Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibi zaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah

ay daha ne olsun dedim valla sesli eşimde ne oluyo be dedi bende sus pis fakir dedim neyseki aile içi şiddet olmadan atlattık ama hakketen daha ne olsun hem karakteri süper hemde banka cüzdanı daha ne olsun

Zengin doğup zengin büyümüş birisi,züppe olmaz :)

Bence farkı tam olarak anlatamıyorsun.
Mesela onun ailesi eğitimli seninki eğitimsiz mi veya onun ailesi şehir kökenli,seninki köy kökenli mi ?

ben kardeşlerim babam hepimiz eğitimliyiz canım ailem 35 yıl önce memleketten gelmişler

yani zenginlikten çok yaşayış şeklinde problem olabilir.yani sizin aileniz onun ailesinin sosyetik yapısına uyum sağlayamıcaksa problemler tabiki olur ama aşılır yani tabi kendinizi kötü hissedebilirsiniz.
ayrıca zengin olup böyle yaşamayanlarda çok parayı zor kazanıp zengin olan bi insan (baba parası miras filan değil) saça saça harcamaz bana kalırsa ben öyle çok gördüm yani.

ay daha ne olsun dedim valla sesli eşimde ne oluyo be dedi bende sus pis fakir dedim neyseki aile içi şiddet olmadan atlattık ama hakketen daha ne olsun hem karakteri süper hemde banka cüzdanı daha ne olsun

haha çok güldüm buna süper

aman aman Allah korusun aile içi şiddeti :) maşallah diyin kızlar çocuk değişmesin hehe:)

Hakikaten ucuz atlatmışsın ozaman.
Adama hem pis hemde fakir dedin ha
Sabah senden haber alamazsak 155 i arayalımmı:26:

Üstelik çok da yağuşukluymuş
Çoğu kızın sahip olmak isteyeceği bir tipmiş

O zaman problem yok bence.
Adamın karakterinden eminseniz lüks hayata alışmak zor olmaz bana göre.:26::26:

hiç insan rahata çabuk alışır

maddi durumdam öte sizin ailelerinizin yapısı farklı onu düşünmen lazım

senin ailen tesettürlü damat barlar içki lüks hayat herkesin yaşam tarzı farklıdır tabi kimse kimseye karışamaz

ama bu kadar uç noktalar mutsuzluklara yol açar ilerde birbirinizi değiştirmeye çalışırsınız ama sonuç alamazsınız

bence ilişkinizde başlamamışken vazgeç derim

olaya farklı boyuttan ele alalım...yaşam tarzı olarak. maddiyatı tamamen kenara koydum.

annen tesettürlüymüş, onun annesi açık, vs. iki taraf bu olaya nasıl bakıyor? daha evlenmediniz ortada fol yok yumurta yok ama insanların hayat görüşleri bile ilişkide belirleyici faktör. mesela benim bi kız arkadaşım, erkek arkadaşının ailesi tesettürlü diye ayrılmak zorunda kalmıştı annesi şiddetle karşı çıkıyordu ( lütfen kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın, örneği veriyorum:) . hayatta böyle durumlar malesef var, kapalı açık istemez açık kapalı istemez vs..maddiyattan bi yana belki aklını kurcalayan bu? peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? buluştuğunuzda senin inançlarına uygun hareket ediyorsa, aslında pek sıkılmana gerek yok.

ya hevesini kırmak istemem ama doğanın dengesi var bu kadar pörfekt olması imkansız bir iyi tarafı varsa bir kötü tarafı mutlaka vardır doğanın kanununa aykırı bence şu an çok aşıksın onun için böyle geliyor yınede temkinli ol sonradan kırılmamak için

çok iyi gözlem yap bence

bi arkadaş daha açık yazarsan durumu demişti bende ona itafen bunları sölemiştim kötü bi niyetle değil yinede yanlış anlaşılmışım galiba kusura bakmayn kızlar..

maddi farklılıktan çok yaşam tarzınız farklıymış bu nedenle sorun olabilir sen onunkine ayak uydurayım derken yıpranabilirsin...

yaşam tarzını da geçtim değerleriniz farklı anladığım kadarıyla işte bu daha büyük sorun olur bence....

ama dersen ki imkansız mı imkansız değil sen değerlerinden ödün verirsen yaşam tarzına ayak uydurursan ben bu hayatı yaşayabilirim dersen sorun yok...

maddi farka gelince çok fazla sorun olmayacağını düşünüyorum...

Bence asıl evlenmeden önce sorun olur.
Gece klüplerine,tatillere,seyahatlere,sen gidemeyeceksin ama o gidecek.
Sen gidemiyorsun diye bunlardan vazgeçmez.
Mutlaka birlikte gezdiği kemikleşmiş bir grubu vardır.

evet daha bi ilişkimiz bile yok ortada ikimizde birbirimize ne hissettğimizi biliyoruz.onun ailesi açık benimki tesettürlü ama o da ailesi de hep konuşmalarında inançlarını dile getiren insanlar.bunlar tartışılmaz ama inançlılar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…