Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek gözümden kaçtı. Yani eşiniz evlet olsa eldivenle sevilecek bir adam bu yüzren sabrınıza şaşırıyorum.
3 çocuk, yeni bir şehir, yeni ev, yeni düzen. Bunlar maalesef hemen olan şeyler değil.
Çocukların yeni olan her şeye alışması mutlu olması benim önceliğim. Onlar rahat olduktan sonra ben elimden geleni yapacağım.

Normal bir eşin yapması gereken bu zaten. Çünkü bir erkek parasız kalsa da sokaktaki birini çevirip borç alabilir. Kadın için özellikle çocuklu kadın için bu imkansız.

Bu kadar hayal kurup kendi hayaline benim paramla erişmeye çalışması ve bunun için beni, çocukları mağdur etmeyi göze alması inanılmaz.

Bir arkadaş yazmış erkeklerin çocukları ile ilgili tavrını. Sonuna kadar katılıyorum, erkekler çocuk sadece yapılırken hoşlarına gidiyor. Sonrasında sanki annemizin evinden çeyizle getirmişiz gibi tavırlara giriyorlar

Şu an tek istediğim bu evden bir an önce gidip yeni düzenimi kurmak. Başka hiçbir şey düşünmek istemiyorum.

Dün 8 yaşındaki kızım gözleri dolu dolu yanıma geldi. Anne orada internet olmazsa babamla nasıl görüşeceğiz diye ağlıyor. Babası elinde telefona dalmış hiç umrunda değil. Kızım ilgi bekliyor adam telefonla meşgul. Kızım sonra bana döndü dedi ki anneciğim babacığıma bundan sonra baba diyeceğim. Çünkü bak benimle ilgilenmiyor.
Ben bu adama daha ne diyeyim.

Sizin birşey demenize gerek yok. Çocuklarınız büyüdükçe anlayacaklar bazı şeyleri. Annem bize babamızı kötülemezdi, hakkında bişey anlatmazdı. Kendimiz gördük pisliğini

Ben sadece 3 çocukla ayrı ayrı memur olarak atanmanın neresinin size mantıklı geldiğini anlamıyorum. Yeni evli değilsiniz tayin ile birleşmeyi bekleyesiniz, ya da biri atanır diğeri onun yanına gider düşüncesi de hiç olmamış. 3 çocukla bu aileyi 3 yıl boyunca ayrı tutmayı göze almak için olağanüstü şartların olması, tarafların fırsat buldukça birbirlerinin yanında olmayı istemesi, göze alması gerekirken bu şartlarda ayrılmak zaten boşanmakla eşdeğerdir benim gözümde. O çocukların psikolojisini de kimse düşünmemiş, taraflar bekar gibi düşünüp bekar gibi aksiyon almışlar. Normal olan sonuçlara da şaşırıyorlar. Olaya ne taraftan bakılırsa bakılsın mantıktan uzak garip bir hal. Çocuklara üzüldüm

Ablacım neyi uzatiyorsun Böyle düşündüğün eşi boşa bence

Hayat şartları hanfendi. 3 çocuk tek maaş bide koca dırdırı kaprisi kolaymı.kadinlarimiz atansın mutlu anne mutlu cocuklar..Ha bu arada ben konu sahibi değilim

Kadının yaptığı tek doğru şey atanmak

Hayat şartları hanfendi. 3 çocuk tek maaş bide koca dırdırı kaprisi kolaymı.kadinlarimiz atansın mutlu anne mutlu cocuklar..Ha bu arada ben konu sahibi değilim
Hayat şartları hep böyleydi daha da zorlaştı kabul. Ama 3 çocuk yapmış çiftlerin bazı şeyleri çocuk sahibi olmadan önce düşünmeleri gerekir. Evet şartlar değişir, değişen şartlara göre aksiyon alınır ama çocukları da düşünmek lazım değil mi. Ya da değecek adamlar varsa yanımızda, bazı şeyleri yapmak daha uygundur. Mesela çakılı kadro olacağını bildiğin bir işe talip olmazsın aile ayrılacaksa.ya da tayin durumunun daha kolay olacağı memuriyetlere, eş birleştirmesinin mümkün olduğu posizyonlara talip olursun. bir sürü çözüm var. Burda aile kendi evlerine kira ödemiyor, çocukların bir düzeni var. Yeri geliyor anne ve baba çocuk bakımını bölüşüyor, annenin gün içinde 1 saat uyuması bile ne büyük bir fayda. Oraya gidip ev tutulacak, çocuklar bilmedikleri bir ortamda mecbur kaldıkları okullarda okuyacaklar, bu arada baba sevgisi ve otoritesinden, disiplinden mahrum kalıcaklar. Kadın 3 çocuğun hangisini okula götürsün, ödevleriyle ilgilensin, yeni ev tutsun, o evin ihtiyaçlarını, çocukların giderlerini karşılasın. Ve tüm bunlar aday memur maaşıyla yapılsın. Akıl mantık neresinde bunun. Kadının yıpranması, çocukların ayrı kalması. Değecek mi yani? Adamın da bunu fırsat bilip istediği gibi at koşturması cabası...

Bu adam aklını kaçırmış.
Bir tarafta kira yok, tek kişi yaşıyor.
Diğer taraf kira veriyor, 3 çocuklu bir anne bilinmeyen bir şehirde düzen kurmaya çalışıyor. Sayısız masraf, sayısız bilinmezlik ve sorunlar…
Adamla kadının maaşları çok benzer ( Bir taraf üst düzey değilse eğer memur maaşları benzer çünkü). Adam kadından para istiyor. Bana yetmez, senin de masrafın çok olmaz diye.
E yuh artık! Kusura bakmayın da eşinizin zihinsel sağlık sorunları falan mı var? Normal bi insan böyle düşünmez çünkü.

Sadece bencil ve kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…