Maaş konusu

Bunları başta konuşup hallettikten sonra evlenmek lazım ki erkek milleti evlenene kadar da her şeye evet diyen bir varlık. Ne yazık ki bu çocuklar büyüyene kadar siz yaşarsınız bu sıkıntıları.

İyi de bacim bu yasadigin evlilik degil ki. 4 ayda 1 kanuni şekilde fikfikliyorsun o kadar. Adamin bunun disinda bir varligi yok.
Ya zuzushh işte adamın yaşı var bu yaşta orda burda parayla yapacağına evleneyim boşanmış biriyle sahip çıkmış olayım demiş çok genel bir Anadolu eski kafa düşünce tarzı. Kadın da baba evinde kalamamış çocuklarla, normal bir evlilik gibi değil iş anlaşması gibi düşün. O geliyo 4 ayda bir fik fik hizmeti alıyo karşılığında nikah ve geçim yardımı işte. Böyle evlilik olmaz zaten maaşımdan sanane der, kafasına göre kredi çeker, ayrı şehirde ayrı evde yaşar.

İyi de bacim bu yasadigin evlilik degil ki. 4 ayda 1 kanuni şekilde fikfikliyorsun o kadar. Adamin bunun disinda bir varligi yok.
O bahse konu fikfikleme de olmuyor
Bu şekilde soylemenize üzüldüm açıkçası ben o işi yapmak için evlenmedim ki bütün yükü kendim taşımaktan yoruldugum için evlendim. Yoksa sizinde soylediginiz gibi evlilik dışı da yapanlar çok . Fakat benim amacım o değildi işte

Eşimin belirli bir geliri olmamasina rağmen, hani aydan aya bi maaş almamasina rağmen, bu ay ne kazandı bilirim, siz belirli bir maaşı bile bilmiyorsunuz, sizce normal mi? Olabilir mi beyle bisi, çok saskinim

Eşim aslında yaşlı değil yani sizin bu düşünceniz gibi bir ortam oluşmadı bizde.
Keşke normalde beni tanımış olsaydınız inanın bunu çok isterdim. Hakkımda çok yanlış bir hüküm verdiniz.

Eşimin belirli bir geliri olmamasina rağmen, hani aydan aya bi maaş almamasina rağmen, bu ay ne kazandı bilirim, siz belirli bir maaşı bile bilmiyorsunuz, sizce normal mi? Olabilir mi beyle bisi, çok saskinim
Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadım

E devletine giren bordroyu da görür bakın ordan maaşına

Kocanızın maaşını bilmiyor musunuz ? Nasıl borcunuz olduğunu bilmiyorsunuz ? Nereye ne borç var ne alacak var ne yatırım yapıyorsunuz bilmiyor musunuz ? Enteresan.

E devletine giren bordroyu da görür bakın ordan maaşına
Baktım ama görünmüyor 4c memur statüsündeki memur bu hizmetten yararlanamaz diyo e devlette. Biraz önce bordrosunu gonderdi

Size bu yaşadığınız normal bir evlilik gibi mi geliyordu?
Elbette değil çünkü biz aile olamadık evlendik gitti ama bu taraftan da insanların bana bakışı degisti dul kadın bakışları gitti . Malesef bizim toplumumuzda böyle bir geri kafalilik var

Öyle bir eski eşle ve babalarını suistimal eden 3 çocukla adamın para yetirebilmesi pek mümkün görünmüyor zaten, sanırım bu yüzden size dürüst olmamış. Çok güçlü çok olgun bir kadinsiniz gerçekten. Umarım sorunu halledersiniz ve güzel şeyler yaşarsınız.

İnşaallah çok teşekkür ederim

nasıl ayrılmış bi daha anlatın. çünkü zina davası gibi bir dava yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…