bu arada kizlar 25 30 a yakın borcumuz var. kayinbabamun kredi borçları vardı arabamız bar onu almıştı faiz falan arttı tabi fiyat. araba da satılmıyor maleseffherkese günaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda güçlük çekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin bütün eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların önemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi söyle bir durum var. dikiş çok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şükür iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar görmüştüm interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz :)
dikiş den çok anlarım 6 sene tekslde calismisligim varçok şükür eşiniz kendi evinizden çalışmanıza izin veriyormuş çok rahatlatıcı
eğer dikiş nakış işiniz iyiyse öyle bir şey yapabilirsiniz izin çıkarsa tabi
bizim bir komsumuz var anlarmisiniz o isten bilmiyorum ama su eski yastik kenarlarindn yatak ortusu falan yapiyor ve deli para kazaniyor komsulara falan duyursaniz yeter bir kisi bin kisi demektirherkese günaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda güçlük çekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin bütün eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların önemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi söyle bir durum var. dikiş çok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şükür iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar görmüştüm interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz :)
Kadının iki yaşında çocuğu var ve bakask kimsesi yok çocuğu sokağa mı bıraksın.ayrıca kimsenin evlilik hayatı kimseyi ilgilendirmez.kadın bize eşimi çalışmaya nasıl ikna ederim diye sormuyor.evden ne iş yapabilirim diye fikir istiyor.çok şükür eşiniz kendi evinizden çalışmanıza izin veriyormuş çok rahatlatıcı
eğer dikiş nakış işiniz iyiyse öyle bir şey yapabilirsiniz izin çıkarsa tabi
Kadının iki yaşında çocuğu var ve bakask kimsesi yok çocuğu sokağa mı bıraksın.ayrıca kimsenin evlilik hayatı kimseyi ilgilendirmez.kadın bize eşimi çalışmaya nasıl ikna ederim diye sormuyor.evden ne iş yapabilirim diye fikir istiyor.
herkese günaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda güçlük çekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin bütün eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların önemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi söyle bir durum var. dikiş çok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şükür iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar görmüştüm interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz :)
ebet bende düşünmüştüm ama kalıp lazım galibabebek kiyafeti dikip satabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?