Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

teşekkürler cnm umarım verdiklerim dönmez dediğin doğru doktorda demişti bol su iç diye ama bu mide bulantısından su da içemiyorum çok(

Okey o zaman 15 mekik herkes yapıyooooooo topigin kızlarına duyurulur senin o hareketi de 5 dk boyunca yapalm bence
canm bende nane kokusunun iştahı kestigini duymustm salatalara ekleyelm

slm kızlar bende tartıltım sabahh ben diyete çarşamba başlamıştım salı günü 64.4 tüm bu sabahh 63.8 fena sayılmaz demi? .. biraz hareketle daha iyi olacak bencede çok iyi düşünmüşsüznüz bu arada bügün şu saate kadar kaçamak yokk:)))))))))

Teşekkür ederim cnm İNŞALLAH hep böyle istikrarlı oluruz

oo süper tebrikler=)) bak tatlım ceyrek kokerec kaçamak değilmiş=))

Okey o zaman 15 mekik herkes yapıyooooooo topigin kızlarına duyurulur senin o hareketi de 5 dk boyunca yapalm bence
canm bende nane kokusunun iştahı kestigini duymustm salatalara ekleyelm

tmm cnm 15 m3kik yapıyoruz naneyede bakıyım bugün birazdan alışverişe çıkıcam

evet evet tatlım, bend eöyle üşünüyorum bi ayaklanslar baya koşturucaz peşlerinden=) çol tesekkr ederim sea44cüm bende senin gibi düşünüyorum canım, Allah ım hamdlsun onları bize nasip etti, herkesin kucagını doldursun inşAllah kilo vs geçici sıkıntı dişimizi sıkınca atlatıyoruz inşAllah, sende güle üle büyüt tatlım bebişini? benimkinde uyku problemi var ttalım senn ki nasıl? gece kaçta yatırıyosun?:) öptm

arkadslar bugün itibaryle 1 ay sonraki tartı günümüz 1 temmuz da, o gün tekrar tartı gününde kilokarımızı ve kilo kayıplarımız hesaplıyalım, en çok veren, az kaçamak yapan iradeli arakdsımızı kutlayalım:)) sonucda hepimz kilo vermk için buradayız, destekle çok şeyi başarabiliriz=))

İyilik canım sen nasilsin? Ben iki dilim pizza yedim bu aksam. İnce hamurlu. Cok mu kizlar ya???? Uzgunum sevgilim almis gelmis( yemesem olmazdi( ama pismanim:)))

İyilik canım sen nasilsin? Ben iki dilim pizza yedim bu aksam. İnce hamurlu. Cok mu kizlar ya???? Uzgunum sevgilim almis gelmis( yemesem olmazdi( ama pismanim:)))

teeşkkür ederim canım bende iyiyim ama yine başım zonkluyor, afiyet olsun canım ne yaparsın erkk milletne anlatamıyosun durumu yemeyincede bozuluyorlar canım ekmek yerine geçmiş pizzamız, üstündekilerde almamz gerekn ögün miktarı vs sadece biraz peynir kaşar yag oranı bakımındn çok olabilir sende onu yatmadan önce süt falan içiyosan onun yerine su ile geçiştirebilirsin, mümkün değil insan bi dışarı çıkıyor, bi arkadası kahveye davet ediyor, bişeyler orantılıyı bozuyor, o zaman hemen diğer ögünlerde işimizi dengeleyip formumuzu korumaya devam ederiz:)

Evet canım erkek milleti iste:) ben zayiflamaya ugrasiyom o bana pizza yediriyo. Neyse ardindan hic bisey yemedim zaten. Dengelemisimdir herhalde:)
Kiyamama sana canım duzensiz uykudan basinin agrisi muhtemelen. Bende de migren var bi gun az uyuyayim yada fazla uyuyayim hemen agriyo su siralar dikkat etmeye calisiyorum bayadir agrimiyor sukur. Sende dikkat edebilsen canım gecer bas agrilarin muhtemelen. Neyse canım cok gecmis olsun. Opuyorum. İyi geceler!

bakalim en cok kiloyu kim verecek. Hihi:) Tabi saglikli beslenerrk! Unutmayin biZim hedefimiz kalici kilo vermek:) yagdan vermek!

Canim ben akademisyenim. Yuksek lisans yapiyorum. Yani benim icin ogrencilik daha uzun surecek:)) herzaman sinav zamani stres yapmiyoruma ama bu sefer cok yaptim:) tabi surekli biseyler atistirdim o stresle. Simdi de vermeye ugrasiyorum iste:)

herkeze meraba.. abla 2 gündür yoktum neler yaptınız? hafta sonu sınavlarım vardı onları atlattım çok şükür..
ağır şeyler yemedim dikkat ettim.. bugünde menümde ne olacak hiç bilmiyorum... :26:

aramıza yeni katılanlar olmuş galiba.. hoşgeldinizzzz diyelim.. 2 gün olmayınca herşeyi kaçırmışım :) biri bana anlatsın neler yapacağız :)

Son düzenleme:
herkeze meraba.. abla 2 gündür yoktum neler yaptınız? hafta sonu sınavlarım vardı onları atlattım çok şükür..
ağır şeyler yemedim dikkat ettim.. bugünde menümde ne olacak hiç bilmiyorum...
Hadi sana gecmis olsun o zaman canım.

Hadi gecmis olsun canım sinavlarini atlatmissin:) artik haftasonlari da birakmazsin bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…