Maddi durumu iyi ama bana çeyrek altın verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim o trafikte dayak yedim mevzusuna da inanmamıştım haklıymışım demek kadın ağır dalga geçiyor abasjsjsk
Bence de ya her yazdığı senaryo, yalan ya da bazıları gerçek değil. O dayak olayı gerçekse bile bence rastgele kadınlar yolmadı saçını başını. Hatta daha ileri gidiyorum kocam dediği de kocası değilse dayağı o yüzden yemiş de olabilir.

Aynen de öyle ben ısrarla yazdım sen bü şey yapmadan mı geldi bak söyle yok dedi. İnanmıyorum o yüzden.

Bugün üçüncü konunuza denk geliyorum ve çok maddiyat odaklı her şeyi parayla ölçen, hava atmayı ve önplanda olmayı seven biri olduğunuzu düşünüyorum. Bu gibi şeylere takılmam yeaa diyip bu konuyu açmanız bile falso..

Karısının ayacıkları uf olmasın diye araba alan muhteşör kocaya bak hele, yeni gelin gibi milletin altını salkımı peşine düşmüş. Gözler dürbün maşallah, para kimde var kimde yok iyi analiz ediyor. Olası bir boşanma halinde çirkefin haddi hesabı olmayacak.

Boğuluyordu az kalsın onu yazmayı unutmuşsun bebem

Ayda bir milyon kazanmasına rağmen teyzenin taktığı çeyreğe bozulup neredeyse boğulacak olan koca yürekli bir eş o litfen.

Gözünüzü açmak istedi demek ah canıııım. Hayattaki tek kan bağı hasebiyle yakınınız olan, sevdiğiniz ve samimi olduğunuz, hani o yokken de var olan biri hakkında sizi uyardı. Uyarı da çeyrek takması. Kesin teyzenizi kendine tehdit olarak görmüyordur, bağınızı koparıp sizi yalnızlaştırmaya çalışmıyordur, emin olabilirsiniz bu konuda.

Ne saçma bir yaklaşım, sanki mecburmuş gibi!

Çeyrek 10 bin falan değil mi?10 bin TLye bir tıngır alsa size değer vermiş mi olacaktı?eleştirinizde haklı bile olsanız,bu eşinizin boğazına yemek kaçtırıp kusturma boyutunda geldiyse bu adamı da bi düşünün derim..normal bir adam takı için bu tepkiyi asla vermez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…