evet çok iyi fikir mesela kirpik yastık şimdi çok satılıyor burda kumaşçı da varInstagramda satış yapabilirsiniz.
Çok takipçili hesaplara ürün gönderip reklam yaptırabilirsiniz.
Ben mesela uygulamalarda gitmediklerimi satıyorum.
Yeni başladım ama şuana kadar 250 lira falan kazandım çok şükür.
hamur işleri elimden hiç gelmez malesef bende böyle kendim yapıp kendim intgramda falan satmak istiyormOturduğun yer ortam önemli
Yani dikiş vs satılacak yer ise birilerine birşeyler dik ve hediye et
Kendinize çocuğa Kv ye dik
Elinden geldiği etrafta duyulsun ki iş gelsin
Bunlar için çevre önemli
Sarma börek vs demişler de o yaşanılan mahalleye göre herkes ev hanımı ise kimse almaz ama çevrede çalışan çok ise alır
Çeyiz işinde para var da çevre bulmak lazım yani sizi nereden duyup işinizin iyi olduğunu bilip yaptıracaklar
Madem konfeksiyon geçmişiniz var oralarda eve iş veren var mı onlara bakın
evet yastık kırlent de iyi fikirmiş:)bizim bir komsumuz var anlarmisiniz o isten bilmiyorum ama su eski yastik kenarlarindn yatak ortusu falan yapiyor ve deli para kazaniyor komsulara falan duyursaniz yeter bir kisi bin kisi demektir
bulut yastıklarda satılıyor baya takipteyim:)Herkes ihtiyaçlarından kısıyor, yastık falan lüks kalır, kimsenin de alacağını sanmıyorum.
Çeyiz dikiminden anlarsanız o tarz şeyler daha akıllıca . Zira yedikleri ekmekten kısıp çeyiz yapıyor insanlar. Anlamasam da...
yada şekilli Bebek yastıkları
Eki Görüntüle 2198081 Eki Görüntüle 2198082 Eki Görüntüle 2198083
İki çocuğum var henüz böyle şeyleri olmadı ama olmazsa olmazmış öyle diyorlar :))
ebet bende düşünmüştüm ama kalıp lazım galiba
sanırım eşim verir yada disar da isim olunca ben veririm kaynanam la giderim. yada eşim sabah işe giderken falan verirKargoya kim vericek meryem?
iki çuval elbisesi var kızımın gorumcelerm çok aldılar saolsunlar yeni doğum yaptigim zaman :)) 1 kızım olduğu için ikinci de kızım olursa ona saklamıştım evet elbise çok diktim zaten çalıştığım bekarken zamanindaÇocuğun varmış
Onun eskileri sana kalıp işte
Onlara göre ölç biç yap
evet teşekkür ederim çok guzek fikir ama arkadaşın dediği gibi bebek kıyafetleri daha yattı aklıma birde yastık kırlent falanEğer dikiş konusunda iyiyseniz elbise felan da dikebilirsiniz. Bende evde terzi işleri yapıyorum tesettürlü kıyafet dikiyorum. Hemde uğraştırmıyor.
çok teşekkür ederimBen de kesinlikle çeyiz diyenlerdenim.Inanilmaz para kazandırıyor.Bizim burda bir abla yapıyor süslü nevresim takımları,pike takımları kaç bin liraya satıyor.
Bunun dışında kiloyla mantı,sarma yapabilirsin.Kadinlarin gününe şu böreği falan.Boyle siparişlerde iyi kazandırıyor.
iki çuval elbisesi var kızımın gorumcelerm çok aldılar saolsunlar yeni doğum yaptigim zaman :)) 1 kızım olduğu için ikinci de kızım olursa ona saklamıştım evet elbise çok diktim zaten çalıştığım bekarken zamaninda
evet yada dikim isleri:)Tekstil atölyeleri eve temizleme işleri veriyor onlardan bulmaya çalışın.
evet dediginizi anladım kumaşı sererim yere kıyafeti de üzerine koyarım öyle kalıp çıkarırım olmazmiSakla yine ölçü yap
Kalıp kağıdı al ona çıkart kalıbı
Eskiden gazeteden bile kalıp yapardı terziler
Yani demek istediğim çocuk kıyafeti için her aya uygun ölçün olur evde büyük kıyafetinde beden sıkıntılı olsa da çocuk için örneğin vardır
Kes biç dediğim kumaş giyilebilir durumdaki kıyafetler değil tam anlatamamışım
sanırım eşim verir yada disar da isim olunca ben veririm kaynanam la giderim. yada eşim sabah işe giderken falan verir
kurye mi :)))Kargo eve geliyor teslim almak icin
:))) Evetkurye mi :)))
siz deyince aklıma geldi :)))) çok saolun :))):))) Evet
Sakla yine ölçü yap
Kalıp kağıdı al ona çıkart kalıbı
Eskiden gazeteden bile kalıp yapardı terziler
Yani demek istediğim çocuk kıyafeti için her aya uygun ölçün olur evde büyük kıyafetinde beden sıkıntılı olsa da çocuk için örneğin vardır
Kes biç dediğim kumaş giyilebilir durumdaki kıyafetler değil tam anlatamamışım
kızım çok yaramaz onu denedim ama ipi çektikçe çekiyor rahat durmuyor malesef birde cağları alıyor korkuyorum düşer üzerine allah korusunÖrgü biliyorsaniz örgüde olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?