maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?

evet çok iyi fikir mesela kirpik yastık şimdi çok satılıyor burda kumaşçı da var

hamur işleri elimden hiç gelmez malesef bende böyle kendim yapıp kendim intgramda falan satmak istiyorm

build
bulut yastıklarda satılıyor baya takipteyim:)

Çocuğun varmış

Onun eskileri sana kalıp işte

Onlara göre ölç biç yap
iki çuval elbisesi var kızımın gorumcelerm çok aldılar saolsunlar yeni doğum yaptigim zaman :)) 1 kızım olduğu için ikinci de kızım olursa ona saklamıştım evet elbise çok diktim zaten çalıştığım bekarken zamaninda

Eğer dikiş konusunda iyiyseniz elbise felan da dikebilirsiniz. Bende evde terzi işleri yapıyorum tesettürlü kıyafet dikiyorum. Hemde uğraştırmıyor.
evet teşekkür ederim çok guzek fikir ama arkadaşın dediği gibi bebek kıyafetleri daha yattı aklıma birde yastık kırlent falan

çok teşekkür ederim

Sakla yine ölçü yap

Kalıp kağıdı al ona çıkart kalıbı

Eskiden gazeteden bile kalıp yapardı terziler

Yani demek istediğim çocuk kıyafeti için her aya uygun ölçün olur evde büyük kıyafetinde beden sıkıntılı olsa da çocuk için örneğin vardır

Kes biç dediğim kumaş giyilebilir durumdaki kıyafetler değil tam anlatamamışım

Bence de en basiti nevresim vs. olur büyüklere, bebeklere.. paça da yapabilirsiniz. Bir kaç komşuya haber verseniz yakınlar da oturanlar getirir. Çeyizlik pike takımı falan yapıyorlar onları araştırın bi eski dantelleri falan değerlendirip.

evet dediginizi anladım kumaşı sererim yere kıyafeti de üzerine koyarım öyle kalıp çıkarırım olmazmi

Zaten kendisine ve cocuga ihtiyaclarini dikse bile baya fayda olur.
Ben de cok dikis ogrenmek istedim de yetenek yok. Olsaydi ilk yapacagim kendime ve cocuklara dikmek olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…