- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
O zaman şöyle anlatayımKafam karıştı 300-500 derken. Kalem kağıt alıp geliyorum.
Kafam karıştı 300-500 derken. Kalem kağıt alıp geliyorum.
Daha öncede 1 mikyarla geçiniyolarmış. Bu krediyi görümcem zorla çektirdi biz öderiz baba dediler. Adam arabasını satıp daha düşük model alıcaktı böylrce araba parasıyla botçrcu ödeyip kredi çekmemiş olcaktı 500 lira babasına para vermesi gerekiyodu her ay kredi borcu için vermiyo ben niye yardım etmek zorundayımKayınpederiniz şu anda sizin oturduğunuz evin kredisini ödüyorsa ve çok sıkışacaksa evet maddi destek yapmalısınız.
O zaman şöyle anlatayım
valla benim de karıştı
Daha öncede 1 mikyarla geçiniyolarmış. Bu krediyi görümcem zorla çektirdi biz öderiz baba dediler. Adam arabasını satıp daha düşük model alıcaktı. 500 lira babasına para vermesi gerekiyodu vermiyo ben niye yardım etmek zorundayım
Böylede eşimle geçinemiyoruzValla bu zamanda kımseye yaranılmadığı için bence hiiiç rahatınızı bozmayın işe başlamayın maddi destek zorundada kalmayın :)
İşte bende bundan bahsediyorum ama o ödemiyor ben niye kendimi sarsayımHem siz hem de görümceniz destek olmalı benim görüşümce sadece sizin için değil. Görümceniz kendisi neden çekmiyor krediyi de babasına çektiriyor hadi diyelim kendisi çekemedi o zaman babasına her ay parasını vermesi gerekir. Adam 3000 lira maaş alıyor diye kimsenin kredisini ödemek zorunda değil bu yaştan sonra.
öylede geçinemeyeceksınız emın olun neden bılmıyorum ama bende calısıyorum 1,5 yıl çalışmadıgım dönem oldu esım aynı maası aldıgı halde cok daha rahat geçindik ben ne zamanki işe başladım bizim maddiyat derdi yeniden hortladı :)Böylede eşimle geçinemiyoruz
O zaman şöyle anlatayım
Kayınpederim 3 milyar emekli maaşı alıyor. Bizim şuan oturduğumuz evi biz daha eşimle tanışmadan önce kredi çekerek almışlar. Şuan bu evin kredi borcunu ödüyolar 1 800 kadar. Düğünde eşimin takılarının hepsini aldılar. Ama düğün borcu kapanmadığı için üstüne 15 milyar kredi çekicekti. Görümceminde borcunolduğu için 5 milysr fazla çek benim borçları kapatalım bende direk sana vereyim dedi kayınpederme. Ama vermiyor ve adam yaklaşık 2 buçuk milyar toplam bütün kredilere para ödüyor ve 500 lira onlara geçim parasıkalıyor. Ben yardım etmek zorundamıyım
yardim etsen insanlik olur adam senin evinin kredisini ödüyor simdi kim kime ev alip kredi ödüyor ben olsam cok kizarim bu duruma hem evde otur hem adam 500 tlyle gecinmeye calissin iciniz rahat edecek miDaha öncede 1 mikyarla geçiniyolarmış. Bu krediyi görümcem zorla çektirdi biz öderiz baba dediler. Adam arabasını satıp daha düşük model alıcaktı böylrce araba parasıyla botçrcu ödeyip kredi çekmemiş olcaktı 500 lira babasına para vermesi gerekiyodu her ay kredi borcu için vermiyo ben niye yardım etmek zorundayım
İşte bende bundan bahsediyorum ama o ödemiyor ben niye kendimi sarsayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?