maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?

Burda dergisinin çocuk sayısı var biliyorsundur,bence sen zorlanmazsın,baya tecrüben varmış

Eltim 7 yıl önce kızının kv bohçası için 600e pike yaptırmıştı,çok kısıtlı imkanlarla hem de,çeyizde para var kesinlikle:)

Eltim 7 yıl önce kızının kv bohçası için 600e pike yaptırmıştı,çok kısıtlı imkanlarla hem de,çeyizde para var kesinlikle:)
Ohoo o da biseymi.Bahsettigim abla boşandı.3 çocuk var.Anneme gelip sürekli ağlıyordu.Annem de mefruşat kursuna yazdırdı onu.Evde durdukça kafayı yemesin diye.Neyse abla ordan ceyiz işini kaptı,güzel is yaptı,çevre edindi derken şimdi büyük oğlunu özel üniversitede okutuyor.Ceyiz işi güzel yapan olursa çok kazandırıyor ben bunu bilirim bunu söylerim.

Anneniz ne büyük sevaba girmiş,bir ailenin hayatını kurtarmış resmen

Yazdılar mi bilmiyorum ama katalog işi de yapın derim dursun kenarda siparis verip para veren olursa alırsınız yoksa sermayeye gerek yok. Ben yapıyorum alanların arkadaşları da istiyor hem iç çamaşırı hem kozmetik. Ilgilenirseniz özelden yazın. Satış zorunlu degil üyelik bedava 2 günde kapınıza geliyor kapıda ödeme.

yazıldımi bilmiyorum amigurumi yapın. orgu yeteneginiz varsa tabi. iyi is cikarirsaniz satis yapabilirsiniz arastirin. kisa vadede garantisi olmayabiliyor ama cevre edinirseniz iyi satis yaparsiniz

Ben öğretmenim aynı zamanda web tasarım vs gibi işlerle ilgileniyordum. Birkaç ay önce ünlü bir katalog firmasının müdürlerinden birine web sitesini yaptım. Web sitesi yaparken kazanç sistemi ile ilgili bilgilerde girdim siteye. Tabi bu sırada ne derece manyak paralar döndüğünüde görmüş oldum. Biraz araştırdım ve kendimde kaydoldum. Şu anda öğretmenlikten kazandığımdan daha fazlasını kazanıyorum. Önemli olan satış yapmaktan ziyade sistemi anlamaktı. Çok araştırdım ve sonucunu aldım çok şükür. Reklam olmasın diye daha fazla yazmak istemedim. Ama bu tarz katalog işlerini araştırın gerçekten güzel kazanç var.

devir teknoloji devri. hem teknolojiyi hem yeteneğini birleştir derim. kur bi youtube kanalı kendine.nasıl dikiş yapılcağı ile ilgili değişik videolar çek, haftanın belli bir günü birer video atarak başla. hem diktiklerinden para kazanırsın hemde izlenme sayın ve abonelerin arttıkça youtube dan aklını kullan

10 sene önce mutfak takımı mi 500 liraya almıştım hiç unutmam hatta eşim dalga geçer sıkışır sak bozduralim mi der

Yumurtlayan yastik ne?

:) şimdi şöyle anlatayım. bi üste örtmek için örtüsünü dikiyorsunuz yastık dikiyorsunuz ve alt değiştirme bezi dikiyorsunuz. örtünün içine girebiliyor yastık ve alt değiştirme bezi. misafirliğe giderken kolay oluyormuş kimseden bişey istemeye gerek kalmıyormuş. annem bize yaptı ama henüz çocuk olmadığı için deneyemedim :) ben çok anlatamadım google amcaya sorun görsellerde görürsünüz.

çok teşekkür ederim hayirli isler size ama ben dikiş falan düşünmüştüm

oda iyi dikir ama anlamamki ben öyle şeylerden malesef ))

evet şimdi bunlar moda aslında :) özelikle o avizeler :)

birden almadık aslında çekyat takimi birde yemek takımı aldik kv vardı ama hep kahverengi cokkk eski mi eski modellerdi bende kahverenginden nefret ediyorum malesef ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…