- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardımŞöyle bir düşünelim ev almamış olsalardı eğer zaten kira veriyor olacaktınız.
Yani adam sizin oturduğunuz evin kredisini ödemek zorunda değil ki.Bence görümceniz ve siz yardım etmelisiniz.
Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardımBence onlara maddi destek olarak vermeyin ama kredi ödemesine katkıda bulunabilirsiniz.. Sonuçta kredi sizin eviniz için çekilmiş. Düğün takılarınızın tutarının, kayınpederinizin ödediği/ödeyeceği meblağdan düşük olacağı varsayımı ile yapıyorum bu yorumu.
Şu hesabı kalem kalem yapta bı anlayalım bacım ya
58 bin Tl lik evde oturuyor sanız sıkıntı yok.Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardım
Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardımİşte o ödemiyor ben niye ödeyeyim diye düşünecek olursak adam arada sefil olacak. Ben kayınpederinizin yerinde olsam madem öyle herkes kendi kredisini kendisi ödesin derim buna görümcenizde dahil belki aklı başına gelir.
Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardım
He bence bu durumda bu kız ıse gırdıgınde kendı kredılerını artık kendılerı odesınler .Cute konu sahibi değilim ama sana yardımcı olmak istedim:
Kayınpeder 3000 TL maaş alıyor
Konu sahibinin ev kredisi 1800 TL onu ödüyor
Düğünden kalan borçlar için 15 TL kredi çekecekmiş 5000 TL'de kızı için çekmiş
600 TL'de ona ödüyor adama ayda 500 TL para kalıyormuş.
He bence bu durumda bu kız ıse gırdıgınde kendı kredılerını artık kendılerı odesınler .
Bu devırde ev sahıbı olmak kolaymı sımdıye kadar odenen odenmıs zaten
Buarada benım aılemde cok fedakar bır aıle, bana cocuguma ve cocugumun cocuguna kadar ev verdıler bıze sagolsunlar. Hala babam emeklı olsamda bırer tane daha versem dıye dusunuyor ama kayınvalıdem ve kayınpederım :) Gulesım geldı yanı kendı aılem cok fedakar boyle bır aılede denk gelmedı bıze yoksa bızde sabancı fılan olurduk
Kendi ailemler bana ev almışlardı. Havalı gözükmek için burda otutturmak için kendilerini yırttlar benim üstüme zatrn evim varTabii ki yaşardınız ama ev sahibi olabilir miydiniz?
Eşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardım
Kaçırdığınız bişey var bayanlar eşime kredi çekmeden önce 2 milysrda ayda öfeyip görümceme ev almışlar. Üstelik çocuğunun sünnetini dahi kp yapmışsadece eşinize takılanları mı verdiniz?yoksa,size takılanları da mı verdiniz?en başta bunları anlamadım.
ayrıca,siz görümcemin borcu ödeniyor diye düşünüyorsanız,görümce de,abimin kredisi ödeniyor,ben niye vereyim diye düşünüyordur.bu arada olan da,kayınpeder ve kayınvalidenize oluyor.500 tl ne demek bu devirde,faturalarına bile yetmez.
Kendi ailemler bana ev almışlardı. Havalı gözükmek için burda otutturmak için kendilerini yırttlar benim üstüme zatrn evim var
Ben olurdum ben bıraz safım galıba :)Aynen bende senin gibiyim, kendi ailem destek eşimin ailesinden bir şey görmedim. Ama burada kaçırdığın bir şey var konu sahibi diyor ki ben işe girmeyi düşünüyorum işe girersem destek olmalı mıyım kayınpederime? Kredilerini kendileri ödemek niyetinde değiller yani. Görümcem için de 5000 TL çekti o destek olmuyor ben zorunda mıyım diyor kısaca.
Kaçırdığınız bişey var bayanlar eşime kredi çekmeden önce 2 milysrda ayda öfeyip görümceme ev almışlar. Üstelik çocuğunun sünnetini dahi kp yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?