- 26 Ağustos 2017
- 3.589
- 10.360
- 208
- Konu Sahibi feyzaelaumay
-
Bunları başta konuşup hallettikten sonra evlenmek lazım ki erkek milleti evlenene kadar da her şeye evet diyen bir varlık. Ne yazık ki bu çocuklar büyüyene kadar siz yaşarsınız bu sıkıntıları.Çocuk annesi ile kalıyor aynı şehirde okuyor üniyi.o çocuğu babasina yük olmamak için zaten hem çalıştı hem üni okudu. Onun babasına pek yükü yok.aylik ihtiyacın hepsini babaları karşılıyor zaten. Anne hiç bişey yapmıyor sıkıntı da burda basliyor. Bakın bende çalışırken çocuklarımın babasına dedim ki ne ben yük altında kalayım nede sen. Tüm masrafları ortak karsilayacagiz dedim. Öyle de yapıyorduk. Eşime de dedim bu şekilde yap sende. Yoksa yetisemezsin . Yok dedi yetisirim dedi vs vs
Ya zuzushh işte adamın yaşı var bu yaşta orda burda parayla yapacağına evleneyim boşanmış biriyle sahip çıkmış olayım demiş çok genel bir Anadolu eski kafa düşünce tarzı. Kadın da baba evinde kalamamış çocuklarla, normal bir evlilik gibi değil iş anlaşması gibi düşün. O geliyo 4 ayda bir fik fik hizmeti alıyo karşılığında nikah ve geçim yardımı işte. Böyle evlilik olmaz zaten maaşımdan sanane der, kafasına göre kredi çeker, ayrı şehirde ayrı evde yaşar.İyi de bacim bu yasadigin evlilik degil ki. 4 ayda 1 kanuni şekilde fikfikliyorsun o kadar. Adamin bunun disinda bir varligi yok.
O bahse konu fikfikleme de olmuyorİyi de bacim bu yasadigin evlilik degil ki. 4 ayda 1 kanuni şekilde fikfikliyorsun o kadar. Adamin bunun disinda bir varligi yok.
Bu şekilde soylemenize üzüldüm açıkçası ben o işi yapmak için evlenmedim ki bütün yükü kendim taşımaktan yoruldugum için evlendim. Yoksa sizinde soylediginiz gibi evlilik dışı da yapanlar çok . Fakat benim amacım o değildi işteİyi de bacim bu yasadigin evlilik degil ki. 4 ayda 1 kanuni şekilde fikfikliyorsun o kadar. Adamin bunun disinda bir varligi yok.
Eşim aslında yaşlı değil yani sizin bu düşünceniz gibi bir ortam oluşmadı bizde.Ya zuzushh işte adamın yaşı var bu yaşta orda burda parayla yapacağına evleneyim boşanmış biriyle sahip çıkmış olayım demiş çok genel bir Anadolu eski kafa düşünce tarzı. Kadın da baba evinde kalamamış çocuklarla, normal bir evlilik gibi değil iş anlaşması gibi düşün. O geliyo 4 ayda bir fik fik hizmeti alıyo karşılığında nikah ve geçim yardımı işte. Böyle evlilik olmaz zaten maaşımdan sanane der, kafasına göre kredi çeker, ayrı şehirde ayrı evde yaşar.
Keşke normalde beni tanımış olsaydınız inanın bunu çok isterdim. Hakkımda çok yanlış bir hüküm verdiniz.Ya zuzushh işte adamın yaşı var bu yaşta orda burda parayla yapacağına evleneyim boşanmış biriyle sahip çıkmış olayım demiş çok genel bir Anadolu eski kafa düşünce tarzı. Kadın da baba evinde kalamamış çocuklarla, normal bir evlilik gibi değil iş anlaşması gibi düşün. O geliyo 4 ayda bir fik fik hizmeti alıyo karşılığında nikah ve geçim yardımı işte. Böyle evlilik olmaz zaten maaşımdan sanane der, kafasına göre kredi çeker, ayrı şehirde ayrı evde yaşar.
Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadımEşimin belirli bir geliri olmamasina rağmen, hani aydan aya bi maaş almamasina rağmen, bu ay ne kazandı bilirim, siz belirli bir maaşı bile bilmiyorsunuz, sizce normal mi? Olabilir mi beyle bisi, çok saskinim
E devletine giren bordroyu da görür bakın ordan maaşınaMerhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
Kocanızın maaşını bilmiyor musunuz ? Nasıl borcunuz olduğunu bilmiyorsunuz ? Nereye ne borç var ne alacak var ne yatırım yapıyorsunuz bilmiyor musunuz ? Enteresan.
Baktım ama görünmüyor 4c memur statüsündeki memur bu hizmetten yararlanamaz diyo e devlette. Biraz önce bordrosunu gonderdiE devletine giren bordroyu da görür bakın ordan maaşına
Kendisine guvenmedigimi söyledim ve nerede ne şifresi hangi Bankası vs varsa herseyini verdi baktımE devletine giren bordroyu da görür bakın ordan maaşına
Size bu yaşadığınız normal bir evlilik gibi mi geliyordu?Eşim aslında yaşlı değil yani sizin bu düşünceniz gibi bir ortam oluşmadı bizde.
Keşke normalde beni tanımış olsaydınız inanın bunu çok isterdim. Hakkımda çok yanlış bir hüküm verdiniz.
Elbette değil çünkü biz aile olamadık evlendik gitti ama bu taraftan da insanların bana bakışı degisti dul kadın bakışları gitti . Malesef bizim toplumumuzda böyle bir geri kafalilik varSize bu yaşadığınız normal bir evlilik gibi mi geliyordu?
Ne yazdınız. Bordro yazdınız mı?E devlette görünmüyor baktim. 21 değil 24.yili ve 30 Ağustos ta 8.kademe oluyor. Memuriyette de 1 in 4 üne cikiyor
Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadım
Yazdım jandarma personeli olduğu için gizlidir orda görünmez dediNe yazdınız. Bordro yazdınız mı?
Öyle bir eski eşle ve babalarını suistimal eden 3 çocukla adamın para yetirebilmesi pek mümkün görünmüyor zaten, sanırım bu yüzden size dürüst olmamış. Çok güçlü çok olgun bir kadinsiniz gerçekten. Umarım sorunu halledersiniz ve güzel şeyler yaşarsınız.Eşim de şu var çocuklar benden bir şey istedi mi hemen yapmam lazım ne isterlerse yapmam lazım her şeylerin işte önlerine gelmesi lazım. Ben de ona diyordum ki bak tamam bu düşüncen çok güzel çocuklarını düşünüyor olman çok güzel zira benim çocuklarımın babası asla benim çocuklarımı düşünmez hep ben mücadele ettim çocuklarım için senin bu davranışın çok güzel bir şey ama bak sen bu çocukları babanın evinden götürmedin veyahut da bu çocuklar senin çocukların değil sadece o kadının da çocukları bırak o kadın da çocukları için bir şeyler yapsın anneleri çalışıyor çocukların kadrolu bir devlet kurumunda. Ama çocukları için hiçbir şey yapmıyor hiçbir şey hatta çocuklar bizim evimize geldiği zaman eşim bana derdi ki hani çocuklar doğru düzgün ev yemeği yiyemiyorlar hani sürekli Makarna ile geçiştiriyorlar kendilerini anneleri yemek yapmadığı için doğru düzgün bana bunu dediği zaman bir hafta kalırlardı her gün çeşit çeşit yemek yapardım ki çocuklar doyasıya yesin diye
Dedim işte . Çok utanıyor konuşamıyor benimle . Geldiğinde değerlendireceğiz bu konuyuEee şimdi de senin borcundan banane deyin bakalım siz de eşinize .
Eski eşine değil çocuklarına ödüyor nafakayıBenim anlamadığım eşinizin eski eşi aldatmış ve öyle ayrılmışlar. Bu durumda eski eş nasıl nafaka almayı becerdi? Oluyor mu öyle?
İnşaallah çok teşekkür ederimÖyle bir eski eşle ve babalarını suistimal eden 3 çocukla adamın para yetirebilmesi pek mümkün görünmüyor zaten, sanırım bu yüzden size dürüst olmamış. Çok güçlü çok olgun bir kadinsiniz gerçekten. Umarım sorunu halledersiniz ve güzel şeyler yaşarsınız.
Babamın evi var ama oraya sigdiramadi
2 yıllık evliyim ilk eşinden zina davası ile ayrılmış yani davayı açan eşim. İlk eşi yıllarca aldatmış bunu mahkeme kağıtları delilleri ses kaydı fotoğrafları her şeyi gösterdi bana evlenmeden önce. İşte bende eski eşine gönderdiğinden şüphe duydum. Çünkü kadın paragöz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?