şimdiki kilom 58 sanırım hedefim 53 ekleyin beni :))
Libya Tripoli'de yaşıyorum 30 yaşındayım.işte öyle :))))) bugün başladım gibi ölçülerimi takibe alıcam hedef göbek ve kalçadan biraz verip sıkılaşmak.eskiden zayıftım eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum yuvarlaklığımı koruyarak ölçülü kilo vermek istiyorum.hadi hayırlısı olsun.
anlıyorum canım seni, tabii burda önemli olan kişinin nasıl ne şekilde mutlu olacagı, yuvarlak hatlarını kaybetmeden zayflamk sıkılaşmak istyrsunne güzel grubumza her yerden katılım var:)
bana en çok yakışan kiloyu istiyorum 53 boyum 1.60 düz hesap:))) selam olsun afrikadan diyeyim bari :))) grubun ablasıyım hala henüz benden büyüğünüz yok.
evet canım:) ama hepimiz gen gruptayız 18 ila 30 arası yaş grubumuz su anlık:) bende düz 160 hesaplamak isterdm ama busaatten sonrauzayamam mümün değil D a.s canım bu arada bizde slm yolluyoruz oralara, daha sıcaktır tabii şimdi libya, ne zamandır ordasınız canım:)
ve hala eşimin işten gelmesini bekliyorummmmmmmm
ayy canım ya boy mevzusuna bayıldım ger.ektenne tatlı anlatmıssın:) eşin geç geliyor sanırım, Allah kolaylıklar versin tatlım :) 3 yıl orada olduguna göre baya bay ögrenmiisindr dillerini kültürlerini, mutfak becerilerinde gelişmiştir:)
evet onun geç gelişleri nedeni ile zaten diyete tam uyamıycam.sağ ol alıştım bu düzene.dili anca öğrenicek oluyorum hopppaa Türkiye sonra dön gel bakıyorum yok unutmuşum o neydi bu neydi :))) birde konuşmak lazım benim arap akadaşım yok onun için ilerletemiyorum ama işimi görecek kadar biliyorum çok şükür :))) mutfağım pek gelişmedi açıkcası kuskuslarını yapmayı ve makarnalarını öğrendim.
hahhahaha aynen hatta şimdi eşim gelecek mama getircekmiş adamın içine mi doğdu ne kilo verme isteğim :)))) yemek yapma gece mama getircem dedi :))))) ucundan kıyısından yiyicem ne yapayım.adam benimle yemek yeme hayali kuruyor.yarın fazladan hareket ederim :))))aa baya ögrenmiş tatlım ya:)) orada fazla kalmıcaksanız tabii bu kadar zorlamaya gerek yok dil vs için, ama bak yine kendini idare edebiliyormussun tatlımbu da kafii benimd eeşim geç geliyor bizde yemekler geç yeniyor, akşm 7den sonra yememe kuralı bizm evde uygulnsa açlıktan helak oluruz D
hahhahaha aynen hatta şimdi eşim gelecek mama getircekmiş adamın içine mi doğdu ne kilo verme isteğim :)))) yemek yapma gece mama getircem dedi :))))) ucundan kıyısından yiyicem ne yapayım.adam benimle yemek yeme hayali kuruyor.yarın fazladan hareket ederim :))))
Kesinlikle katılıyorum cnm ve onlar verebiliyorlarsa bizde verebiliriztmm cnm hedefimizi yazıyorum hemen, merak etme canım 20 kilo ne ki, bak yarışma programı varya insanlar kaç kglar veriyorlar vermek zorundalar emin ol bitanem, onlar 20 kilo fazla için her şeyi verebilirlerdi
canım emziriyorsan riskli ama diyet yapman, bebiş aç kalmasın, bnmde bebegim 8 aylık ama ben emzirmyrm, sütüm kesilir kesilmez diyete başladım, emziriyorsan sen sadece abur cubur yeme bitanem olur mu?
Canim aradaki saat farki kac? Bizim saate gore cok gec de:)kocacım geldi şimdi kalori depolayayım yarın yakarım :))
Kesinlikle katılıyorum cnm ve onlar verebiliyorlarsa bizde verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?