Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

anlıyorum canım seni, tabii burda önemli olan kişinin nasıl ne şekilde mutlu olacagı, yuvarlak hatlarını kaybetmeden zayflamk sıkılaşmak istyrsun ne güzel grubumza her yerden katılım var:)

anlıyorum canım seni, tabii burda önemli olan kişinin nasıl ne şekilde mutlu olacagı, yuvarlak hatlarını kaybetmeden zayflamk sıkılaşmak istyrsun ne güzel grubumza her yerden katılım var:)

bana en çok yakışan kiloyu istiyorum 53 boyum 1.60 düz hesap:))) selam olsun afrikadan diyeyim bari :))) grubun ablasıyım hala henüz benden büyüğünüz yok.

bana en çok yakışan kiloyu istiyorum 53 boyum 1.60 düz hesap:))) selam olsun afrikadan diyeyim bari :))) grubun ablasıyım hala henüz benden büyüğünüz yok.

evet canım:) ama hepimiz gençiz grubumuz 18 ila 30 arası yaş grubumuz su anlık:) bende düz 160 hesaplamak isterdm ama busaatten sonra uzayamam mümün değilD a.s canım bu arada bizde slm yolluyoruz oralara, daha sıcaktır tabii şimdi libya, ne zamandır ordasınız canım:)

Son düzenleme:

boyumu düz hesap yapmamın nedeni öğlen saatleri insanlar daha uzundur bir kaç kere boyumu 162 ölçtüm ama genel olarak 160 işte :))) ve as. Türkiye'ye göre tabi sıcak ama henüz cehennem sıcaklarımız başlamadı :))) 3 yıldır Libya'dayım ama tabi gelip gidiyorum canım ülkeme.

ve hala eşimin işten gelmesini bekliyorummmmmmmm

ayy canım ya boy mevzusuna bayıldım ger.ekten ne tatlı anlatmıssın:) eşin geç geliyor sanırım, Allah kolaylıklar versin tatlım :) 3 yıl orada olduguna göre baya bay ögrenmiisindr dillerini kültürlerini, mutfak becerilerinde gelişmiştir:)

evet onun geç gelişleri nedeni ile zaten diyete tam uyamıycam.sağ ol alıştım bu düzene.dili anca öğrenicek oluyorum hopppaa Türkiye sonra dön gel bakıyorum yok unutmuşum o neydi bu neydi :))) birde konuşmak lazım benim arap akadaşım yok onun için ilerletemiyorum ama işimi görecek kadar biliyorum çok şükür :))) mutfağım pek gelişmedi açıkcası kuskuslarını yapmayı ve makarnalarını öğrendim.

aa baya ögrenmiş tatlım ya:)) orada fazla kalmıcaksanız tabii bu kadar zorlamaya gerek yok dil vs için, ama bak yine kendini idare edebiliyormussun tatlım bu da kafii benimd eeşim geç geliyor bizde yemekler geç yeniyor, akşm 7den sonra yememe kuralı bizm evde uygulnsa açlıktan helak oluruzD

hahhahaha aynen hatta şimdi eşim gelecek mama getircekmiş adamın içine mi doğdu ne kilo verme isteğim :)))) yemek yapma gece mama getircem dedi :))))) ucundan kıyısından yiyicem ne yapayım.adam benimle yemek yeme hayali kuruyor.yarın fazladan hareket ederim :))))

ya evet canım eşin şimdi sana özenip yemek getiriyor ise onunla beraber yemessen çok üzülür tabii tatlım ucundna kıyısından alman lazım, afiyet seker az kalori olsun diyelim biz:)

tmm cnm hedefimizi yazıyorum hemen, merak etme canım 20 kilo ne ki, bak yarışma programı varya insanlar kaç kglar veriyorlar vermek zorundalar emin ol bitanem, onlar 20 kilo fazla için her şeyi verebilirlerdi
Kesinlikle katılıyorum cnm ve onlar verebiliyorlarsa bizde verebiliriz

canım emziriyorsan riskli ama diyet yapman, bebiş aç kalmasın, bnmde bebegim 8 aylık ama ben emzirmyrm, sütüm kesilir kesilmez diyete başladım, emziriyorsan sen sadece abur cubur yeme bitanem olur mu?

canım pek emziriyorum sayılmaz sadece geceleri emiyo gün icinde artık emmiyo malesef. o yüzden sıkıntı olmayacak pek fazla zaten cok cok sıkı bir diyette yapmıycam amac saglıkklı beslenme ayyy insallah basarırız hep beraber

ya ben tek öğüne düştüm mide bulantım yüzünden gündüz sıcaktan hiçbir sey yiyemiyorum sabah yoğurtlu çorba ögle yoğurt aksam sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt maden suyu yatmadan meyve /sıkma meyve suyu tavsiyesi olan var mı?

ben hafta sonu diye çok geç uyandım önce limonlu ılık su sonrasında ekmeksiz hafif kahvaltı ile güne başladım hadi bakalımm siz neler yedinizz???

Merhaba kizlar nasil gidiyo saglikli beslenme gununuz? Ben de gec kalktim. Yorgunlugumun acisini cikartiyorum. Ama hala cok yorgunum bu sabah 58.4 ciktim. Ama karnim gurulduyo su anda. Hala bisey yemedim de birazdan hafif bi kahvalti yapacagim:)
Sizler naptiniz? Kac kisi olduk?
Ilk etapta hepimizin hedefi 7 kilo sanirim ne guzel:) bakalim kim once verecek:)

Konunuz, içeriği nedeniyle Diyet Yöntemleri ve Deneyimleriniz başlığına taşınmıştır.
Keyifli Paylaşımlar...

konu tasınmıs neyse burdan devam ederiz
Arkadaslar ben bugün basladım sabah aç karnına ılık az sirkeli su ve 2 bardak su
kahvaltı 1 dl ekmek kk peynir ve haslanmıs yumurta
öğlen acıkmadım 1 kase yoğurt 2 hurma
birazdan yesilçay içicm
simdilik bu kadar aksamı da yazarm
hadi baklm herkesin hedefi birbirine yakın kolay gelsn hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…