Affedin güldüm çünkü benim kocayla dışarıya yemek yemeye girmiştik menülere bakarken “çok pahalı ben yiyemem benim geleceğim hayallerim var” demiştiHayır ömür boyunca paramı ona göndermemi istiyor. Çünkü hayalleri varmış.
Hayır ömür boyunca paramı ona göndermemi istiyor. Çünkü hayalleri varmış.
Kurbana kadar b.k yiyin demek istemiş kusura bakmayın.Hahaha. Onu kendisi benden önce söyledi ama Kurban bayramında yapacakmış bu güzelliği :)
Para göndermeyi değil para istemeyi düşünüyorum.Parayı direkt onun hesabına göndermeyin ortak müşterek hesap açın onda biriksin ne birikecekse. Sakın direkt onun hesabına göndermeyin üstüne soğuk su içmeyin
Çocuklar olmasa şimdiden çiğ çiğ yerdim de dua etsin çocuklar var arada :)Ben adamın kendini çok zeki sanmasına gülüyorum..kadın 3 çocukla okumuş seni yer :)
Hoş nice öğretmen var parasını kocasına veren kusura bakmayın ezik tipler
E heralde.Para göndermeyi değil para istemeyi düşünüyorum.
Bu kadar akılsızını da görmedim. İnsan tatlı tatlı girer karısının aklına, bu trip atıyor kavga ediyor çirkeflik yapıyor, hemen anlıyorsun bi b.k yiyecek.Ay şimdi demiyim dedim de benden önce yazan olmuş. Adamın zaten bir fırsatını bulsa sevişeceği biri var aklında bence. Araba da ona hava olacak güya
Hay ağzınıza sağlık aynen öyle diyor resmen uyanık pintiKurbana kadar b.k yiyin demek istemiş kusura bakmayın.
Ayyyy çıldıriciğimmmmmm
lütfen bu konunun devamı gelsin
bakalım maaş alınca ne yapacak deyyus
sizin durumunuzu bu arkadaş özetlemişBence kocanızın ne size ne de evlatlarınıza saygısı ve merhameti var ve muhtemelen hayatında sizden ayrı ve sizi sponsor etmeye çalıştığı başka planları ve aklında başka bir kadın var. Zira birazcık akıl ve vicdan sahibi hiçbir baba üç tane evladından ayrılırken böyle para hesabına girmez aksine onlar sıkıntı yaşamasın baba özlemi çekmesin diye üstüne size para gönderir. Kaldı ki anladığım kadarıyla ile üç yıl ayrı kalacaksınız ve seneye araba alsanız bile ne size ne evlatlarınız için zerre faydası olmayacak. Adam üç sene kira vermeden altında arabası ile kimler ile ne fındıklar kırarken siz doğuda üç kuruşa makarnaya talim edeceksiniz. Üstelik evlatlarınız gelişim çağında bol bol et süt ve sebze meyve ile beslenmesi lazım. Size küçük bir uyarı bir erkek ancak karısını ve çocuklarına karşı bu kadar merhametsiz ve umursamaz olup bencilleşmeye başladıysa emin olun önemsediği başkaları vardır. Ben sizin yerinizde olsam boşanmasam bile aylık 6 bin lira göndereceksin çocukların ihtiyaçları için diye şart koşar göndermiyorsa tedbir nafakası açar aldığım nafakayı da çatır çatır yerdim.
Hepsi böceklenecek çöp olacak 1 gram aklı yok mu bu adamın. Ya da acıyacak tadı bozulacak. Taze taze almak dururken. Ekmek bile almayacak mısınız dışardan 1 çuval un hayatta bitmez.Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Kesinlikle dün makarna için de söyledim cehennem sıcakları var daha Ağustos eylül hepsi çöpe gidecek garantiUn da makarna da sıcakta böcekleniyor nerde saklayacaksınız o kadar unu makarnayı
Halbuki kurban daha yeni geçti. Sanki karşısında çocuk var çocuk kandırıyor.Kurbana kadar b.k yiyin demek istemiş kusura bakmayın.
Ayyyy çıldıriciğimmmmmm
Bencede durum kabullenilmis,boşuna biz burada bakıp sinir oluyoruzSiz tamamen durumu kabullenmiş gözüküyorsunuz sıfır tepki ile bence oraya gidince adama para gönderekcisiniz yoksa bu kadar tepkisiz sakin kalmak imkansız biz delirdik burada sinir bastı hayret ediyorum valla.
Ayh ne kadar ucuz hesaplar,adam tanbi embeeil,asalak. Kadının sirtindan geçinip başkalarına yedirecek.kendisi 3 sene başka kadınlarla sefa şurup parayı yiycek.cok kabaca oldu ama durumun özeti buBu ne ya makarna,un aldığı şeylere bak.Hem ucuz hem sağlıksız.Gidip kaju fındık fıstık alsın cocuklarına bari böyle söyleyin ne dicek
Adam herhalde benim ıssız adaya atandığımı falan düşünüyor. Kendince alıyor istifliyor ben yokmuşum gibi davranıyor yani sormuyor hiç bana.Hepsi böceklenecek çöp olacak 1 gram aklı yok mu bu adamın. Ya da acıyacak tadı bozulacak. Taze taze almak dururken. Ekmek bile almayacak mısınız dışardan 1 çuval un hayatta bitmez.
Kesinlikle dün makarna için de söyledim cehennem sıcakları var daha Ağustos eylül hepsi çöpe gidecek garanti
Halbuki kurban daha yeni geçti. Sanki karşısında çocuk var çocuk kandırıyor.
Durumu kabullenmiş gibi yapıyorum oraya gidince görecek tepkimi.Bencede durum kabullenilmis,boşuna biz burada bakıp sinir oluyoruz
Ayh ne kadar ucuz hesaplar,adam tanbi embeeil,asalak. Kadının sirtindan geçinip başkalarına yedirecek.kendisi 3 sene başka kadınlarla sefa şurup parayı yiycek.cok kabaca oldu ama durumun özeti bu
Evde ekmek yap diye almış zaar, ne düşünceli adamDün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Kamyonla falan mı gideceksiniz? Yani bir sürü giyim vs götüreceksiniz, 1 çuval unu nereye koyacak. Bu adam tam temiz cinnet geçirmelik.Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Mobilyaya gerek yok yer yatağında yatsınlar diye minder falanda alır diye bekliyorum ben. O derece aymaz, şuursuz bu adam.Ya sabırmaaş günü kıyamet kopacak dostum. Hazır ol, bu iyice kendini şaşırdı. Kamyonla mı gidecek bu eşyalar. Mobilya falan da mı aldınız
Madem çocukta yok neden bu adamın ömrünü yemesine izin veriyorsun? Yani cidden merak ediyorum, bu tarz adamdan çocuk yapmayı düşünmüyorsun, adam paragöz ve muhtemelen vicdansız. Seni mecbur eden ne, çok mu aşıksın?E heralde.
4 nüfusa karşılık tek yaşıyor. Ne para istemesi. Dalga mı geçiyor?
Benim eşim de aynen böyle, siz yazdıkça kendi eşim sandım. Ve asla çocuk yapmayı düşünmüyorum çocuğun masrafını da bana kitler çünkü
Yaklaşık 2 hafta kaldı. Anladığım kadarıyla. Az daha sabır benceKamyonla falan mı gideceksiniz? Yani bir sürü giyim vs götüreceksiniz, 1 çuval unu nereye koyacak. Bu adam tam temiz cinnet geçirmelik.Allah rızası için susma artık Began, he he deme ya... Adamın ayarı iyice kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?