Maaş saklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş bi sakin ol bu atar ne
Seni kimse tanımıyo sende bizi tanmıyon üstelik konuyu açan yardım isteyen sensin burda herkes saygılı biçimde yorum yapar

Pardon ama şuradaki başlık altında insan yargılayıp bel altı vurmak doğru sayılıyor benim buna tepki göstermem mi atar gider sayılıyor ....lütfenn amaaaa saygı isterim ...
Saygı konusundaki hassasiyetinizi size yalan söyleyen, arkadan iş çeviren eşinize de gösterirseniz, sorularınızın cevabını bulursunuz aslında.

Saygı konusundaki hassasiyetinizi size yalan söyleyen, arkadan iş çeviren eşinize de gösterirseniz, sorunlarınızın cevabını bulursunuz aslında.
Evet doğrudur ...eşimle aramdaki olay farklı buradaki beni tanımayan birinin hadsizliği farklı ...ayrımı yapabiliyorum ve gerekeni söyleyebiliyorum ...çok şükür

Konu sahibi büyük olasılıkla çok narin , para ile ilgili konularda eşiyle yüzgöz olmaktan korkan bir mizaçta ..kendisinin çalışmıyor oluşu nedeniyle eşinin maaşı ile ilgili planlama yapma /karar verme mekanizmasının dışında kendisine sınır çizilen yerde durması gerektiğini düşündürüyor ona.

Çok güzel özetleme olmuş bir iki şey dışında evet ..

Siz hayırdır ya?
Bu atarı eşinize yapın bana değil
Adamın aldığı maaşı bile soramiyorsunuz gelip burda bana hesap soruyorsunuz
Komik olmayın
Konu açarken düşünseydiniz
Herkes sizin gibi aman kocam canım kocam modunda olmadığı için böyle yorumlara açık olcaksınız
Ha tamam 9 bin alıyor; benim dememle inandıysanız ne mutlu
Adamda alsın 14-15i sizi ayakta uyutsun sizde gelin burda bana saygı duyacaksınız tripleri atın. Eşiniz saygı göstersin size zaten saygı gösterse bu konuya gerek kalmaz

Ah ahh.. bazı kadınlarımız şurada üyelere yazdıkları kızgın mesajlardaki sözlerinin %50sini kendi eşine söylese meseleler çözülecek de.. neyse
Kendime ağır laflar söyletmeye kimsenin haddi olmadığı içn mi ? Eşimde olsa durum değişmez..siz yazılanları kabul ediyorsanız bilemiyorum..

Ağır bir laf söylense zaten o kişiye tepki verilir. Gerçekler acı gelmiş gibi gözüküyor.

Ağır bir laf söylense zaten o kişiye tepki verilir. Gerçekler acı gelmiş gibi gözüküyor.
Yaa hanım efendi benim burada sormak istediğim konu ile eşimin koynuna girmem arasındaki ilişki nedir ? Bu üslup bu tarz benim sorduğum sorunun nesine normal geliyor bende bunu anlayamadım ...bana ağır gelen bişey yok ama hadsizlik ve üslup bozuksa neden normalleştirme çabasına girilir ? Size bu tarz bir yaklaşımla gelen birinden nasıl bir paylaşım beklersiniz ?

Kendime ağır laflar söyletmeye kimsenin haddi olmadığı içn mi ? Eşimde olsa durum değişmez..siz yazılanları kabul ediyorsanız bilemiyorum..
Ben eşime maaşını sorsam o da bana ağır laflar söylese artık eşim olmaz mesela?
Sanırım siz günaydın hoşgeldin yemek hazır tarzı konuşuyorsunuz hesap sormuyorsunuz sorsanız kötü olacak biliyorsunuz

Eşinizle aynı yatağı paylaşıyor, birbirinizi ince ayrıntısına kadar tanıyorsunuz bu soruyu mu soramıyorsunuz demiş. Nesi tuhaf bunun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…