Maddi durumu iyi ama bana çeyrek altın verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden bir hafta önce de eniştenizin çocuğu evlenmiş. Siz ona ne taktınız? Nasılsa paraları çok ihtiyaçları yok deyip boş geçmiş olabilir misiniz? Sizin yaptığınız karşısında da size bir çeyrek layık (!) görülmüş olabilir.
Ayrıca drama queen kocanıza da halt etmek düşer, onu hiç ilgilendirmiyor.

Tamam eşiniz aç gözlü değil.
Peki eşiniz size şunu mu söylüyor :
"Annen baban yok, bu hayatta bir tek sevdiğin yakın oldugun teyzen var. Onun da sana taktigina bak, sana verdiği değeri burdan anla. Gözünü aç ve hayattaki tek yakının olan teyzenden de uzaklaş, ona güvenme"

Ne kadar destekleyici ve sevgi dolu, düşünceli bir yaklaşım.

Ben tam olarak öyle olduğunu da sanmıyorum, çelişkiler var. Adam dünyanın en en en... kocası ama şiddete meyilli. Kavga çıkınca evi terk ediyor. Karısının ayacıkları mahvolmasın, ezik kadınlar gibi otobüslerde sürünmesin diye hemen araba alıyor ama çeyrek altını görünce restoranın tuvaletinde kriz geçiriyor. Ayda 1 milyon kazanan biri dur bakalım teyzen sana ne takacak diye pusuya yatmaz, bilezik gelmedi diye yıkılmaz. Benim de aileden çok mal varlığım var diyor ama varlıklı yaşamış görmüş birinin her iki lafından biri para olmaz. Kocam hediye aldı ayıptır söylemesi çok pahalıydı, avukata para verdik ama çok para verdik en pahalı avukatı tuttuk...

Bugünün fesatı ben olayım. O trafikte dayak yediği kadınlar rastgele olmayabilir. Olay, geri git hayır sen geri git vs trafik tartışmasından öteydi. Arabadan iner inmez konu sahibini yatırıp Allah ne verdiyse vurmuşlardı hatta kulağından kan gelmişti. Hadi şöför olan dövse diğeri tutardı, tanımadığı etmediği birinin dövülmesine niye ortak olsun? Ama bilinçli ve hedefli bir dayaksa, ikisinin birden üstüne çullanması sebepsiz olmayabilir. Şikayetçi oldum ama bir şey çıkmayacağını biliyorum yazdı, belki de şikayet hiç olmadı veya geri çekildi. Yanılıyor olabilirim, zan altında bırakmamak için açıkça da yazmadım, anlayan anlasın. Tecrübe 6. his vs. bana gelen koku bu.

Belki de hayal aleminde yaşayan gerçeklikle bağı kopmuş biri. Hepsi kurgu. Köpek olayı bile hayal senaryo. Konu sahibi görene kadar kimse köpeği farketmemiş, kendisi çipten sahibini bulmuşmuş. Herkes kendisini beklemiş çünkü rüyasında o köpeği o şekilde ölü görmüş. Olay artık gaiasoul un kontrolünde dediler belki. Ölenin kimlik tespitini yapmış, yakınlarını bulup bilgilendirmiş ve defin işlemleri için prosedürleri halletmiş.

Belki teyze olarak çeyrek takması hoş değil ama bunun lafını yapmak eşinize düşmez. Eşinizin tavrı çok ama çok çirkin.

ne igrenc bir kocan var ya
onun teyzeleri halalari boy boy bilezik mi taktilar?
yaptigi hesaba bak çirkin adamin
ben de yakin zamanda evlendim. teyze hala amca dayi tayfasindan en cok takan ceyrek takti, birkaci gram cogu birkac bin para.
annemin bilezik taktigindan para gelince bir giciklanmadim degil ama konusunu da acmadim yani kime ne?
hele ki esim boyle birseyin lafini edecek.
ne demek "teyzen chanel canta takiyor"
bu kelimeyi kadinlara hakaret görüp soylemiyorum ama baska kelime yok lugatimdan.
ne karı kılıklı bir adam teyzenin giyindiklerini incelemis de maddi durumunu analiz etmis verdigi hediyeyi begenmiyor.
sonra bir de "senin annen yok, sen annenin eksikligini yasarken o bunu yapmadi su bunu yapmadi" diye seni kiskirtiyor, acını hatirlatiyor.
boyle bir erkekle mutlu olma ihtimaline inanmiyorum. sacma sapan bir koca secmissin kendine

Tam bir karı kılıklı. Cinsiyetçi söylem olarak algılamasın kimse, gayet net anlaşılıyor bence.

Ben olsam yeğenime en az bilezik takarım ki gelecekte de öyle yapmayı düşünüyorum. Ama bu konuda eşinizi ilgilendiren hiçbir durum yok ya boğazına yemek kaçmalar, günler geçtikten sonra hala konuyu açmalar falan bu ne ya? Benim de baba yok ve dayım düğünüme boynum tutuldu diyerek gelmedi takı falan da yok. Benim dayımın da durumu aşırı iyi ama böylesini tercih etmiş ben de ileride onun çocuklarının düğününe gitmemek için bahane bulacağım :)

eşim gözümü açmamı istedi çünkü teyzeme çok seviyorum samimiyim ve bir çok şeyimi paylaşıyorum o da bana dediki o kadar güvenme

kesinlikle
konu sahinini sinsi sinsi kimsesizlestiriyor ki yarın kapıyı cekip cikmak istese gidecegi bir kapi bile olmasin.

boyle kocalar cok. daha evlenmeden senin arkadaşın soyle yapti senin arkadasin boyle dedi diye cevresini bosaltiyor kadinin , sonra kadının hayatinin bas kosesinde bir basina oturuyor.

Hiç bir şey takmayadabilir di eşinizin sizi aile ve arkadaş çevrenizden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm bunu normal bir eş konu etmez normal şartlarda

kesinlikle
konu sahinini sinsi sinsi kimsesizlestiriyor ki yarın kapıyı cekip cikmak istese gidecegi bir kapi bile olmasin
Önceki konulara da baktın mı ?
Pardon böyle biri derken bütün konularımı okuyun isterseniz siz 1-2 tanesini okumuşsunuz
3 tanesi zaten aynı gece açılmış konular . Allah'tan umrunda değil kimin ne dediği ne taktığı

Kocanız tam bir hırt annesi olmayan eşine böyle hödük hödük nasıl konuşabiliyor ya.

Bu duruma sen üzül beklentin coksa kocana gore ne bence burda kocan saçmalamış

Bende Chanel çantamı vapurda unutmuştum onu aklima getirdi bu konu cok kötüsünüz yarami deştiniz

Her konuda Chanel, Burberry, milyonlar filan geçiyor şükür marka bilginiz ileri seviyede.

Bu arada teyzen cok ayıp etmiş çeyrek ne be , eşini heimlich müdahalesine gerek kalmadan kurtarmışsiniz konuda sevindiğim tek nokta bu oldu

Benim eniştem de çok zengin. Teyzem ya çeyrek taktı ya da 500 tl gibi bir şey taktı çocuğuma. Nikahıma gelmemişti. Ama zaten teyzem hep cimri bir kadındı. Onun çetelesini mi tutacağız. Ayda yılda bir görüştüğümüz insanlar.
Kocanızın hesabı çok basit. Zenginse kendi taksın. Elalemden ona ne?

Ben değer verdiğim birine çeyrek altın Takmam bilezik falan takarım
İyi sen öyle yaparsın vay arkadaş kocaya bak çeyrek takıldı diye boğazında yemek kalıyor hangi dizi bu bide üyeler hakkında konu açmış korkunçsunuz korkunçsunuz diye

Yemin ederim o trafikte dayak yedim mevzusuna da inanmamıştım haklıymışım demek kadın ağır dalga geçiyor abasjsjsk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…