- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Her ev ekonomisinin dinamikleri farklı.Onemli olan paydaşların halinden hosnut olmasi .Ben de çalıştığım dönem maaş kısmını veriyordum eşime ,ek ders benim di.Simdi evdeyim eşim bana harçlık veriyor.Ben de esimin kazandigi parayi biliyorum cunku garibim ne kazanirsa getirip bana veriyor
Sonra harclik istiyor benden :))
Merhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Kesinlikle :)Akıllı adamlarla evliyiz :)
Ablanız gelirine göre mi evlenecek diyenler, olamaz mı? Belki kendine denk birini istiyor. Belki mantık evliliği yapmak istiyor. Benim tarzım değil ama herkes aşk evliliği yapmak zorunda değil. Üstelik bu basit bir yalan da değil. Şimdi böyleyse ileride ne yalanlar söyler.
Not: bu giri cidden yalan söylediği farzedilerek yazılmıştır
+1Yalan söylemesi sizce hoş mu hanımefendi?
Öyle uc ayda bir vergi dilimi artarak maaşı düşer ama kademeli olarak ve yıl sonunda Ocak maaşından 800 filan düşük alır.Ama Mayıs ayında 3500 e de düşmez 5000 den.Eniste en iyisi brüt maaşı söylesin biz hesaplayalim vergi dilimlerini
Damadimiz aylar önce beş bine yakin kazanıyorum diye muhabbet yapmış... Şimdi geçen gün konuşurken daha düşük bir rakam söylemiş.... 3bucuk civarı.... Demiş...
Ablam da geçen gün öyle demedin diyince, brüt maas üzerinden hesaplanıyor maaşım ve bu sebepten bu maas yıl sonuna kadar giderek düşüyor demiş... Düşse de ne kadar düşer ki... Ben böyle bişey duymadım. Siz ne düşünürdünüz? Adam 33 yaşında... Yalan dolana girmemistir umarım....
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Öğretmen miMerhaba. Ablam daha bir aylık sözlü. Bayramda nişani var.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?