıyorsunuz bunu ay desenize adama almasin bir şey ordan alırsınız. Deli midir ne
Gerek yok diyorum her gün ama beni kaale almıyor sürekli bir şeyler alıyor. Güya bana masraf yaptırmayacak ya.

Doğu’nun neresine atandınız? Bazı yerlerde merkezi sistem kömür yakılıyor ve çok pahalı. Yıllık 20bin dahi sırf kömüre gidebilir. Ek dersinizden eşinize bahsedecek misiniz?
Batman'ın ilçesi. Zaten ilk kez deneyimleyeceğimiz bir hayat tecrübesi olacak. Ne masraf çıkacağını hiçbir şekilde bilmiyoruz ama anlatamıyorum adama.

Ya sabır maaş günü kıyamet kopacak dostum. Hazır ol, bu iyice kendini şaşırdı. Kamyonla mı gidecek bu eşyalar. Mobilya falan da mı aldınız
Evet beyaz eşya falan gidecek. Onlar giderken boş gitmesin diye düşünüyor herhalde.

Siz tamamen durumu kabullenmiş gözüküyorsunuz sıfır tepki ile bence oraya gidince adama para gönderekcisiniz yoksa bu kadar tepkisiz sakin kalmak imkansız biz delirdik burada sinir bastı hayret ediyorum valla.
Yukarıda yazdığım gibi gerek yok diyorum ama adam beni dinlemiyor ki kendi bildiğini okuyor. Ben de gittiğimde kendi bildiğimi okuyacağım. Bakalım hodri meydan

Batman'ın ilçesi. Zaten ilk kez deneyimleyeceğimiz bir hayat tecrübesi olacak. Ne masraf çıkacağını hiçbir şekilde bilmiyoruz ama anlatamıyorum adama.
Isınma masrafı çok olmaz o zaman iyi bari. En az 3 yıl kalacaksınız. 3yıl boyunca ona para mı göndermenizi istiyor?

Gerek yok diyorum her gün ama beni kaale almıyor sürekli bir şeyler alıyor. Güya bana masraf yaptırmayacak ya.
Alsın beleş ya o nasıl kendini hazırlıyorsa siz de hazırlayın ne alırsa yok demeyin hatta şeker söyleyin alsın :) Daha çok para size kalır...para istediğinde zaten aynı cvp vereceksiniz :)

Adam çocukları zekasız büyüsün diye uğraşıyor. Madem orada masraf yapmamanız istiyor adama desenize bunları alacağına ayarla da bi dana keselim madem çocuklara sürekli et kıyma almakla uğraşmayayım.

Bu sakinlikle bu kadının içinde ne birikiyor bir bilsen. Bu sabır tünelin ucunda ışık olduğundan, o ışık olmasa bu kadar sabredemez

Isınma masrafı çok olmaz o zaman iyi bari. En az 3 yıl kalacaksınız. 3yıl boyunca ona para mı göndermenizi istiyor?
Hayır ömür boyunca paramı ona göndermemi istiyor. Çünkü hayalleri varmış.

Hahaha. Onu kendisi benden önce söyledi ama Kurban bayramında yapacakmış bu güzelliği :)

Siz bizi kızdırmak için bilerek mi yapıyorsunuz bunu ay desenize adama almasin bir şey ordan alırsınız. Deli midir ne
Adam kafayı yedi araba araba diye. Hani bi haber vardı adam mekafili mi ne öyle bir sapkınlığı vardı arabasıyla sevişiyordu onun gibi

Adam kafayı yedi araba araba diye. Hani bi haber vardı adam mekafili mi ne öyle bir sapkınlığı vardı arabasıyla sevişiyordu onun gibi
Ay şimdi demiyim dedim de benden önce yazan olmuş. Adamın zaten bir fırsatını bulsa sevişeceği biri var aklında bence. Araba da ona hava olacak güya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…