Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Tropolicim sen de evine bi baskul alsana canım.. Ugrasiyosun sagda solda tartilmaya:) Satmiyorlar mi yoksa orda satmiyorlarsa biz gonderelim sana tatlim:)

benim boyum 160 ama bazı 165im diyenlerle aynı boydayım:) ölçülerimiz epeyi yakın benim basen bir kaç santim daha büyük sadece.denk gelmedim basküle aylar aylar önce bir yerde buldum alsam mı diye düşündüm ama bozuktu yanlış tartıyordu.çantam bile 5 kiloya yakındı :) burda sağlam şey bulmak zor ama denk gelirim diye umuyorum.

İyiyim canım bende biraz once bahsettigim uzere tatildeyim. Diyet benim de duraklama doneminde herseyden yiyiyorum ama az az. Boyle giderse ayda 700grdan 10 ayda ancak 7kg vericem
Canim benim de bi suru arkadasimin dugunu var bu sene.7 temmuzda istanbula gidicem dugune:)allah mesut etsin cumlemizi. Sen evli miydin canım?senin memleket neresiydi?

Demekki sende de basen sorunu var canım :) az da olsa:) canım boy bile farkli cikiyo farkli yerlerde:) burada elektronikle olcturdum ben 1.67 cikti eczane de 1.68 cikti. Kendim olctum
1.67:) bi yerde de 1.66 cikmisti:) yani biraz karisik:)

Demekki sende de basen sorunu var canım :) az da olsa:) canım boy bile farkli cikiyo farkli yerlerde:) burada elektronikle olcturdum ben 1.67 cikti eczane de 1.68 cikti. Kendim olctum
1.67:) bi yerde de 1.66 cikmisti:) yani biraz karisik:)

boy gün içinde değişir en doğrusu öğleye doğru olan ölçümmüş :) kocam çok sever basenlerimi bende bakınca seviyorum :) dolu dolu ne güzel ama sonrasını düşündüğüm için şimdiden biraz küçülsün diyorum :::)

güzel basenli hatun:)) canım nasılsı? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme işi, havalar nasıl oralarda bugün buralar baya sıcaktı başıma güneş geçti sanırım, sizi nasıldır kimbilir

aa canım sen istanbulda değil miydin? nerdeydin peki:) ben istanbuldayım evet canım evliyim:) hala kendimi kandıramadım diyet mevzusuna(( off off reglde kapıda( bari yüyürüsemm biraz farketse( bi toplanın kulağımı çekin kızlar ya:)) evet canım Allah evlenn arkadsları mutlu etsin, güzel yuvaları olsun inşAllah:)

mad sad sen yapmasanda bu diyeti ben senin ve kendimin gazıyla iyi yapıyorum galiba:) bugün tartı günümüz sabah tartıldım 60.2 geldim geçtiğimiz salı 61.1dim hatırlarsanız. anladımki isteyince bu işler çok güzel oluyormuşş.. neyse hedefe var dahaaa bu arada selülit sıkıntınız varsa geçen gün burda okudum dün yaptım biberiye kekik bugday ve badem yağı karışımını çok hoşuma gitti bacaklarım. kendimi mutlu hissettirdi yani tavsiye ederim.
görüşmek üzere haydi sizde başlayın artıkınnn banada maaşallah deyin olurmuuu

güzel basenli hatun:)) canım nasılsı? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme işi, havalar nasıl oralarda bugün buralar baya sıcaktı başıma güneş geçti sanırım, sizi nasıldır kimbilir

bugün misafirim vardı arkadaşlarım geldi güldük eğlendik.kilo verme isteğime şaşırdılar :) burda havalar anlatılacak gibi değil 40 civarı öğle saatleri 43-44 oluyor ki yaz burda yeni başladı.gramları terle atıcam sanırım :) bir açıdan iyi tabi tuz ve toksin atıyorum ama aynı oranda su kaybı oluyor.günde 3 litre su içiyorum sanırım biraz daha artacak bu miktar.

mrb kızlar epeydir yoktum ama tabiki bosladıgımdan degik bizim tatilde ani plan degisikligi oldu ve tatile gidip geldm malum orada giremedim nete
bu arada 2 pazardır bildirim yapmadm
tatilde pek dikkat etmedim açıkcası zaten esimde yemeyince bozulıyodu ama sabah tartıldım 1 kilo gitmis
mad sad cım düzenlersen sevinirim yeni kilom 73.5
bakalım aynen devam saglıklı beslenmeye
bu arada gecmişi okuyayım biraz

Ben eskisehirdeyim canım:)
Ama suan tAtildeyim kusadasinda:)
Oyle cok yoruldum ki bugun
Deniz,havuz egzersizi,yuruyus..
Insallah kilolar gitmistir:)

canım evet bende beni gazlayın diye yazdıom ama kimsecikler hadi hadi diye kulağımı çekmedi, olur canım yarın düzenleyeyim inşAllahakşam gibi ben kilo vermedki duraklama dönemini sürekli (misafir ağırlamama bugünde vardı ve yarında başka misafrler var hep var hep var hihoyyt ) veriyorum, tabii Allahım yokluklarını göstermesin, ipin ucu ondan kaçıyor sanırım, yarın tezi yok dikkate başlıyorum inşAllah, kiloların byük kısmı gidince insanlar beni zayflamış buluyor tmm zayıflamış olabllrm ama göbegmle kardeş gibi geziyorum , yanların löbür lömbür popocukdanda gitse iyi olur, sıkcam dişimi azimliyim yarından başlıyrm inşAllah:) ek bilgi için teşşkür cnım bende var selülit aklıma yzayım nasıl yapıldıgını uygulamanı bi anlatsan:) bu arada kilo kaybı için tebrk ediyorum canım aynne devam arkandan geliyorumm

Allah kolaylık versin, evet canım sen bu açıdan sanslısın toksinleri bol bol su içe içe atarsın, arkadsların şasırdıgına göre oldukça iyiisn demek ki? etin sıkı sanırım:görüntüde orantılı sanırsam:) ee daha ne olsun:) resmen fiziğine ince hatlarla kontur çekiyosunD

tmm canım aklımda olsun yarın akşam düznelicem inşAllah:) olsun canım ya bak yine 1 kiloo gitmiş tatilide yapmış gelmişssin, bol bol motive olmussundur:)

valla öyle hele 2 gündür bakıyorum topigi ziyaret eden bile yok bi ben kaldım heralde dedim ha birde sea geldi işte... haydi haydiii kaldırın popişleri başlayın yarım bıraktığınız yerden bol su bol karpuzz birde yürüyüşş ekmeğede elvada dedikmi oluyorr işteeeeee..
bu arada selülit için 1er yemek kaşığı biberiye ve kekik yağı 1er tatlı kaşığı badem ve buğday yağını karıştırıp sürdüm selülitlere bi güzel yedirdim sonra strecle sardım öyle 3-4 saat oyalandım isterseniz akşamdan yapıpta yatabiliyormuşsunuz sonra açıp lifle yıkadım (lifi kendim ekledim) sonrasında hem azaldığını tek uygulamada görüyorsun hemde yumuşacık oluyor.. bu arada ilk yarım saat 45 dakka çok fena yanıyor onuda söyleyim sonrasında yanma geçiyor ama kaşınıyor çok sert kaşımayınn benden demesii hadi kolay gelsinn

Hımm canım bu formül etkiliye benziyo
o zaman ne yapıyor sea tabiki hemen uyguluyor
disarı cıkıcam aktardan alayım
sagol canm sonuçları paylasırım

evet pazar günü tartılan 2 arkadsımızın kilosunu yazdım diğer arkadslarıda ekleyebilirim tartıldıysalar bana yazmanız yeterli:) ve sıra bana geldi evet bugünden az kaçamk haliyle kurtuldum diyete başladım sayılır yarından eski sıkı diyet listeme dönüş yapıcam, bugün akşam emegi vs de yemedm pogaca yedm diye onu ona saydım, ama regl zamanım tam bu zaman, diyet bize biraz kabus oluyor ama daha erteleme lüksüm yok, bu 7 kgyu verene kadar inşAllah yediklerime sayarım artık 1 aydan az kaldı mübrek ramazana bakalım o zamana kadar en iyi şekilde vermeyi hedeflyrm, geldM Allahın iznyle burdayım motvemide topladımD

kızlar basılsınız? bana güzel klolar kaybwttiren beslenme düzenime bugün itibarle çok sıkı bi giriş yaptım, artık ara yok, Allahın izniyle 7 haftada kesin 7 kio verip idealime ulaşmayı diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun=) sizin nasıl gidyor öptüm?

yok balık kıvamındayım.etim keşke sıkı olsa tam tersi yumuşacağım sporla destekleyip daha sıkı bir vucuda sahip olmayı istiyorum.görüntümü pek orantılı görmemekle birlikte bel inceliğim kalça dolgunluğunun verdiği kum saati görüntüsünü çok seviyorum :) gidecek bu gramlar kaçışları yok.bende kilo verdiğimi fark ettim dondurma kaçamağı yaptım.şimdi telafi etmeliyim.

afiyt olsun canım 3 top dondurma 1 bardak süt bir ince dilim kepekli ekmek bi porsynda meyve yerine geçiyor, onları eksiltirsin bu şekilde yiyeblrsn demişti bana diyestyen, bugün kü diyet günüm pek başarılı geçti ama başım çok agrıyor neden ki ya az mı yiyorum ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…