Canim ben akademisyenim. Yuksek lisans yapiyorum. Yani benim icin ogrencilik daha uzun surecek:)) herzaman sinav zamani stres yapmiyoruma ama bu sefer cok yaptim:) tabi surekli biseyler atistirdim o stresle. Simdi de vermeye ugrasiyorum iste:)
aramıza yeni katılanlar olmuş galiba.. hoşgeldinizzzz diyelim.. 2 gün olmayınca herşeyi kaçırmışım :) biri bana anlatsın neler yapacağız :)
Dünden beri işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum ama çok iyi gidiyor :)
Dün 50 mekik çektim ama çekene kadar öldüm resmen yüzümde kırmızı olmayan yer kalmadı
Tek kural dışı dün akşam yemeğimi 8 de yemek zorunda kaldım çünkü misafirliğe davetliydik ve bana inat gibi çayın yanına o kadar çeşit yapmışlar ki
Amaaa bende onlara inat sırf çay içtim ve kendimi seviyorum
kızlr ben çok mu ac kalıyrm bilmem nedendr çok acıkıyorum ya(( ne yapıcamm ( ben sizlerde acıkıyo musunuz?
Dünden beri işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum ama çok iyi gidiyor :)
Dün 50 mekik çektim ama çekene kadar öldüm resmen yüzümde kırmızı olmayan yer kalmadı
Tek kural dışı dün akşam yemeğimi 8 de yemek zorunda kaldım çünkü misafirliğe davetliydik ve bana inat gibi çayın yanına o kadar çeşit yapmışlar ki
Amaaa bende onlara inat sırf çay içtim ve kendimi seviyorum
helal olsun 50 mekik.ama yarın ve bir kaç gün karın kaslarınız çok ağıracaktır.bende hep olur onun için azla başlarım artarak giderim.
öyle canım sen nasıl oldun ?
çok şükür 2 gündür eşim ağrı kesici kas gevşetici kremle her yanımı ovuyor ve kas gevşetici hapa başladım.daha iyiyim bugün yine masaj yapacak eşim :)))
henüz mekiğe başlayamadım malum ağrılarım geçsin.yarın plates toplarım şişircem yavaştan başlıycam inşALLAH.
Diyete uyamadığınızda daha fazla hareketle dengeyi kurarsınız olur biter yaramasın yediklerimiz içtiklerimiz inşALLAH :)))
çok şükür 2 gündür eşim ağrı kesici kas gevşetici kremle her yanımı ovuyor ve kas gevşetici hapa başladım.daha iyiyim bugün yine masaj yapacak eşim :)))
henüz mekiğe başlayamadım malum ağrılarım geçsin.yarın plates toplarım şişircem yavaştan başlıycam inşALLAH.
Diyete uyamadığınızda daha fazla hareketle dengeyi kurarsınız olur biter yaramasın yediklerimiz içtiklerimiz inşALLAH :)))
nasıulsınız fıstıklar nasıl gidiyor diytler? :)
malum benim ki diyet değil ama sizlele kilo vericem :)) ekmeği azaltım iyice suyu arttırdım spora başladım :)) oley oley sevinçliyim ve gururluyum :)) bugün selülit içinde kremle masaja başladım.sizler ne yaptınız bu arada spora başladım ama azar azar malum yeni iyleşiyorum.
canım sporla zayıflama şeklini çok begendim ama malesef bnde o düzen yok:) ohh masajlara başlamssn valla süper süper:)) bn bugün bol su da içmedim bişey yiyesim gelmdi sıcaklar brden bastırdı bunalttı bizi, libya nasıl? sıcaklar orada daha çoktur, nasıl canım oranın halkı, alıştın mı bize biraz anlatsana:) diyet günlümz renklensin:)
bugün risotto yaptım kendime.ekmek yemedim desem yalan olmaz ve akşamda yoğurt yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?