- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Bak fikrimizi sormussun bu da bnm fikrim sizin evinizin kredisini oduolar ve sizin dugununuzun borcunu odemek icin kredi cekmisler tabi ki zorundasin o evin kredisini de kendi dugun borcunu da sen odemek zorundasin bnm fikrim bu.evliljk cagina gelmis yetiskin bireylerin ailelere kitlemesi bu seyleri bana gore eriskin bi davranis gelmio.senin oturdufun ev ve dufun borcunu oderken gorumcenin sadece 5 bin fazla cektirmesine takmissin.ogluna ev dugjn borcu oderken kizina neden 5bin borc odemesine takildin.samimiyetle fikir sorduysan benim ki budurMerhaba kızlar yaklaşık bir ay sonra işe gireceğim 5 aylık evliyim düğün takılarını yani eşime takılanları kayınvalidemler aldı oturduğum ev bizim kira değil Kayınpederim 3 milyar civarında maaş alıyor yaklaşık 1 milyar 800 lira ev kredisi ne ödüyor Ama bu evi biz eşimle daha tanışmadan önce almışlar Yaklaşık 3 aydır taksit ödüyoruz evimi aksesuarları yiyecek içecek balayı masraflarını eşim hep kredi kartıyla karşıladı Bu yüzden bunları ödüyoruz ve durumumuz bayağı sıkışık eşim 1 milyar 800 maaş alıyor daha fazla sıkışmamak için işe giriyorum fakat Kayınpederim düğün borcunu kapatamadı için 15 milyar kredi çekti Daha doğrusu Biz 15 milyar biliyorduk görümcemin toplam 5 milyar bir yerlere borcu olduğu için 5 milyar fazla kredi çekmiş ayda 500 lira ben sana veririm Sen de üstüne 100 lira eklersin Her ay 600 lira kredi borcunu kapatırız demiş daha doğrusu dedi fakat Kayınpederim zaten üç milyar maaş almasına rağmen yaklaşık iki milyara bizim ev kredisine gidip görümcemin ödüyeceği parayı da Kayınpederim ödüyor geriye 500 lira Onlara para kalıyor sorun şu Ben çalışınca onlara maddi destek yapmazsam Laf yaparlar mı ya da maddi olarak destek olmak zorunda mıyım
Koca ev ve kendi dugun masraflarini mi odemicen.o da odemeli o ayri da sizinkinin yaninda devede kulak degil miİşte bende bundan bahsediyorum ama o ödemiyor ben niye kendimi sarsayım
Koca ev ve kendi dugun masraflarini mi odemicen.o da odemeli o ayri da sizinkinin yaninda devede kulak degil miİşte bende bundan bahsediyorum ama o ödemiyor ben niye kendimi sarsayım
Hihi yasardin anca bikac sene tabi keske ole yapsalardi ama 58 binj verip karismasalardi anca ev kredisi icin pesinat bile olmazdo 58 bin sonra da 1800 taksitlerinizi kendiniz ceker oderdiniz adam yanlis yapmis sizeEşime takılanlarla herşeyle brn onlara 58 milyarı hiç düşünmeden verdim. Kirada otursam o takıları vermeseydim pek ala yaşardım
Valla ben artik uzuom ya adama napmislar kim daha cok borc odetirim kim daha cok ne aldiririm derdine dusmusler ay yazik gunah birey olun ya size biri karissa bi.laf etse evli barkli koca insanlariz dersiniz para olaylarinda da birey olun milletin yakasindan dusunKaçırdığınız bişey var bayanlar eşime kredi çekmeden önce 2 milysrda ayda öfeyip görümceme ev almışlar. Üstelik çocuğunun sünnetini dahi kp yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?