afiyet olsun canım, tripolicim buralarda çok sıcak oldu rehavet bunlatıyor beni elmi kaldırmaya güç bulamıyorum diye yazıcam, sonra sizin oranın sıcaklık dereceleri duyunca yazmaya utanıyorum:) dikkat etmeye çalışıyrm ama mekik çekemiyorum ben hiç
canım nasılsın? nasıl geçti sınavların? hoşgeldin evet yeni arakdaslar katıldı grubumuza, canım mekik çekme kararı alındı her gün:)
arkadaslar merhaba fazla kilolarımı dikkat ede ede vererek bu zamana geldim, 7 kg kadar fazlam daha var, sağlıkla zayıflamak istiyorum, 1 haftada en fazla 1 kg hedefle 7 hafta içinde bu kilolar beni terk etse çok mutlu olucam, yanıma yoldaş arkadas olmak isteyen var mı:)) şok diyet taraftarı değilim, kas ya da su değil, kalıcı olarak yag vermek istiyorum, benimle yola çıkmak isteyen tüm kk bayanlarını beklerim:)
her gün ne yedimizi yazalım
kaçamak için birbirmizi engelleyelim, haftada 1 gün tartı günü yapalım
ve azimle hedeflerimize ulaşıp yaza fıstık gibi olalım inşAllah:)
başlangıç günü: 1 haziran 2012
bizimle başlayanlar
mad sad 55,3 --------------- hedefi: 48
hasli 59 --------------- hedefi: 49
minegg 47 --------------- hedefi: 44
brcntkrr 80,1 ---------------- hedefi: 60
excity 58,8 ---------------- hedefii: 52
tripoli35 57-58 ---------------- hedefi: 53
ozay37barıs 64,4 ---------------- hedefi: 57
sea44 75,5 ---------------- hedefi: 68
3 haziran ilk tart günü:
mad sad 55,3 --------- 53,8
hasli 59 -------- 54,9
minegg 47 --------- 46
brcntkrr 80,1 --------- 80,1
excity 58,8 --------- 58,5
tripoli35 57-58 --------- ?
ozay37barıs 64,4 --------- 63,8
sea44 75,5 --------- 75,5
diyetimizin kuralları:
her pazar sabah aç karnına tartılıyoruz, pazar günü tartı günümüz:)
ani şok diyetlerden kaçınıp 3 ana 3 ara ögün mantıgıyla besleniyoruz
yagdn verebilmek esas hedefimiz
günde en az 2 litre kadar su tüketiyoruz
regl dönemlerimzde tatlı isteklerimizi meyve grupları ile yada diyet tatlı tarfleriyle savmayı deniyoruz
her şeyden önce kendimizi böyleykende seviyoruz yalnız daha iyi hissetmek için fazlalıklarımızdan kurtulmaya niyetliyiz
insanoğluyuz, sasıp beşip kaçamağın dibine bile vursak hemen diğer ögün toparlanıp kaldımız yerden devam ediyoruz
2 gün üst üste sağlıklı beslenme diyetini bozan arkadslarımızı gruptan uzaklaştırıyoruz:) bu da bize kaçamak kısmını engellememizi sağlasın:)
azimliyiz, arada moralimiz motivasyonumuz bozulabilir, fakat birbirmize destek için buradayız :)
bu arada ben mekikten muaf olabilirmiyim çünkü spor programım yeterince yoğun zaten ölüyorum alışamadım spora
pazartesi pilates
salı crunch
çarşamba aerobik
perşembe latin aerobik
cuma spining
cumartesi fitness
pazar tartı günü (yağ oranımı ölçüyorlar)
canım meraba nasılsın? görüşemedik bayağıdır.. bende sadece 1 kilo verebildim ya o kadar da dikkat ediyorum..
ama yürüyüş ve mekik dışında başka spor yapmıyorum..
iyiyim canım sınavlar bitti yaz tatiline girdim spor ve diyete başaldım çok mutluyum umarım çok çabuk kurtulurum kilolardan ve çok çabuk alısırım spora çünkü çok zor geliyor suan
evet bayağıdır görüşemiyoruz maalesef sen nasılsın? bir kilo gayet iyi bence daha yeni başladık hemde ne kadar zayıfsan kilo vermek okadar güçleşiyor sen aramızda en zayıfımızsın
evden çıkmıyorum ki :))) evin içi serin çok şükür.bu cuma dışarı çıkabilirim bir ihtimal.tartılmakta istiyorum.sıcaklarda en iyisi meyve yemek hem iştahımızı kapatır dimi :)) ama hiç elime alıpta meyve yemem ki ben
Abla yoktum yine bir kaç gündür.. sınavlar iyiydi..
Mekik ben günde 15-20 defa çekiyorum..
Kardeşim sağolsun yardımcı oluyor :)
Diyette iyi gidiyor..
0 ekmek, 7 den sonra hiç birşey yiyip içmiyorum şekersiz çay dışında..
Bol salata yiyorum..
Öyle yani..
slm arkadaşlar bende buralardayım hala.. diyete aynen devam çok şükür artık çok alıştım diyebilirim ekmek hiç aramıyorum acıkktıkça meyve falan atıştırıp öğünleri atlamamaya çalışıyorum sizin nasıl gidiyorr:)
bende çoktandır yoktum giremedim sınavlar ödevler derken sene sonu telaşı işte birde zayıf çok olunca telaşta çoktu çok üzgünüm ben çok dikkat edemedim bir kaç gün ama söz veriyorum toparlıcam hemen bugünü yazayım mesela
sabah 3 kepekli grisini peynir
ara 3 kayısı 4 çilek 13 kiraz
öğle 1 tabak fasülye 3 dilim çavdar ekmek salata 1 kase yoğurt
şimdilik bu kadar akşam ne yerim bilmiyorum ama ekmek hakkım kalmadı
eğer mezuniyet töreninden erken dönersem spora da gitmeyi düşünüyorum bugün
Kizlar yarim mekik cekin:) hem daha cok cekmis olursunuz daha kolay ve de daha faydaliymis:)))
evet benimde tercihimdir alt karın kaslarını çalıştırmak için yarım daha etkiliKizlar yarim mekik cekin:) hem daha cok cekmis olursunuz daha kolay ve de daha faydaliymis:)))
bir de yiyebilsem.oldum olası aram yok meyve ile salatalık falan alcam.evet canım meyve insanı tıkıyor haklısın, birazcık olsun yemege çalıssan tripolicim baya iyi gelir sıcaklarda hemde serin serin:)
canım ben mekik çekemedim henüz hiçç:26: koşturmadan hiç fırsat olmuyor, üstelik dün geceden beri çok hastayım kaç kere istifra ettim, acıkmıyorum hiç bişseyde yapamıyorum yiyemiyorum, am aklımın bi köşesine yazdım yarım mekiği öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?