Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ömür boyunca paramı ona göndermemi istiyor. Çünkü hayalleri varmış.
Affedin güldüm çünkü benim kocayla dışarıya yemek yemeye girmiştik menülere bakarken “çok pahalı ben yiyemem benim geleceğim hayallerim var” demişti erkeklerin hayali de şey araba modelini yükseltmek

Parayı direkt onun hesabına göndermeyin ortak müşterek hesap açın onda biriksin ne birikecekse. Sakın direkt onun hesabına göndermeyin üstüne soğuk su içmeyin
Para göndermeyi değil para istemeyi düşünüyorum.

Ben adamın kendini çok zeki sanmasına gülüyorum..kadın 3 çocukla okumuş seni yer :)

Hoş nice öğretmen var parasını kocasına veren kusura bakmayın ezik tipler
Çocuklar olmasa şimdiden çiğ çiğ yerdim de dua etsin çocuklar var arada :)

Para göndermeyi değil para istemeyi düşünüyorum.
E heralde.
4 nüfusa karşılık tek yaşıyor. Ne para istemesi. Dalga mı geçiyor?
Benim eşim de aynen böyle, siz yazdıkça kendi eşim sandım. Ve asla çocuk yapmayı düşünmüyorum çocuğun masrafını da bana kitler çünkü

Ay şimdi demiyim dedim de benden önce yazan olmuş. Adamın zaten bir fırsatını bulsa sevişeceği biri var aklında bence. Araba da ona hava olacak güya
Bu kadar akılsızını da görmedim. İnsan tatlı tatlı girer karısının aklına, bu trip atıyor kavga ediyor çirkeflik yapıyor, hemen anlıyorsun bi b.k yiyecek.

sakın ama sakın.
lütfen bu konunun devamı gelsin
bakalım maaş alınca ne yapacak deyyus
sizin durumunuzu bu arkadaş özetlemiş

Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Hepsi böceklenecek çöp olacak 1 gram aklı yok mu bu adamın. Ya da acıyacak tadı bozulacak. Taze taze almak dururken. Ekmek bile almayacak mısınız dışardan 1 çuval un hayatta bitmez.
Un da makarna da sıcakta böcekleniyor nerde saklayacaksınız o kadar unu makarnayı
Kesinlikle dün makarna için de söyledim cehennem sıcakları var daha Ağustos eylül hepsi çöpe gidecek garanti
Kurbana kadar b.k yiyin demek istemiş kusura bakmayın.

Ayyyy çıldıriciğimmmmmm
Halbuki kurban daha yeni geçti. Sanki karşısında çocuk var çocuk kandırıyor.

Siz tamamen durumu kabullenmiş gözüküyorsunuz sıfır tepki ile bence oraya gidince adama para gönderekcisiniz yoksa bu kadar tepkisiz sakin kalmak imkansız biz delirdik burada sinir bastı hayret ediyorum valla.
Bencede durum kabullenilmis,boşuna biz burada bakıp sinir oluyoruz
Bu ne ya makarna,un aldığı şeylere bak.Hem ucuz hem sağlıksız.Gidip kaju fındık fıstık alsın cocuklarına bari böyle söyleyin ne dicek
Ayh ne kadar ucuz hesaplar,adam tanbi embeeil,asalak. Kadının sirtindan geçinip başkalarına yedirecek.kendisi 3 sene başka kadınlarla sefa şurup parayı yiycek.cok kabaca oldu ama durumun özeti bu

Adam herhalde benim ıssız adaya atandığımı falan düşünüyor. Kendince alıyor istifliyor ben yokmuşum gibi davranıyor yani sormuyor hiç bana.

Durumu kabullenmiş gibi yapıyorum oraya gidince görecek tepkimi.

Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Kamyonla falan mı gideceksiniz? Yani bir sürü giyim vs götüreceksiniz, 1 çuval unu nereye koyacak. Bu adam tam temiz cinnet geçirmelik. Allah rızası için susma artık Began, he he deme ya... Adamın ayarı iyice kaçmış

Ya sabır maaş günü kıyamet kopacak dostum. Hazır ol, bu iyice kendini şaşırdı. Kamyonla mı gidecek bu eşyalar. Mobilya falan da mı aldınız
Mobilyaya gerek yok yer yatağında yatsınlar diye minder falanda alır diye bekliyorum ben. O derece aymaz, şuursuz bu adam.

Madem çocukta yok neden bu adamın ömrünü yemesine izin veriyorsun? Yani cidden merak ediyorum, bu tarz adamdan çocuk yapmayı düşünmüyorsun, adam paragöz ve muhtemelen vicdansız. Seni mecbur eden ne, çok mu aşıksın?

Yaklaşık 2 hafta kaldı. Anladığım kadarıyla. Az daha sabır bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…