- Konu Sahibi Mathilda66
-
Kardeş bi sakin ol bu atar neHaddinizi aşmayın .... aynı uslubum insanı değiliz lütfen ...bu şekilde konuşmak ne haddimize ... zaten yeteri kadar sıkılarak söylemişim sormuşum ve bir konu açmışım bir paylaşımda bulunmuşum sizin bu şekilde konuşma hakkınız yok ... adım sanım yok diye burası böyle rahatça insan üzerine hadsizleşme hakkı vermez size...
Pardon ama şuradaki başlık altında insan yargılayıp bel altı vurmak doğru sayılıyor benim buna tepki göstermem mi atar gider sayılıyor ....lütfenn amaaaa saygı isterim ...Kardeş bi sakin ol bu atar ne
Seni kimse tanımıyo sende bizi tanmıyon
Saygı konusundaki hassasiyetinizi size yalan söyleyen, arkadan iş çeviren eşinize de gösterirseniz, sorularınızın cevabını bulursunuz aslında.Pardon ama şuradaki başlık altında insan yargılayıp bel altı vurmak doğru sayılıyor benim buna tepki göstermem mi atar gider sayılıyor ....lütfenn amaaaa saygı isterim ...
Daha durPardon ama şuradaki başlık altında insan yargılayıp bel altı vurmak doğru sayılıyor benim buna tepki göstermem mi atar gider sayılıyor ....lütfenn amaaaa saygı isterim ...
Evet doğrudur ...eşimle aramdaki olay farklı buradaki beni tanımayan birinin hadsizliği farklı ...ayrımı yapabiliyorum ve gerekeni söyleyebiliyorum ...çok şükürSaygı konusundaki hassasiyetinizi size yalan söyleyen, arkadan iş çeviren eşinize de gösterirseniz, sorunlarınızın cevabını bulursunuz aslında.
Hanım efendi yorumu okumadınız heraldeDaha durKılıç kalkan 🛡 kullanmadık ne var ki yorumlarda
Konu sahibi büyük olasılıkla çok narin , para ile ilgili konularda eşiyle yüzgöz olmaktan korkan bir mizaçta ..kendisinin çalışmıyor oluşu nedeniyle eşinin maaşı ile ilgili planlama yapma /karar verme mekanizmasının dışında kendisine sınır çizilen yerde durması gerektiğini düşündürüyor ona.Böyle bi evlilikte kalma motivasyonunuzu çok merak ettim.
Çünkü böyle bir durumda hayat arkadaşım dediğim adama daha maaşını soramadığım, sorsam da cevap alamadığım, hatta kandırıldığım, çünkü ciddiye alınmadığım evlilikte enayi yerine konma pozisyonumdan rahatsız olurdum en çok.
Çok güzel özetleme olmuş bir iki şey dışında evet ..Konu sahibi büyük olasılıkla çok narin , para ile ilgili konularda eşiyle yüzgöz olmaktan korkan bir mizaçta ..kendisinin çalışmıyor oluşu nedeniyle eşinin maaşı ile ilgili planlama yapma /karar verme mekanizmasının dışında kendisine sınır çizilen yerde durması gerektiğini düşündürüyor ona.
OkudumHanım efendi yorumu okumadınız heralde
Okudum
Profilinize yazdığınız etikette çok manidar
Siz hayırdır ya?Haddinizi aşmayın .... aynı uslubum insanı değiliz lütfen ...bu şekilde konuşmak ne haddimize ... zaten yeteri kadar sıkılarak söylemişim sormuşum ve bir konu açmışım bir paylaşımda bulunmuşum sizin bu şekilde konuşma hakkınız yok ... adım sanım yok diye burası böyle rahatça insan üzerine hadsizleşme hakkı vermez size...
Kendime ağır laflar söyletmeye kimsenin haddi olmadığı içn mi ? Eşimde olsa durum değişmez..siz yazılanları kabul ediyorsanız bilemiyorum..Ah ahh.. bazı kadınlarımız şurada üyelere yazdıkları kızgın mesajlardaki sözlerinin %50sini kendi eşine söylese meseleler çözülecek de.. neyse
Ağır bir laf söylense zaten o kişiye tepki verilir. Gerçekler acı gelmiş gibi gözüküyor.
Yaa hanım efendi benim burada sormak istediğim konu ile eşimin koynuna girmem arasındaki ilişki nedir ? Bu üslup bu tarz benim sorduğum sorunun nesine normal geliyor bende bunu anlayamadım ...bana ağır gelen bişey yok ama hadsizlik ve üslup bozuksa neden normalleştirme çabasına girilir ? Size bu tarz bir yaklaşımla gelen birinden nasıl bir paylaşım beklersiniz ?Ağır bir laf söylense zaten o kişiye tepki verilir. Gerçekler acı gelmiş gibi gözüküyor.
Ben eşime maaşını sorsam o da bana ağır laflar söylese artık eşim olmaz mesela?Kendime ağır laflar söyletmeye kimsenin haddi olmadığı içn mi ? Eşimde olsa durum değişmez..siz yazılanları kabul ediyorsanız bilemiyorum..
Evet ever öyleBen eşime maaşını sorsam o da bana ağır laflar söylese artık eşim olmaz mesela?
Sanırım siz günaydın hoşgeldin yemek hazır tarzı konuşuyorsunuz hesap sormuyorsunuz sorsanız kötü olacak biliyorsunuz
Eşinizle aynı yatağı paylaşıyor, birbirinizi ince ayrıntısına kadar tanıyorsunuz bu soruyu mu soramıyorsunuz demiş. Nesi tuhaf bunun.Yaa hanım efendi benim burada sormak istediğim konu ile eşimin koynuna girmem arasındaki ilişki nedir ? Bu üslup bu tarz benim sorduğum sorunun nesine normal geliyor bende bunu anlayamadım ...bana ağır gelen bişey yok ama hadsizlik ve üslup bozuksa neden normalleştirme çabasına girilir ? Size bu tarz bir yaklaşımla gelen birinden nasıl bir paylaşım beklersiniz ?
Gerek var mı ? Bu tarza pekiEşinizle aynı yatağı paylaşıyor, birbirinizi ince ayrıntısına kadar tanıyorsunuz bu soruyu mu soramıyorsunuz demiş. Nesi tuhaf bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?