- 6 Mart 2024
- 12.028
- 23.806
- 318
Eşimin açgözlü olduğunun kanısına nereden vardınz ihtiyacı yok ki zaten maddi durumu iyi gelir iyi bir insan eşim hiç ihtiyacı yok emin olabilirsiniz sadece üzüldü bu duruma ve gözümü açmamı istedi çünkü teyzeme çok seviyorum samimiyim ve bir çok şeyimi paylaşıyorum o da bana dediki o kadar güvenmeBakın tamam bugün yegenıme kalkar bende bilezik takarım ayrı mesele ama takmamış bunun ıcın eşinizin size kendınızı değersiz hissettirmesi mantıklı mı ? Siz eşiniz size bunu yapmasaydı öyle hissedecek miydiniz ? Dürüst olun hayır ! Hissetmeyecektiniz
eşinize teyzenizin takısından dolayı değil tepkiler önce onu idrak edin tavrından dolayı size yansıtma biçiminden dolayı
teyzenin çanta markasına kadar bakıp seni doldurması ne itici bi davranış
aç gözlü herif boğazında ekmek kalacak kadar nasıl bir beklentiye girdiyse artık .
sizde gelip burda eş övüyorsunuz ne gerek var insanlığı sıfır bi kere bu herifin . karısına üzülse bile bu şekilde mi söylenir üslup nerde hani size verdiği değer nerde? Sizi eşiniz kırmış teyzeniz değil kafanıza takmışsınız gelmıs buraya konu açıyorsunuz . Tepkiler, eşinizin tepkisine !
Bi düşünün sizde; eşinize ne size takılan takıdan bunu düşünün mesela
İsterse dünyanın en zengin iş kadını olsun malı var die size sunmak zorundada değil içinden o gelmıs onu yapmış . Düğünde geleydi belki elalem içinde bilezik takacaktı gosterıs ıcın o zaman size değeri mi ölçülecekti. Sonra görüşünce çam sakızı çoban armağanı yapmış kadın keşke yapmayıp kötü olsaymış böyle kötü olacağına bilseydi sokaktaki kedi köpeğe mama alırdı size çeyrek alacağına .
Bu arada eşin sana verilen değer die bahsetmıs ya altından, kendı benliğiniz için oturup eşinle beraber bilezik kadar değer biçmeniz çok çirkince !
Allahtan konuya yazdığınız gibi böyle detaylara takılan biri değilmişsinizİnsan sevdikleri için en iyisini ister yani en iyisini de istemiyorum aslında ama çeyrek altın nedir hakaret gibi
Yok ben önce fark etmedim sonra evet mantıklı geldi bana da bu durum bana değer veren insan ne düşünürseniz düşünün maddi durumu da iyise ona çeyrek takmazdı Ben de değer verdiğim birine çeyrek takmazdım evet takarım ben böyle şeyleri sorgularımAllahtan konuya yazdığınız gibi böyle detaylara takılan biri değilmişsinizgece 3:30 konu açmışsınız uyuyamayıp
keşke takılan biri olsaydınız da çeyreği geri verip çıksaydınız ordan
Konu burada para değil hanımefendi siz anlamadınız herhalde söyledigim şeyi Ben değer verdiğim yegenime değer verdiğimi söylüyorsam eğer çeyrekle gitmem öyle ya da böylefabrıkator dahı olsa sana takacagı/taktıgı seyı elestırmeniz karı koca cok ayıp.. kınanacak durum... chanel canta takıyor dıye besıbıyerde mı takacak ? esinin teyzesı ne taktı bu kadar adamın bogazına yemek duracak kadar uzulmenız falan aılecek bı acaip.. saskınım. arkamızdan boyle mı konusyor evlenenler.. ıyı kı bızde ne takarsak o da gelır sana onu takar - ıade dıye bısey cıkmıs .... ceyrek altın da sankı ucuz9 10 000 lira farkındaysan :)) anne eksıklıgını ceyrekle kapatmak.. tam altınla kapatmak.. cumleler hıc hos degılll
Teyzeniz size değer vermediğini ya da ne kadar değer verdiğini nikahınıza gelmeyerek göstermiş zaten. Yanınızda olması gereken günde yanınızda olmamış. Çeyrek de çok yakışıksız olmuş. Eşinizin boğazına yemeğin dizilmesi de ayrı yakışıksızlık, hadsizlik.Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Siz gerçek sorunu 'yeni evli körlüğü' ile farkedemiyorsunuz bence.Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi?
Yahu aylık 1 milyon kazanan bir adam beni konuşturmayın nasıl açgözlü olabilir ya Konu açgözlülük değil Diğer kısımlarına katılabilirim ama açgözlülük değil konu eşim açgözlü bir adam değil aksine çok da verici bir insandır bu önyargı başka bir şey değil taşlayıp duruyorsunuz on kişi birden tepeme üşütmüşsünüz yeter yaSiz gerçek sorunu 'yeni evli körlüğü' ile farkedemiyorsunuz bence.
Birincisi teyzeniz sizi çok çok yakın gördüğü için ve zaten sizin de maddi durumunuz dediğiniz gibi çok iyi olduğu için sadece sembolik olarak çeyrek takmış olabilir.
İkinci ve asıl sorun olan kısım şu,
Eğer dediğiniz gibi anneniz hayatta değilse ve teyzenizle böyle yakın bir ilişkiniz varsa kocanızin yaptığı düpedüz pislik.
Sizin hayatta çok nadir kalan akrabanizi gözünüzde kötü göstermeye çalışarak sizi yalnizlastiriyor ve kendine daha muhtaç (duygusal açıdan) bir hale sokuyor.
Üçüncüsü hiç kimse bana takılan bir çeyreği bu kadar sorun edip boğazına yemekler kaçarak tuvalete koşan bi adamın iyi olduğuna beni inandıramaz. Son derece açgözlü ( kocamın zaten maddiyati iyi demişsiniz, aç gözlülük bir kişilik meselesidir maddiyat değil) , ortamı bozup yemeğin ortasında senin akrabalarının dedikodusunu yaparak promlem yaratmaya çalışan çirkin huylu bir insan.
Siz istediğiniz kadar kocam da kocamcılık oynayın.
Karısını gerçekten seven bir adam fakir bir insan bile olsa, asla ama asla karısının hayattaki tek yakın büyüğü hakkında kötü dusunecegi ya da uzulecegi bir şeyi söylemek istemezdi.
Bence siz bir an evvel gözünüzü açmaya başlayın.
İnsanlarla kafayı mı bozmuşum Yazdığım konuyu anlamaya çalış Ayrıca bugün üç tane konu açmadım daha fazla açtım ama sizi ilgilendiren kısım onlar olmuşİnsanlarla kafayı bozmuşsunuz teyzenizi de rahat bırakın kadın sizin düşüncelerinizi bilse bi daha konuşmaz. Size ne taktığı çantadan? Parayı beraber mi kazanıyorsunuz?
Bugün 3 tane konu açmışsınız yok teyzem yok arkadaşlarım..kimsenin bi şey yaptığı yok kendi kendinize kafada kuruyorsunuz.
Yahu aylık 1 milyon kazanan bir adam beni konuşturmayın nasıl açgözlü olabilir ya Konu açgözlülük değil Diğer kısımlarına katılabilirim ama açgözlülük değil konu eşim açgözlü bir adam değil aksine çok da verici bir insandır bu önyargı başka bir şey değil taşlayıp duruyorsunuz on kişi birden tepeme üşütmüşsünüz yeter ya
Parayı kazancı geliri ısrarla belirtmenizin sebebi ne? O paraları sadece sizin kocanız mı kazanıyor? Sizin yaşadığınız hayatın kaç katını yaşayan üyeler de var burada. Kazanmak kadar harcayabilmek de marifet. Avukata para öderken bile çok verdik çok ödedik, en iyi avukatı tuttuk... Yani niye bunları belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz? Maddi durumu iyi olmayan, ay sonunu zor getiren, mecbur olduğu için toplu taşıma kullanmak zorunda olan kadınları küçümseyince kendinizi daha mı zengin hissediyorsunuz? Çeyrek altını görünce tuvalete kaçıp öksüren adamın kazancı isterse aylık 10 milyon olsun. Aç gözlü ve hazımsız biri bunu yapar. Sizi zorbalamış farkında değil misiniz, değer biçmiş, çeyrek yerine bilezik olmalıymış. Teyzenin manevi varlığı desteği yeter, sana anne gibi olmuş, isterse bir şey takmasın hiç önemi yok diyeceğine sizin değerinizi düşürmüş.Yahu aylık 1 milyon kazanan bir adam beni konuşturmayın nasıl açgözlü olabilir ya Konu açgözlülük değil Diğer kısımlarına katılabilirim ama açgözlülük değil konu eşim açgözlü bir adam değil aksine çok da verici bir insandır bu önyargı başka bir şey değil taşlayıp duruyorsunuz on kişi birden tepeme üşütmüşsünüz yeter ya
Senin için mi kazanıyor? Cumhuriyet mi bekliyosunuz araba falan mı? Bu ne aç gözlülük? Kadının çantasından size ne ? Kocanın aç gözlülüğü maşallah yani. Sana 100 binlik takı verse anne eksikliği yaşamamış mı olcaktın? Kel alaka yaniArkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
Be kadar aç gözlü ve terbiyesiz bir adam, dünyanın zengini olsam bile böyle tiplere iğne takmam. O ne biçim laf seni maddi anlamda tatmin etmek zorunda mı kadın.Arkadaşlar teyzemle sık sık konuşuruz iyi kötü annem öldükten sonra beni hep arar sorar evlendiğim zaman nikahıma gelememişti çünkü onun eşinin çocuğunun da nikahı vardı benim nikahımdan bir hafta önce onun nikahı vardı gelemedi bir şekilde… Aylar sonra görüştük ayrı şehirlerdeyiz memlekete gittim görüştük Teyzemin durumu çok iyidir Yemekte yedik eşim ben teyzem ve eniştem olarak çıkardılar bize çeyrek vardılar ben o anda anlayamadım çünkü ben böyle detaylara çok takılan biri değilim zaten yeni evliydim eşimin biraz bozulduğunu fark ettim öksürdü falan yemek boğazına kaçtı sonra lavaboya koştu ve ben de arkasından koştum iyi misin diye ve farkında mısın teyzen sana çeyrek altın verdi dedi eeee dedim Neyse konuyu kapattık o sırada günler sonra eşim beni karşısına alıp dediki senin annen yok sen anne eksikliği yaşayan bir insansın ve teyzen chanel çantalarla gezen maddi durumu iyi bir kadın Sana çeyrek vermesi bana garip geldi dedi arkadaşlar sizce eşim bu konuda haklı mı? Bizim paraya ihtiyacımız yok ki biz de maddi durumu iyi insanlarız şükür Yani teyzem bana çeyrek altın verdıysa bu kötü bir şey mi
İşte şimdi belli oldu vaziyet. Toksik rezil bir adamla parası için evlisin. Kavgalarını da pahalı barışma hediyelerini de anlattığın için herkes para evliliği taptı diyor arkandan. Ve evet her şey para değildir her evlilikte böyle kavga da olmaz. Siz mutluluğu parada arayın umarım yeterli olurYahu aylık 1 milyon kazanan bir adam beni konuşturmayın nasıl açgözlü olabilir ya Konu açgözlülük değil Diğer kısımlarına katılabilirim ama açgözlülük değil konu eşim açgözlü bir adam değil aksine çok da verici bir insandır bu önyargı başka bir şey değil taşlayıp duruyorsunuz on kişi birden tepeme üşütmüşsünüz yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?