Siz eşinizi sevmiyor musuniz? Nedem bu kadar öfkelisiniz ona karşı?Böyle zamanlarda ben de ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sadece paragöz olduğundan emin oluyorum.
Oooo o da olabilir. Mecbur bırakacak kadını, ayda gıdım gıdım para yollayacak. Makarna talimi o zaman başlayacak bence.Bence iyi bi borca sokarsam kımıldanacak yeri kalmaz diye hesap ediyor.
Maaş promosyonu peşindeMaaş hesabımı sordu henüz bilgi vermediler dedim. Bu hafta maaş yatacak ya ben adam ağlıyor zannederken o bankaların sayfalarında geziyormuş
Çok mantıklıBence iyi bi borca sokarsam kımıldanacak yeri kalmaz diye hesap ediyor.
Yükselen çok etkiliyor, senin boğa yı oğlak 'ın sorumluluk bilinci dengelemiş ama herkeste çok dengeli olmuyor, boğa erkeği çok zordur normalde hele de yükselen de dengesiz bencil bir burçsa baya narsist olma eğilimindeler... Ben boğalardan baya kaçıyorum ama boğa kadınlarının sıcaklığı ve yasama sevinci güzel ..Benim hayatımda tanıdığım en fedakar erkek boğa erkegiydi. Yükseleni oglakti müthiş bir insandı. Tam koca olacak adamdı kıymetini bilmedim.
Hangi beyin?Sizin laflarınız bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanırım. Gece uyuyunca beyni resetleniyor demek ki.
Güç zehirlenmesi yaşıyor sanırım memur olup atanınca özgüven geldi kocaya eziyet ediyorKonu sahibi hiçbir şey yapmayacak bu böyle uzayıp gidecek. Bunca sayfa okudum hiçbir şey yok yani boşu boşuna yalan rüzgarı gibi uzuyor. Bu işin ciddiyetini anlayan adam bu şekilde bir de en son arayıp yok Kredi çek ya da para çek vesaire diyemez o yüzü buluyor demek ki.
Ha tabii ki bu benim şahsi fikrim elbette ki kendi ne istiyorsa onu yapar kimse karışamaz,artık takip etmeyeyim boşuna .
adam sevimsiz bir tip anlatığı kadarıyla ama bu adamla 3 tanede çocuk olmuşSiz eşinizi sevmiyor musuniz? Nedem bu kadar öfkelisiniz ona karşı?
Hesabınöz kitabınız bir değil mi? Birlik beraberlik içinde değil misiniz? Tepkileriniz, burda kulise sebep mesajlarınız tuhaf geldi.
Bu adamın bu zamana kadar hiç mi emeği yok?
Hayır tabiki adamda sorunda olabilir kadindada olabilir elbet ama böyle sayafalarca yazılıyor çiziliyor ama bi aksiyon yok,ki olmayacakta belli yani.bosuna insanlar yorum yazıyor ediyor.aynen madem öle boşa gitsin ne bekliyorsunGüç zehirlenmesi yaşıyor sanırım memur olup atanınca özgüven geldi kocaya eziyet ediyorsevmiyorsun madem boşa gitsin ne gerek var eziyet etmeye.
Bende aynı şeyi sordum ama bu soruları es geciyor hanfendi,işine gelenleri cvpliyor yada direkt başka olaylara geçiyor güncel. Yani ne bağın var ki hala yok şöyle yok böyle.adamda bile hiç bir etki bırakmamış ki adam hala para için arayabiliyor.o yüzü o rahatlığı var adam da biliyor hiç bir şey yapmayacağını .Çocuklar babadan mutsuz. Yani çocuklarım için sabrediyorum durumu yok. E uzak mesafe de girmiş araya. Neden dava açmıyorsunuz artık?
Öyle demeyin kendince baya zli, uyanık ama hayra çalışmıyor kafa anca fitne fesat.Hangi beyin?
Ne münasebet canım. Ne kredisi, ödesin borçları paşa paşa bir başına ne harcayacakmış. Ayrıca senin henüz bordron falan çıkmamıştır, gelir gösteremeyeceğinden büyük ihtimalle çekemezsinAz önce aradı falanca bankaya git, şu kadar para çek diyor. Daha ilk maaşımı bile almamışım. Adamın söylediğine bak.
Sen kafana göre bir bankada maaş hesabı açamazsın ki anlaşmalı banka dışına maaş yatmaz. Ayrıca alacağın bir promosyon paran olması lazım onu sor soruştur ve bankadan iste. Okulda bilenler yol gösterir sana, çoğu şehirde sözleşmeler yeni yapıldı, alacağın güzel bir para olması lazım.Maaş hesabımı sordu henüz bilgi vermediler dedim. Bu hafta maaş yatacak ya ben adam ağlıyor zannederken o bankaların sayfalarında geziyormuş
Adam yanındayken çok eziyet etti konu sahibine, şimdi intikam zamanı, hemen boşarsa bu keyiften mahrum kalırÇocuklar babadan mutsuz. Yani çocuklarım için sabrediyorum durumu yok. E uzak mesafe de girmiş araya. Neden dava açmıyorsunuz artık?
Konu sahibi cevap verse iyi olur. Ama bazı soruları kaale almıyor o yüzden ben konu sahibini anlayamadım. Atanip para sahibi olmaya başlayınca mı anlamış her şeyi?I
adam sevimsiz bir tip anlatığı kadarıyla ama bu adamla 3 tanede çocuk olmuşhiç mi düzgün yanı yok adamın o zaman 3 çocuk babası yapmış.
Bakalım bankalardaki ihtimalleri araştırıyormuş beyefendi ama benim umurumda değil.Ne münasebet canım. Ne kredisi, ödesin borçları paşa paşa bir başına ne harcayacakmış. Ayrıca senin henüz bordron falan çıkmamıştır, gelir gösteremeyeceğinden büyük ihtimalle çekemezsin
Aradaki mesajları okumadığınız belli. 3 4 yıldır zaten sorunlar varmış. Adam kendisi memur olarak atanınca ona iyice bi haller olmuş. Kadın atanınca da zıvanadan çıkmış karı parayı buldu diye düşünüp doğrudan o para üzerinden hesaplar yapmaya başlamış.Konu sahibi cevap verse iyi olur. Ama bazı soruları kaale almıyor o yüzden ben konu sahibini anlayamadım. Atanip para sahibi olmaya başlayınca mı anlamış her şeyi?
Bir de dediğiniz gibi hem adamdan nefret ediyor hem de 3 çocuk yapmış burasıda düşündürücü.
Ben hicbir şeye tek taraflı bakamıyorum ne yazık ki..
Ayrıca bu meseleler bugün karar aldım yarın yapacağım şeklinde ilerlemiyor. Mecburen zamana yayılıyor.Adam yanındayken çok eziyet etti konu sahibine, şimdi intikam zamanı, hemen boşarsa bu keyiften mahrum kalırbence acele etmeye hiç herek yok. Kedi fare meselesi gibi
Teşekkürler.Aradaki mesajları okumadığınız belli. 3 4 yıldır zaten sorunlar varmış. Adam kendisi memur olarak atanınca ona iyice bi haller olmuş. Kadın atanınca da zıvanadan çıkmış karı parayı buldu diye düşünüp doğrudan o para üzerinden hesaplar yapmaya başlamış.
Aralarda ki mesajları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi sevişmedi adamla diye adam sendeki tüm kartlarımı iptal ederim benimle yatmazsan bile dedi.
Ve evet adamın asıl gerçek yüzü kadın atanınca belli oldu. Kadın parayı bulunca değil adam kadının parasını bulunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?