- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
zaten pek yardim yapmaya niyetiniz yok yani neden actiniz konuyu anlamadimKaçırdığınız bişey var bayanlar eşime kredi çekmeden önce 2 milysrda ayda öfeyip görümceme ev almışlar. Üstelik çocuğunun sünnetini dahi kp yapmış
O zaman şöyle anlatayım
Kayınpederim 3 milyar emekli maaşı alıyor. Bizim şuan oturduğumuz evi biz daha eşimle tanışmadan önce kredi çekerek almışlar. Şuan bu evin kredi borcunu ödüyolar 1 800 kadar. Düğünde eşimin takılarının hepsini aldılar. Ama düğün borcu kapanmadığı için üstüne 15 milyar kredi çekicekti. Görümceminde borcunolduğu için 5 milysr fazla çek benim borçları kapatalım bende direk sana vereyim dedi kayınpederme. Ama vermiyor ve adam yaklaşık 2 buçuk milyar toplam bütün kredilere para ödüyor ve 500 lira onlara geçim parası kalıyor. Ben yardım etmek zorundamıyım
Evet etmelisiniz en azından oturdugunuz evin kredisini aiz ödeyin borç bitince evi üstünüze alınO zaman şöyle anlatayım
Kayınpederim 3 milyar emekli maaşı alıyor. Bizim şuan oturduğumuz evi biz daha eşimle tanışmadan önce kredi çekerek almışlar. Şuan bu evin kredi borcunu ödüyolar 1 800 kadar. Düğünde eşimin takılarının hepsini aldılar. Ama düğün borcu kapanmadığı için üstüne 15 milyar kredi çekicekti. Görümceminde borcunolduğu için 5 milysr fazla çek benim borçları kapatalım bende direk sana vereyim dedi kayınpederme. Ama vermiyor ve adam yaklaşık 2 buçuk milyar toplam bütün kredilere para ödüyor ve 500 lira onlara geçim parası kalıyor. Ben yardım etmek zorundamıyım
Kaçırdığınız bişey var bayanlar eşime kredi çekmeden önce 2 milysrda ayda öfeyip görümceme ev almışlar. Üstelik çocuğunun sünnetini dahi kp yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?