Benim kilom 80.1
Boyum 160
Yaşım da 21 ve tek isteğim bir an önce bu kilodan kurtulmak :18:
Kizlar oncelikle hepinize merhaba. Benim de kilom: 58.8 hedef 52! Yani benim de tam tamina 7 kilo vermem lazim. O yuzden baslik ozellikle dikkatimi cekti. Benim yas 26. Boy 1.67 bekarim. Calisiyorum. Eskisehirde yasiyorum! Sizler de kendinizden bahsetsenize biraz?
Ben 60-69 kilo topigindeyim. Ama burada sizlerle de takilmak isterim. Bir de bugun ilk gunumuzmus ne guzel! Beni de ekleyin
Yaglarimizi verelim hepberaber insallah!
Ben kendime hep küçük hedefler koymak istiyorum. Aslında asıl hedefim 60 kg. Ama şu anlık hedefim 78 sonra 76 sonra 74.... şeklinde hedefler belirlemek istiyorum.
aranızda en uyamayacak ben varım ama hadi beni de yazın listeye :))) çok geç yatıp çok geç kalkan biri olarak kahvaltıyı akşam üstü yaptığım için diyet listesine uyumum imkansız ve tabi kilomuda tartamıycam evde tartım yok dışarıda pek sık çıkamıyorum.ama ben ne kadar inceldiğimi ölçülerimle takip edicem.size de tavsiye ederim ölçünüz ne kadar küçülmüş görürsünüz.bu arada sanırım en abla durumunda ben varım :))) madem bu yola başladım hadi sporada bugün başlıycam bakalım ne kadar süre devam edebileceğim.
tahmini olarak 57-58 kilo civarıyım hedef 53 bana en çok yakışan kilo :)))) gazamız mubarek olsun.
Eğer kiloları artık istemiyorsam bu yolda yürümekten başka seçeneğim ve isteğim yok. Yani listede bende varım :)canım kilo vermek için en önemli adım, bunun kafada halledebilmek, bunu halledebildikten sonra arkadsı geliyor, sen en önmlisi yapmıssın canım, dilersen bizimle bu yolda yürüyebilirsin alalım mı senide listeye canım:)
Canım benim hedefimi 60 yazalım :)canım senin hedefini kaç yazalım tatlım? =)
Senin boy kac canım? Yas falan kac?canım maşAllah sen çok uzunsun bize göre:) hemen ekliyorum canım=)
Canım benim hedefimi 60 yazalım :)
şimdiki kilom 58 sanırım hedefim 53 ekleyin beni :))canım seni anlıyorum, sporla veri,p yine bize katılabilrsin dilersen:)) hedef kilonu ve şimdiki yazbilrsen senide ekleyebilriz
canım kaydettim senide:) bende çok geç kahvaltı yapıyrm canım geç yattıgım için daha dogrusu bıdık uyutmadıgın için o ne zaman uyursa o zaman uyumaya çalışıyorum, canık sen tanıt kendini, seninlede tanışalım:)
yaaa bende istiyorm 7 ay önce dogum yaptım 8 kilo fazlam var......ve acilen destege ihtiyacm var
bende 3 gündür diyetteyim boyum 160 kilom 64 hedef 57 az az besleniyorum ara öğünlrim var tartılmamak için kendimi zor tutuyorum bol yeşillik yiyorumm zayıflamayı çokkkkk istiyorummm:))) (kim istemiyoki:))))))))
Senin boy kac canım? Yas falan kac?
ben diyete pek uyamıycamı daha öncede yazdım ama eğer ipin ucunu kaçırırsam hareketlerle kalorimi yakıp dengeyi sağlamaya çalışacağım.
yas 27 canım 7 aylık bir kızım var ve çalısıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?