Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Benim kilom 80.1
Boyum 160
Yaşım da 21 ve tek isteğim bir an önce bu kilodan kurtulmak :18:

canım kilo vermek için en önemli adım, bunun kafada halledebilmek, bunu halledebildikten sonra arkadsı geliyor, sen en önmlisi yapmıssın canım, dilersen bizimle bu yolda yürüyebilirsin alalım mı senide listeye canım:)

canım maşAllah sen çok uzunsun bize göre:) hemen ekliyorum canım=)

canlarım, ben arada gözden kaçırabilir, listede istediğiz eklem vs varda ben yapmadıysam lütfen yazın olmadı msj atıp, mutlaks kafa yogunluğumdan görmemiş ya da tam yansıtamamışımdır, neticede hepizin niyeti bu kilocuklardan kurtulmak, ve destekle bu çok güzel olucak inanıyorum:) Allah yardımcımız olsun=))

canım kaydettim senide:) bende çok geç kahvaltı yapıyrm canım geç yattıgım için daha dogrusu bıdık uyutmadıgın için o ne zaman uyursa o zaman uyumaya çalışıyorum, canık sen tanıt kendini, seninlede tanışalım:)

Eğer kiloları artık istemiyorsam bu yolda yürümekten başka seçeneğim ve isteğim yok. Yani listede bende varım :)

bende 3 gündür diyetteyim boyum 160 kilom 64 hedef 57 az az besleniyorum ara öğünlrim var tartılmamak için kendimi zor tutuyorum bol yeşillik yiyorumm zayıflamayı çokkkkk istiyorummm:))) (kim istemiyoki:))))))))

yaaa bende istiyorm 7 ay önce dogum yaptım 8 kilo fazlam var......ve acilen destege ihtiyacm var

bu arada boyum 172 kilo 75.5 malesef hedefim ilk etapta 68 olur mu ki acep

canım seni anlıyorum, sporla veri,p yine bize katılabilrsin dilersen:)) hedef kilonu ve şimdiki yazbilrsen senide ekleyebilriz
şimdiki kilom 58 sanırım hedefim 53 ekleyin beni :))

Libya Tripoli'de yaşıyorum 30 yaşındayım.işte öyle :))))) bugün başladım gibi ölçülerimi takibe alıcam hedef göbek ve kalçadan biraz verip sıkılaşmak.eskiden zayıftım eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum yuvarlaklığımı koruyarak ölçülü kilo vermek istiyorum.hadi hayırlısı olsun.

yaaa bende istiyorm 7 ay önce dogum yaptım 8 kilo fazlam var......ve acilen destege ihtiyacm var

canım emziriyorsan riskli ama diyet yapman, bebiş aç kalmasın, bnmde bebegim 8 aylık ama ben emzirmyrm, sütüm kesilir kesilmez diyete başladım, emziriyorsan sen sadece abur cubur yeme bitanem olur mu?

bende 3 gündür diyetteyim boyum 160 kilom 64 hedef 57 az az besleniyorum ara öğünlrim var tartılmamak için kendimi zor tutuyorum bol yeşillik yiyorumm zayıflamayı çokkkkk istiyorummm:))) (kim istemiyoki:))))))))

ah ahh cnm yaramıza parmak bastın hepimiz istiyoruz inanki:)) hepimizin gönlündekini nasipo etsin Rabbim inşAllah:)

ben diyete pek uyamıycamı daha öncede yazdım ama eğer ipin ucunu kaçırırsam hareketlerle kalorimi yakıp dengeyi sağlamaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…