Öncelikle gecmis olsun canm umarm cabuk toparlarsın bence asırı su kaybetmis olabilirsn o yüzden bol bol sıvı al vücudun susuz kalmasn
bir de ne kadar hastalık olsada kilo da vermissindir bir anda 4 kilo su kaybı olmaz dikkat et tatlm
bir de şey geldi aklıma.taze nane çiğden tüketince de yağ yakmakta etkili.ben burda taze nane bulamam sanırım(((
bu arada nutellayla küstük :))))
bugün 15 mekikle başlıyalım ve o kalça hareketi uyar mı ?? sizlere.
Teşekkür ederim cnm İNŞALLAH hep böyle istikrarlı oluruzcanım tabii yeni başlanışldıgı için çok fark beklemek gerekiyor ama sonrasında baya farkedicek inşAllah haftaya tartıya çıkınca nasıl mutlu olucaksın kimbilir:))
bu arada afiyt olsun canım çok istikrarlısın:)
slm kızlar bende tartıltım sabahh ben diyete çarşamba başlamıştım salı günü 64.4 tüm bu sabahh 63.8 fena sayılmaz demi? .. biraz hareketle daha iyi olacak bencede çok iyi düşünmüşsüznüz bu arada bügün şu saate kadar kaçamak yokk:)))))))))
Okey o zaman 15 mekik herkes yapıyooooooo topigin kızlarına duyurulur senin o hareketi de 5 dk boyunca yapalm bence
canm bende nane kokusunun iştahı kestigini duymustm salatalara ekleyelm
Canm aslında bizim bu bebekler azıcık büyüyüp ayaklansınlar asıl kiloyu biz o zaman vericez de
yine de dikkat etmekte fayda var
bu arada bebegini de saglıkla büyüt canm onlar icin her seye deger kilo falan yeterki canları sagolsun
canm bu arada sabahta söyledm hergün bazı hareketler belirleyelm ve zorunlu herkes yapsın ne dersiniz
İyilik canım sen nasilsin? Ben iki dilim pizza yedim bu aksam. İnce hamurlu. Cok mu kizlar ya???? Uzgunum sevgilim almis gelmis( yemesem olmazdi ( ama pismanim:)))
Evet canım erkek milleti iste:) ben zayiflamaya ugrasiyom o bana pizza yediriyo. Neyse ardindan hic bisey yemedim zaten. Dengelemisimdir herhalde:)teeşkkür ederim canım bende iyiyim ama yine başım zonkluyor, afiyet olsun canım ne yaparsın erkk milletne anlatamıyosun durumu yemeyincede bozuluyorlarcanım ekmek yerine geçmiş pizzamız, üstündekilerde almamz gerekn ögün miktarı vs sadece biraz peynir kaşar yag oranı bakımındn çok olabilir sende onu yatmadan önce süt falan içiyosan onun yerine su ile geçiştirebilirsin, mümkün değil insan bi dışarı çıkıyor, bi arkadası kahveye davet ediyor, bişeyler orantılıyı bozuyor, o zaman hemen diğer ögünlerde işimizi dengeleyip formumuzu korumaya devam ederiz:)
bakalim en cok kiloyu kim verecek. Hihi:) Tabi saglikli beslenerrk! Unutmayin biZim hedefimiz kalici kilo vermek:) yagdan vermek!arkadslar bugün itibaryle 1 ay sonraki tartı günümüz 1 temmuz da, o gün tekrar tartı gününde kilokarımızı ve kilo kayıplarımız hesaplıyalım, en çok veren, az kaçamak yapan iradeli arakdsımızı kutlayalım:)) sonucda hepimz kilo vermk için buradayız, destekle çok şeyi başarabiliriz=))
Canim ben akademisyenim. Yuksek lisans yapiyorum. Yani benim icin ogrencilik daha uzun surecek:)) herzaman sinav zamani stres yapmiyoruma ama bu sefer cok yaptim:) tabi surekli biseyler atistirdim o stresle. Simdi de vermeye ugrasiyorum iste:)ahh ahh tatlım bu kilo alma mevsusu bana görede çok kolay ama vermek tam bi zülüm yaD bende eşime dün diyordum keşke 44 45 olsam söyle 2-3 kilo almak için ugraşssam nasıl yerdm çikolataları kebapları diyye:)) ama canım seni takdir ettim gerçkten bende böyle bi duurm yok ya hep ya hiççiçym ya, o gün bi kaçamak olduysa sonuna kadar her türlü kaçamagı yapıyrm, olur mu böyle (( oysa sen ne kadar güzel azimle yavaş yavaş az yiyerek yavaşca azaltarak bende bu da yok vermişssin tebrikler canım ya iradene hayran kaldım:) sporda sart tabii, hemde sıkılşmak için, canım sende mi ögrencisin:) olsun siizn sıkıntılar daha büyük o sınav stresiyle bndede hiç diyet falna kalmazdı:))
Hadi sana gecmis olsun o zaman canım.herkeze meraba.. abla 2 gündür yoktum neler yaptınız? hafta sonu sınavlarım vardı onları atlattım çok şükür..
ağır şeyler yemedim dikkat ettim.. bugünde menümde ne olacak hiç bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?