Kendime özgüvenim konusunda hiçbir sorunum yok. Sadece yaşananları veya yaşanacakları anlamaya, hazmetmeye çalışıyorum. Görümceler geçen hafta da gelecekti ama reddettim. Çünkü taşınma telaşım var uğraşamam dedim. Kaynana konusunda eşime zaten rest çektim. Ben yokken annesini getirirse -ki sanmam- Ne bileyim beraber yaşarlarsa cevabım ona göre olacak. Atanma, taşınma telaşı, eşteki değişimler, yeni bir şehir, yeni bir hayat derken bu kadar şey üst üste geldiği için bir anda kesin kararlar almamaya, fevri davranmamaya çalışıyorum. Ben evime yerleşip kafam rahatladığında ve eşimin davranışlarını sakin kafayla değerlendirdiğimde karar vereceğim.Bakın evlilik toz pembe degil.
Hepimizin sorunları var.
Siz burada yorum yalan yazılarınızdan da sert eleştiri yapabilen kendine güvenen bir kadın gibi görünüyorsunuz.
Ben oyle ideal adamların burada çoğu kadın anlatmasa da ya da yarı anlatir gibi yapsa da neyse çok az olduğunu düşünüyorum.
Kendini geliştirmiş kendini tam olarak ifade eden idealize erkek ciddi manada az.
Mesleği ne olursa olsun.
Yeni nesil öğrencilerimden biliyorum onlar çok çok iyi geçmiş yıllardaki erkek figürlerine karşı.
Bizim nesil Cat pat ilerliyor.
Size sürekli ültimatom neden veriyor?
Siz sanki ona hep he diyen kadın modundasiniz.
Ben daha bugün çocuğun eğitimi ile ilgili birşey oldu eşimin farklı bana göre saçma fikirleri vardi.
Benle eğitim hakkında tartışma dedim hatta yorum dahi yapma çünkü anladığın bir alan değil dedim.
Yani bazı adamlara he deyip gecistiremezsin.
Ya da onun dedikleri sert bir şekilde kabul edemeyeceğini soylersin.
Adamları zor çekiyoruz bir de dandik aileleri...
Yanınızda adam yok birde sevmediginizi söylediğiniz ailesini gorumceleri cekeceksiniz.
Red edin.
Uzaklaşıp duruma bakman daha iyi olacak bence de, herif analı danalı her koldan saldırıyor atlı kovalıyor zaar. Neyin acelesiyse bu ne telaş ne heyecan. Şaşırdın tabi bi kafan karıştı. Adam şu an yürüyen bir orta yaş bunalımı. 40 ından sonra azdı galiba.Kendime özgüvenim konusunda hiçbir sorunum yok. Sadece yaşananları veya yaşanacakları anlamaya, hazmetmeye çalışıyorum. Görümceler geçen hafta da gelecekti ama reddettim. Çünkü taşınma telaşım var uğraşamam dedim. Kaynana konusunda eşime zaten rest çektim. Ben yokken annesini getirirse -ki sanmam- Ne bileyim beraber yaşarlarsa cevabım ona göre olacak. Atanma, taşınma telaşı, eşteki değişimler, yeni bir şehir, yeni bir hayat derken bu kadar şey üst üste geldiği için bir anda kesin kararlar almamaya, fevri davranmamaya çalışıyorum. Ben evime yerleşip kafam rahatladığında ve eşimin davranışlarını sakin kafayla değerlendirdiğimde karar vereceğim.
Ancak şu net ki; kesinlikle ama kesinlikle para göndermem o bana göndermek zorunda.
Göndermeniz gereken durum yok.Kendime özgüvenim konusunda hiçbir sorunum yok. Sadece yaşananları veya yaşanacakları anlamaya, hazmetmeye çalışıyorum. Görümceler geçen hafta da gelecekti ama reddettim. Çünkü taşınma telaşım var uğraşamam dedim. Kaynana konusunda eşime zaten rest çektim. Ben yokken annesini getirirse -ki sanmam- Ne bileyim beraber yaşarlarsa cevabım ona göre olacak. Atanma, taşınma telaşı, eşteki değişimler, yeni bir şehir, yeni bir hayat derken bu kadar şey üst üste geldiği için bir anda kesin kararlar almamaya, fevri davranmamaya çalışıyorum. Ben evime yerleşip kafam rahatladığında ve eşimin davranışlarını sakin kafayla değerlendirdiğimde karar vereceğim.
Ancak şu net ki; kesinlikle ama kesinlikle para göndermem o bana göndermek zorunda.
Bu konuyu hem deşarj olmak hem de görmediğim görmezden geldiğim şeyler varsa gözüme sokun diye açtım zaten.Uzaklaşıp duruma bakman daha iyi olacak bence de, herif analı danalı her koldan saldırıyor atlı kovalıyor zaar. Neyin acelesiyse bu ne telaş ne heyecan. Şaşırdın tabi bi kafan karıştı. Adam şu an yürüyen bir orta yaş bunalımı. 40 ından sonra azdı galiba.
Evinizdeki eşyalar ne olacak? Görümceler hep mi sizinle kalacakBu konuyu hem deşarj olmak hem de görmediğim görmezden geldiğim şeyler varsa gözüme sokun diye açtım zaten.
Bunları ne komşuya anlatabilirim ne arkadaşa ne de olmayan aileme. Çünkü ortak çevrede illaki eşimin kulağına gidecekti.
Geçen haftalarda akrabalarımız beni tebrik etmek için geldi. Galiba o gün annemi arayıp beni övmüşler. Salak mıyım seni niye arayayım diyen annem o akşam aradı ama açmadım. Çünkü biliyorum moralimi sıfıra indirmek için elinden geleni yapacaktı. Bu kadına derdimi anlatsam ne olacak? Zil takar oynar.
Yani sevgili hanımlar gerçekten hepinizi dikkate alıyorum. Her yazdığınızı okuyorum. Sadece zaman lazım ben ve çocuklarım için.
20 yıllık evlilik ve 3 çocuk kendiliğinden olmamışHanımlar takdir edersiniz ki ortada 20 yıllık evlilik ve 3 çocuk var. Bu adam son 4-5 yıldır huy değiştirmeye başlamıştı atandıktan sonra 180 derece değişti. Biz maddi olarak rahatlayınca normale dönecek diye düşünürken adam para para diye yırtınır oldu. İkimiz de asgari ücretle çalışırken bu kadar karışmıyordu ya da bu kadar abuk planları yoktu. Ve her zaman söylediğim gibi ben hiçbir şekilde para göndermeyi düşünmüyorum. Aksine ondan isteyeceğim bakalım gönderecek mi? Eğer göndermezse o zaman haddini bildireceğim.
Bu konuyu hem deşarj olmak hem de görmediğim görmezden geldiğim şeyler varsa gözüme sokun diye açtım zaten.
Bunları ne komşuya anlatabilirim ne arkadaşa ne de olmayan aileme. Çünkü ortak çevrede illaki eşimin kulağına gidecekti.
Geçen haftalarda akrabalarımız beni tebrik etmek için geldi. Galiba o gün annemi arayıp beni övmüşler. Salak mıyım seni niye arayayım diyen annem o akşam aradı ama açmadım. Çünkü biliyorum moralimi sıfıra indirmek için elinden geleni yapacaktı. Bu kadına derdimi anlatsam ne olacak? Zil takar oynar.
Yani sevgili hanımlar gerçekten hepinizi dikkate alıyorum. Her yazdığınızı okuyorum. Sadece zaman lazım ben ve çocuklarım için.
Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın
Ben eşime anlatıyorum inanmıyor üye sizinle kafa buluyor.
Bunlar gerçek olamaz diyor.
Para mı kazanıyor bu işten diyor. Konu takip edildikçe filan diyor. Yok dedim site yönetimi para vermez. Sosyal medya filan olsa tamam ama. Adama yalan gibi geliyor. Doğruluğuna hiç inanmadı.
Ay abartın siz de, kadın kendiyle de cebelleşiyor şu an, adam seni aldatacak hazırlık yapıyora bağlandı konu neredeyse, hangi kadın buna hemen ya evet kesinlikle haklısınız diyebilir. Çocuklaeın huzurunu kaçırmadan evden çıkabilmenin derdinde, kolay mı bunlara sabretmek.Artık bende konu sahtemi acaba diye düşünmeye başladım bu kadar olaylar olurken bu sakinlik hiç normal değil.
Birde hala yok öyle değildir belki ya demek aşırı tuhaf.
Anlatırsa öğreneceğiz, ben de kaygıyla bekliyorum, hiç kolay geçmeyecek o süreçKonuyla ilgili en merak ettiğim durum siz yerleştikten sonrası aslındaşimdi sakinliğinizi de, tepkisizliğinizi de anlıyorum. Ama dananın kuyruğu koptuğu zaman ne olacak
Size katılıyorum, ben atanacağım zaman olur da doğuda uzak eşimden başka şehre düşerim diye eşim yemeden içmeden kesildi , gece gündüz tercihlerimle uğraştı asla para lafı konuşmadık, bu arada eşim de öğretmen, biz de öncelik aile birliğiydi, eşim naptı etti beni yanında ücra bir okula yerleştirdiSizi üzmek istemem ama bir avukat olarak söylüyorum. Tecrübelerime göre bir erkek ne zaman evine ve evlatlarına karşı merhametini ve önceliğini kaybetmiş ise emin olun onların yerine önceliğe aldığı başka biri vardır. Eşinizin ki sadece araba hırsı değil. Zira şuan üç tane evladını belki aylarca göremeyeceği başka bir yere gönderen adamın aklına bile gelmez araba normalde. Zira anladığım kadarıyla eşinizin tatillerde falan sizinle görüşmek gibi bir planı da yok. Adamın tek derdi ayda sizden 10.000TL almak. Bununla araba alıp bir başına ne yapacakmış evi arabayı. Valla bir ay sonra sizi aylarca görmeyecek adam size para yüzünden trip atabiliyorsa artık kadın olarak da ilgisinde değilsiniz sadece ayaklı maaş kartısınız. Sizin yerinizde olsam kocanıza prim vermez antenlerimi de dört açardım. Ben kocanızın tavırlarının altında pek masum olmayan ve sizi maddi manevi yakalayacak başka nedenler seziyorum.
Botox yaptırsın ter içinEvet kızlar yeni gündemle geldim.
Eşim maalesef çok terleyen bir insan ve bu yüzden birçok çözüm önerirdim kabul etmezdi gerek yok derdi. Dün bu terleme sorunu için bir ürün varmış 500-600 TL civarında onu alalım dedi. 20 yıldır söylüyorum ben giderken mi aklına geldi?
Merak etme bikac aya alışıyor insan , korktuğun kadar kötü olmayacakHanımlar inanın 2 haftadır uyuyamıyorum. Hiç bilmediğim bir şehirde bilmediğim bir ortamda üç çocukla sıfırdan bir hayat kuruyor gibiyim. Sürekli kabus görüyorum canım sıkılıyor. Evet atandığım için çok mutluyum ama belirsizlik bu son durumlar kafamda dönüp duruyor. Ne düşüneceğimi, nasıl davranacağımı, nasıl karar vereceğimi bilemiyorum. Okullar açılana kadar 3 çocukla yalnız kalma alışma evresi derken her şey gözümde o kadar büyüyor ki. Bu adam işlerimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor diye ona da çok öfkeleniyorum.
Eşiniz ne zamandır memur? Ayrıca işçi insan bakımlı olamaz mı ? Babam isci emeklisi, camiye giderken bile parfüm sürüyorHanımlar ben saçma bir iyi niyetle artık memur olduğu için daha bakımlı olmaya çalışıyor diye düşünüyorum ama aklım karışık.
Zaten para göndermek gibi bir niyetim yoktu. Ama süreç nasıl işleyecek ben de bilmiyorum.
Beganin bahsettiği profildeki bir adamı kadınlar beklemiyor bence ya sevgili olmak için. Eskort falan olursa ayrı, parasıyla sonuçta.Ne yataklar batırmıştır o bee foşur foşur terlemekten, e karısı çekiyordu iyi kötü, elin kadını meraklı değil onun terine tabi.
Söylemek istediği o değil ki, eskiden kendine bakmıyordu. Atanınca bi özgüveni geldi hem de ben gidince kendine bakmaya başladı. Ben aylardır tere çare bul dedim, bulmadı, şimdi ben gidince çözüm arıyor diye bir imada bulundu aslındaEşiniz ne zamandır memur? Ayrıca işçi insan bakımlı olamaz mı ? Babam isci emeklisi, camiye giderken bile parfüm sürüyor
Ben Beganin demek istediğini anladım ama anlatmak istediğimi anlatamadim sanırım. Öyle bir aydinlanma olduğuna inanmıyorum demek istedim. Insanin kendine bakması için statüsünün değişmesine gerek yok. Ben küçük yaşlarda da sürekli duş almaya, dış fırçalamaya, temiz kokmaya, temiz kıyafet giymeye özen gösteriyordum. 65 yaşındaki babamda aynısıydı. Alışkanlıklarımız paramızla orantılı değişmedi, kullandığımız ürünlerin kalitesi arttıSöylemek istediği o değil ki, eskiden kendine bakmıyordu. Atanınca bi özgüveni geldi hem de ben gidince kendine bakmaya başladı. Ben aylardır tere çare bul dedim, bulmadı, şimdi ben gidince çözüm arıyor diye bir imada bulundu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?