Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Dünden beri işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum ama çok iyi gidiyor :)
Dün 50 mekik çektim ama çekene kadar öldüm resmen yüzümde kırmızı olmayan yer kalmadı
Tek kural dışı dün akşam yemeğimi 8 de yemek zorunda kaldım çünkü misafirliğe davetliydik ve bana inat gibi çayın yanına o kadar çeşit yapmışlar ki
Amaaa bende onlara inat sırf çay içtim ve kendimi seviyorum

Canim ben akademisyenim. Yuksek lisans yapiyorum. Yani benim icin ogrencilik daha uzun surecek:)) herzaman sinav zamani stres yapmiyoruma ama bu sefer cok yaptim:) tabi surekli biseyler atistirdim o stresle. Simdi de vermeye ugrasiyorum iste:)

canım ikindi gibi girdim sana uzunca bir msj döşedim ama netimde bir sorun vardı gitmedi yazdıklarım( evet ttalım senin ögrencilik uun sürücek ama baksonu ne tatlı olucak inşAllah:)) erkkler pek diyet kısmından anlamıyor:)) yesinler ne olcak diyorlar ama yiyince kilo aldımızı unutıuyorlar, keşke yiyip yiyip incecik kalsak:d forumda kilo almaya çalışanlar vaya imrenyrm onlara:))

evet fıstık sürekli baş agrım uykusuzluktan oluyrmuş bugün doktora gttm çnko ve b vatmişni yazdı dogum deformasyonu olan vucudumu toparlamak için uyumadıgın için yeteri kadar hastalıklarada daha açıksın dedi, ama verdiği ilaçlar kilo yapıyormuş içmesem daha vermem gerekn kio var dedim içsen senn için iyi olucak dedi, kararsızım:S

aramıza yeni katılanlar olmuş galiba.. hoşgeldinizzzz diyelim.. 2 gün olmayınca herşeyi kaçırmışım :) biri bana anlatsın neler yapacağız :)

canım nasılsın? nasıl geçti sınavların? hoşgeldin evet yeni arakdaslar katıldı grubumuza, canım mekik çekme kararı alındı her gün:)

canım tebrik ediyorum seni azmine hayran kalmamak elde değil:)) 50 mekik:)) vuu süper:))

kızlr ben çok mu ac kalıyrm bilmem nedendr çok acıkıyorum ya(( ne yapıcamm( ben sizlerde acıkıyo musunuz?

helal olsun 50 mekik.ama yarın ve bir kaç gün karın kaslarınız çok ağıracaktır.bende hep olur onun için azla başlarım artarak giderim.

ilk kaçamak bnden geldi, bir paket hanımeller bitiverdi, eşimde ye bişey olmaz ye diye destek çıktı ama cok tuhaf bas agrım gecti, ögünlerde eksk karbnhrt aldıgımı dsnmeye basladım, bir dlm kepekli ekmek yieym bari ögln aksm, regl faktörüde var tabii dayanamadım yarından telafi edicem öpüyorumm kızmayınn oldu mu:))

Son düzenleme:
öyle canım sen nasıl oldun ?

çok şükür 2 gündür eşim ağrı kesici kas gevşetici kremle her yanımı ovuyor ve kas gevşetici hapa başladım.daha iyiyim bugün yine masaj yapacak eşim :)))
henüz mekiğe başlayamadım malum ağrılarım geçsin.yarın plates toplarım şişircem yavaştan başlıycam inşALLAH.
Diyete uyamadığınızda daha fazla hareketle dengeyi kurarsınız olur biter yaramasın yediklerimiz içtiklerimiz inşALLAH :)))

amin canım evet daha fazla harekt daha az kalori almayı planlıyrm ysrın bi haftalık haakkım doldu:))
bn platas yapmayı blmyrm kendi başıma ögrenmem zor mu olur? bayan egtmen aradım burda bana yakın hamileyknde yetrli sayıya ulaşmayınca acılmamıştı kurs, uzagada gtme durumum yok su an bebgmle, nasıl tatlım zor mu plates?

canım biliyorum çok hastaydın pazar günü, senin pazar ytartını yazamamaıştın o gün tartıldın mı fıstık dilersen bu hafta sana yazmayalım, dilersen sen knu söyle canım ekleyelim öptm

nasıulsınız fıstıklar nasıl gidiyor diytler? :)

malum benim ki diyet değil ama sizlele kilo vericem :)) ekmeği azaltım iyice suyu arttırdım spora başladım :)) oley oley sevinçliyim ve gururluyum :)) bugün selülit içinde kremle masaja başladım.sizler ne yaptınız bu arada spora başladım ama azar azar malum yeni iyleşiyorum.

canım sporla zayıflama şeklini çok begendim ama malesef bnde o düzen yok:) ohh masajlara başlamssn valla süper süper:)) bn bugün bol su da içmedim bişey yiyesim gelmdi sıcaklar brden bastırdı bunalttı bizi, libya nasıl? sıcaklar orada daha çoktur, nasıl canım oranın halkı, alıştın mı bize biraz anlatsana:) diyet günlümz renklensin:)

sıcak hemde ne sıcak neyse ki evim serin çamaşır toplamaya çıktım ateş sıcağı vardı.tahmini 40 a yakındır ki buranın hurma sıcakları vardır 50 dereceyi geçer
sıcaklarda hele ki bir de yalnız olunca hiç yemek yiyesi gelmiyor insanın.meyvede sevmem ki meyve ile sağlıklı olayım.zorla meyve yerim.
buranın insanı gariptir ara ara anlatırım Libyalı arapları
alıştım tabi buralara önce hiç alışamam sevemem sanıyordum ama tam tersi oldu.

bugün risotto yaptım kendime.ekmek yemedim desem yalan olmaz ve akşamda yoğurt yedim.

bugün risotto yaptım kendime.ekmek yemedim desem yalan olmaz ve akşamda yoğurt yedim.

afiyet olsun canım, tripolicim buralarda çok sıcak oldu rehavet bunlatıyor beni elmi kaldırmaya güç bulamıyorum diye yazıcam, sonra sizin oranın sıcaklık dereceleri duyunca yazmaya utanıyorum:) dikkat etmeye çalışıyrm ama mekik çekemiyorum ben hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…