maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?

Zaten kendisine ve cocuga ihtiyaclarini dikse bile baya fayda olur.
Ben de cok dikis ogrenmek istedim de yetenek yok. Olsaydi ilk yapacagim kendime ve cocuklara dikmek olurdu.
ben kendi kızıma çok diktim bu arada kemerli kloş etekler falan çok yaptım:))

Çocukda bakabilirsin evde.hem kızına arkadaş olur
Dikisde olur Rabbim darda olanlara kapılar açsın
çok teşekkür ederim. kızım çok yaramaz biraz sa şımarık büyüktük aslında çok seviyor çocukları yolda görünce ciciiii cicciiii yapıyor. ama el çocuğu biraz Zor olur yani emanet sonuçta:/ bide kimse vermez malum devir kötü ve zor.

Bizim Eski sitemizde bir abla Terzilik yapıyordu.
Binanın girişine büyük bir A3 kağıda 8.kat terzi Gülay yazmıştı önce kolukomşu gittik sonradan sonraya,
Herkes birbirine söyledi ve kadıncağız aldı yürüdü...
Ve çok da iyi kazanıyordu, Kadın sitenin dükkanlarından birine geçti 2 sene sonra,
Kulakları çınlasın O da Ölen eşinin borçlarını ödemek için girişmişti bu işe.

Puset örtüsü ve minderi dikebilirsin. Sürpriz yastık dikebilirsin. Şu tarz doğum odası süsleri yapabilirsin.

Doğal kumaştan çocuklara dolgu oyuncak yapabilirsin. Fiyatlar hazır olanlarda bile yüksek keçeden kapı süsleri var kesip kenarlarını makinede geçip yapistiriyorsun. Netten kalıplarını bulabilirsin . Lohusa seti yeni doğan seti falan yapıyorlar ama bebek grubuna hitap edecek çok şirin şeyler var ve internet üzerinden satışını yapabilirsin.

Günümüzde hala yapılan ceyizlikleri yapabilirsiniz yatak odası takımı çarşaf kenarı bunlar hala yapılıyor çeyiz için

Küçük ilanlar yapsan mesela çevreye haber biraksan çeyiz işi alacağına dair bı iki bı iki derken ins büyür

Mesela bebek gelinlikleri yapıp satan var internet üzerinden tütü bile satılıyor yapımı kolay olduğu halde ...o kadar basit dikimlerler yapılan bebek kiyafetleri varki süsü gösteriyor bunlardan yapılabilir elinden de geliyormuş

Allah işini rast getirsin

ben buraya bez bebek gözüm açildi bari bende yapayim el dikişi işliycem

Çeyiz işlerine el atabilirsiniz dikişiniz iyiyse
Sağa sola da tadilat gibi işleri yaptığınıza dair haber verin

Sabun kokulu taslar yada avize falanda yapabilirsiniz malzemelr nette satiliyor.
Nikah sekeri bebek mevlutu lohusalik susleri gelin damat falan filan birsuru yani akrabalariniza duyurursunuz herkes siparis verir bunlardn baska olarak perde dikebilirsiniz komsumuz evinde dikti bir sne simdi atolye acti cok para kazandi.. sonra yastiklar ,yatak ortuleri , veeee hatta halı örtüsü dikebilirsiniz hali örtüsü dikebilirseniz kısta geldi herkes ilgi gosteriyor zaten ...
Baskada yapabileceginiz ayriyten katalog satisi yapabilirsiniz ese dosta satarak kozmetikti deterjandi falani filani cok yani is yapmak isteyene

Neden birden herşeyi aynı anda almaya kalktınız ki?

İnsanların boyundan fazlasını harcayıp sonra geçinemiyoruz demesine artık üzülemiyorumda, anlam da veremiyorum.

Hayat o kadar pahalılandı ki, artık en temel ihtiyaç market harcamaları bile minimum 200 lira.

Yeni eşya hevesinizi anlıyorum ama madem hepsini aynı anda halletmeyi seçtiniz borçlar bitene dek harcamalarınıza dikkat edin..iyi günlerde kullanım.

ben kendi kızıma çok diktim bu arada kemerli kloş etekler falan çok yaptım:))
Meryem ben nette görüyorum,örneğin 38 beden kloş etek,boy x cm yzıp satıyorlar.Dikiş tecrüben varmış çok avantajlısın aslında.Ben de dikiyorum ama tekstilde çalışmışsın daha iyisindir.Giyimmi mefruşat üzerinemiydi çalıştığın yer?

Bebek nevresim takımı ve şu şekilli yastıklarıyla hatta perdesiyle oda takımı yapıyorlar. Çok güzel oluyor. Bence dikimi de çok yormaz sizi.

Bu kumaşlardan çok güzel takımlar oluyor. Bir de fon perde tamamdır.

Burda dergileri alabilirsin kalıp için sonuçta her iş sermaye gerektirir
Doğum tacı terliği ve şekeri yapabilirsin

Dikiş konusunda iyiyseniz kesinlikle kostüm konusuna odaklanın.
Çocuk kostümlerinde kendinizi geliştirirseniz gösteriler için vs. okullardan toplu siparişleriniz olur.
Evet bu da çok güzel bir seçenek.Bizim buradaki abla çeyiz işinin yanında anasıfindaki kızının okul kostümlerini de dikiyor.Toplu sipariş alıyor.Kadin dikiş nakış çeyiz üçlüsünden dünyanın parasını kırıyor.Kesinlikle okullara kostüm işini de düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…