fabrıkator dahı olsa sana takacagı/taktıgı seyı elestırmeniz karı koca cok ayıp.. kınanacak durum... chanel canta takıyor dıye besıbıyerde mı takacak ? esinin teyzesı ne taktı bu kadar adamın bogazına yemek duracak kadar uzulmenız falan aılecek bı acaip.. saskınım. arkamızdan boyle mı konusyor evlenenler.. ıyı kı bızde ne takarsak o da gelır sana onu takar - ıade dıye bısey cıkmıs .... ceyrek altın da sankı ucuzArkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Benim kocam açgözlü değil Bana verilen değerdan dolayı rahatsız oldu eşimin maddi geliri iyidir iyi bir iş insanıdır kendisiTeyzen zaten teyzede onu boşver kocan asıl mesele
Milletin taktığı altına yemekten kalkıp kaçacak kadar mı bel bağlamış düşmüş aç gözlü
Ben olsam teyzeden çok eşime takılırdım
Net itici bir durum
Bu adam problemli bir adam çocuk fikriniz varsa düşünme şimdi
Siz troll müsünüz bu akşam 3 tane ard arda tuhaf tuhaf konular açıyorsunuz . Gerçek olmadığınızı düşünüyorummşuan .Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Ben değer verdiğim birine çeyrek altın Takmam bilezik falan takarımfabrıkator dahı olsa sana takacagı/taktıgı seyı elestırmeniz karı koca cok ayıp.. kınanacak durum... chanel canta takıyor dıye besıbıyerde mı takacak ? esinin teyzesı ne taktı bu kadar adamın bogazına yemek duracak kadar uzulmenız falan aılecek bı acaip.. saskınım. arkamızdan boyle mı konusyor evlenenler.. ıyı kı bızde ne takarsak o da gelır sana onu takar - ıade dıye bısey cıkmıs .... ceyrek altın da sankı ucuz9 10 000 lira farkındaysan :)) anne eksıklıgını ceyrekle kapatmak.. tam altınla kapatmak.. cumleler hıc hos degılll
masallah daim olsun:)Ben değer verdiğim birine çeyrek altın Takmam bilezik falan takarım
me tooSiz troll müsünüz bu akşam 3 tane ard arda tuhaf tuhaf konular açıyorsunuz . Gerçek olmadığınızı düşünüyorummşuan .
Her hafta böyle biri dadanıyo kk yame too
Ben eğer kendimi anne yarısı olarak görüyorsam ve durumum da iyiyse giderim bilezik alır takarım öyle ya da böyle çeyrek altın Takmam yani benim düşüncem bu ayrıca Konu burada para değil bırakın teyze yiyene arkadaşıma Takmam ben çeyrek altın param varsa giderim doğru düzgün bir şey alırımfabrıkator dahı olsa sana takacagı/taktıgı seyı elestırmeniz karı koca cok ayıp.. kınanacak durum... chanel canta takıyor dıye besıbıyerde mı takacak ? esinin teyzesı ne taktı bu kadar adamın bogazına yemek duracak kadar uzulmenız falan aılecek bı acaip.. saskınım. arkamızdan boyle mı konusyor evlenenler.. ıyı kı bızde ne takarsak o da gelır sana onu takar - ıade dıye bısey cıkmıs .... ceyrek altın da sankı ucuz9 10 000 lira farkındaysan :)) anne eksıklıgını ceyrekle kapatmak.. tam altınla kapatmak.. cumleler hıc hos degılll
Teyzenin maddi durumu iyi diye sana en iyisini takacak değil eşin abartmışArkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Değerli iş insanı sana verilen takıyı mı konuşuyorBenim kocam açgözlü değil Bana verilen değerdan dolayı rahatsız oldu eşimin maddi geliri iyidir iyi bir iş insanıdır kendisi
Eşim harika bir insandır onunla gurur duyuyorum onu çok seviyorum bana çok değer veriyor :) Benim Öksüz ve yetim olmamdan dolayı kendini üzgün hissediyor Annem babam olsa bilezik takarlardı insan kızına bilezik takar çeyrek değil ama teyzemin maddi durumu olmasına rağmen bana çeyrek takması Önemsenmediğimi hissettirdi insan değer verdiği insana çeyrek altın takmak benim düşüncem bu şekilde sizin düşünceniz farklı olabilir ben değer verdiğim insana bütçemin yetebilecek kadar iyi hediyeler alırım gidipte kalemtraş alma mesela örnek veriyorum güzel bir parfüm alırım mesela teyzeme hep her doğum gününde bunu yaparım en kaliteli parfüm en güzel parfümü alırım gidip doldurma parfüm alsam çok garip olmaz mıTeyzen zaten teyzede onu boşver kocan asıl mesele
Milletin taktığı altına yemekten kalkıp kaçacak kadar mı bel bağlamış düşmüş aç gözlü
Ben olsam teyzeden çok eşime takılırdım
Net itici bir durum
Bu adam problemli bir adam çocuk fikriniz varsa düşünme şimdi
Pardon böyle biri derken bütün konularımı okuyun isterseniz siz 1-2 tanesini okumuşsunuzHer hafta böyle biri dadanıyo kk ya
Konu kesinlikle maddiyat değil hiç ihtiyacımız yok ama ne bileyim yani anlamışsınız işte ne güzelBen hak verdim size.Maddi durumu iyi olan bir teyze yegenine ceyrek takmamali en azindan tam altin yada bir bilezik takmali.
İnsan sevdikleri için en iyisini ister yani en iyisini de istemiyorum aslında ama çeyrek altın nedir hakaret gibiTeyzenin maddi durumu iyi diye sana en iyisini takacak değil eşin abartmış
Aşkım sen trolsen evet komik gerçeksen daha komik:) parayla kafayı bozdun galiba o bana çeyrek verdi bu hediyemi sordu bilmem ne evet zengin olabilirsiniz dünyanın en normal durumu bu gelirin iyidir hayatın tıkırındadır oh maşallah yani paradan başka konuşacak bir şeyin yok mu ?Pardon böyle biri derken bütün konularımı okuyun isterseniz siz 1-2 tanesini okumuşsunuz
Bir şey söylicem ben hiç tanımadığım insanlara sen diye konuşmam siz diye konuşurum pro üye olmanın getirisi sen diye hitap etmek midir?Teyzenin maddi durumu iyi diye sana en iyisini takacak değil eşin abartmış
Benim değer yargılarım asla maddi değildirEşim harika bir insandır onunla gurur duyuyorum onu çok seviyorum bana çok değer veriyor :) Benim Öksüz ve yetim olmamdan dolayı kendini üzgün hissediyor Annem babam olsa bilezik takarlardı insan kızına bilezik takar çeyrek değil ama teyzemin maddi durumu olmasına rağmen bana çeyrek takması Önemsenmediğimi hissettirdi insan değer verdiği insana çeyrek altın takmak benim düşüncem bu şekilde sizin düşünceniz farklı olabilir ben değer verdiğim insana bütçemin yetebilecek kadar iyi hediyeler alırım gidipte kalemtraş alma mesela örnek veriyorum güzel bir parfüm alırım mesela teyzeme hep her doğum gününde bunu yaparım en kaliteli parfüm en güzel parfümü alırım gidip doldurma parfüm alsam çok garip olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?