- 29 Kasım 2024
- 57
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi feyzaelaumay
-
Şöyle de bir durum var bosanirlarkenBenim anlamadığım eşinizin eski eşi aldatmış ve öyle ayrılmışlar. Bu durumda eski eş nasıl nafaka almayı becerdi? Oluyor mu öyle?
Mahkeme kağıdında yazıyor kocaman zina davası diyenasıl ayrılmış bi daha anlatın. çünkü zina davası gibi bir dava yok.
Şöyle de bir durum var bosanirlarken
Mahkeme kağıdında yazıyor kocaman zina davası diye
Yani amaç sizi kızdırmak değil emin olun ama erkeklerin neredeyse hepsi eski eşinin aldattığını iddia ediyor. Farklı bir şey söyleyene denk gelmedim henüzŞöyle de bir durum var bosanirlarken
Neden yalan söyleyeyim mahkeme kağıdını gosterebilirim.hanımefendi, yalan söylemeyin. Türk hukukunda zina davası diye bir dava yok.
Neden yalan söyleyeyim mahkeme kağıdını gosterebilirim.
Zina davası diye bir dava yok ki sahte dökümanla mı kandırdı sizi naptıŞöyle de bir durum var bosanirlarken
Mahkeme kağıtlarında yazıyor kocaman zina davası diyeZina davası diye bir dava yok ki sahte dökümanla mı kandırdı sizi naptı
Mahkeme kağıtlarında yazıyor kocaman zina davası diye
Güzel kardeşim nesini değerlendireceksiniz Allah aşkına, karısına sanane benim maaşımdan deyip kavga çıkaran adam bu , şimdilik size borcu bir şekilde ödetene kadar ( bilezik vs) rol yapıyor , ne utanması , işi bitince tekrar sanane benim maaşımdan paramdan sana hesap mı vereceğim diyecek.Dedim işte . Çok utanıyor konuşamıyor benimle . Geldiğinde değerlendireceğiz bu konuyu
Yani amaç sizi kızdırmak değil emin olun ama erkeklerin neredeyse hepsi eski eşinin aldattığını iddia ediyor. Farklı bir şey söyleyene denk gelmedim henüz
buyrun gösterin. şimdi hemen bekliyoruz.
Umarım utanacak yüz vardır sizdebuyrun gösterin. şimdi hemen bekliyoruz.
Birileri ile dalga geçerken başınıza gelip gelmeyeceğini de düşünün derimBir de şey var , evle çocuklarla ilgilenmiyordu, psikolojisi çok bozuktu
Yo yoo tayini çıktı işte artık batıya geliyor birlesecegiz eğer bu durumu cozebilirsekEvlilik birliğini tam olarak kuramamışsınız, zorluklar tabi ki olacaktı. Oturun konuşun maddi planlar yapın ona göre bilezik ister verin ister vermeyin. Ne zaman bir araya geleceksiniz hep uzaktan mı sürdüreceksiniz evliliği?
Birileri ile dalga geçerken başınıza gelip gelmeyeceğini de düşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?