evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibizaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah
yoo ciddiyim:26::) kızlar makara mı yapıyorsnuz ya..)
Canım hoşşbulduk.
Ösledim hepinizi.
Senin gönlün zengin Psikopatım.
Zengin doğup zengin büyümüş birisi,züppe olmaz :)
Bence farkı tam olarak anlatamıyorsun.
Mesela onun ailesi eğitimli seninki eğitimsiz mi veya onun ailesi şehir kökenli,seninki köy kökenli mi ?
ay daha ne olsun dedim valla sesli eşimde ne oluyo be dedi bende sus pis fakirdedim neyseki aile içi şiddet olmadan atlattık ama hakketen daha ne olsun hem karakteri süper hemde banka cüzdanı daha ne olsun
ay daha ne olsun dedim valla sesli eşimde ne oluyo be dedi bende sus pis fakirdedim neyseki aile içi şiddet olmadan atlattık ama hakketen daha ne olsun hem karakteri süper hemde banka cüzdanı daha ne olsun
yoo ciddiyim:26:
seni özlemedim, çok özledim.beni de öskedin mi:2:
aman aman Allah korusun aile içi şiddeti :) maşallah diyin kızlar çocuk değişmesin hehe:)
Üstelik çok da yağuşukluymuş
Çoğu kızın sahip olmak isteyeceği bir tipmiş
O zaman problem yok bence.
Adamın karakterinden eminseniz lüks hayata alışmak zor olmaz bana göre.:26::26:
Hakikaten ucuz atlatmışsın ozaman.
Adama hem pis hemde fakir dedin ha
Sabah senden haber alamazsak 155 i arayalımmı:26:
Makara demeyelim de,bizim buralar da hoş karşılanmaz senin bu üslup ve bakış açısı.
Sen konuya birden ''çok şükür bende fakir değilim,6 evimiz var,
30000 lik arabam var''diye girersen,alacağın tepkilere de hazırlıklı olmalısın.
Varlık dile getirilmez,böyle göze sokarcasına çetele tutulmaz.
Muhafazakar bir aile de büyüyen biri olarak,bunu bilmen gerekirdi.
Dinen de maddiyatın ve varlığın dillendirilmesi hoş değil.
Maaşallah,İnşallah
bnm oraya gitmedim demem para açısından değil bende giderim ama ailem izin vermez.konuyu açarken ailelerimzde farklı demiştim ayrıca benim ailem muhafazakar onun ailesi daha rahat o öyle yerlerde ailesyle de eğlenebilir..
olaya farklı boyuttan ele alalım...yaşam tarzı olarak. maddiyatı tamamen kenara koydum.
annen tesettürlüymüş, onun annesi açık, vs. iki taraf bu olaya nasıl bakıyor? daha evlenmediniz ortada fol yok yumurta yok ama insanların hayat görüşleri bile ilişkide belirleyici faktör. mesela benim bi kız arkadaşım, erkek arkadaşının ailesi tesettürlü diye ayrılmak zorunda kalmıştı annesi şiddetle karşı çıkıyordu ( lütfen kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın, örneği veriyorum:) . hayatta böyle durumlar malesef var, kapalı açık istemez açık kapalı istemez vs..maddiyattan bi yana belki aklını kurcalayan bu? peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? buluştuğunuzda senin inançlarına uygun hareket ediyorsa, aslında pek sıkılmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?