Maaş saklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mathilda66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
157
34
13
Adana
Arkadaşlar kaç yıllık evliyim eşim bana maaşını net olarak söylemiyor ve ben çok merak etmeye başladım artık bana ya eksik söylüyor ya başka şeyler yapıyor aynı meslekten soracağım kimsede yok etrafta yanlışta anlamiılsın istemem bilmiyorum 5 yıllık polis memuru ne kadar alıyor net bilmiyorum zam oldu okadar Bi diyor 8 9 bin diyorum zam oldu 10 bin üstüne çıkması lazım yok kesinti oluyor çıkmadı daha diyor anlamadım gitti bu adam ne yapıyor

Bi tanıdığım bekar yeni polis oldu 9000 alıyorum demisti. Zamdan önce mi sonra mı demişti hatırlamıyorum.
Evliyseniz çalışmıyorsanız, cocuk varsa ve kıdemine gore artar biraz daha sanırım

Memurlar nette maaş hesaplama robotu var,oraya bir bakın isterseniz.

Şimdi hesapladım; lisans veya önlisans mezunu, 5 yıllık 8/2 si derece/kademe, eşi çalışmayan evli, polsan ve bes kesintisi olmayan çocuksuz polis memuru maaşı 13300 civarı gözüküyor ayrıca terör tazminatı verilen bir bölgede yaşıyorsanız en az 678 TL de öyle alıyordur

Girmem çok zor hesabına bakamam şifreler değişebiliyor birde ne diyeyim ki istemem öyle şifre banka hesabının doğru bulmuyorum o pozisyona düşmek istemem tek korkum kumar vs yanlış bir yoldayım bilmek isterim

Benim eşimde 3 yıllık polis. Kesintiler tabiki oluyor. Ancak kesintisiz hali 15.200 diye gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…