ben bu konuda bi gariplik seziyorum bi nasıl desem samimiyet eksik gibi hani konuyu okursun ama bi komşun bi akraban bi arkadaşın anlatır gibi okursun ya bu konuda o yok konu sahibi kusura bakmasın ama ilk defa böyle bir şey hissettim.
parkoon hoşgeldin bu arada
Benim 6 evim yok ama o tv de gördüğümüz gece kulüplerine gidecek maddi durumum var.
Bumudur kıstasınız anlamadım?
Merak etmeyin 6 eviniz varsa sizde çok rahat o kulüplere gidebilirsiniz.
seviyorum canım hemde çok seviyorum ama herşey sevgi olmuyo bazen işte..
neden öyle oldu acaba.) belki ben yeternce açıklayamamşmdr canım
benim eski erkek arkadaşım da öyleydi...biz ki orta üstü gelir seviyesindeyiz , onlar gelir olarak çok daha uçuktu. ilk başta iyi gidiyoduk, ama yine de...ailesi her cuma evlerinde ismini vermek istemediğim bir oluşum/dernek toplantısı düzenler şarap-peynir geceleri düzenlerdi, buna ek olarak pazarları barbekü partileri, 2günlük yurtdışı kaçamakları, o yurtdışı seyahatlerinden bana gelen pahalı hediyeler,vs...beni bi süre sonra bu hayat çok yordu, ben biraz rahatına düşkünümdür. mesela ailesi beni yemeğe davet etmişti diğer arkadaşlarıyla birlikte, çok daralmıştım o yemekte adab-ı muhaşeret olayının cılkını çıkartıyorlardı belki çok güzel çok ince şeyler ama bana fazla gelmişti evde tekken poğaçayı simiti elimle yerken orada çatal bıçak bayılcaktımki bu konuda daha sonra şaka yapmıştım, tek başınayken çatal bıçakla yemiosundur tabi diyince "yoo, hep böyleyiz" demişti :26: bu dediğim örnek hem komik hem basit görünüyor, ama böyle farklılıklar ilerde su yuzune çıkınca sıkıntı yaratıyor. mesela onlar evde hiç yemek yemezdi, evlerine gitmiştim bulaşıkları akıtmadan tıkıştırıolardı, evde ayakkabıyla geziolardı dışardan girdikleri belki tamamen parasal durumdan deil bunlar ama genelde onların çevresi de böyleydi. ben onu garipsiyordum, o da beni...nitekim ayrıldım ve bu tür teferruatları düşünmekten de kurtuldum.
sana şimdiden kesin bir yargıda bulunamam, karşındaki insanı tanıdıkça onla zaman geçirdikçe anlarsın yürüyüp yürümeyeceğini...şans vermekten zarar gelmez bence, umarım hakkında hayırlısı olur
bnm oraya gitmedim demem para açısından değil bende giderim ama ailem izin vermez.konuyu açarken ailelerimzde farklı demiştim ayrıca benim ailem muhafazakar onun ailesi daha rahat o öyle yerlerde ailesyle de eğlenebilir..
hımm 30 binlik arabanız varmış sizin de. benim gibi her yere dolmuşla giden biri olsaydınız sorun olurdu
hakkaten çekim yasası varmış. hakkaten para parayı çekiyormuş
işte aynı onun ailesini anlattın sanki tatlım:) kim ne derse desin zengin kesimin hayatı farklı oluyor..o çok çok iyi biri ya ona baktğımda gerçekten içim gidiyo zengin züppüleeri gibi değil bilmiyorum ya hayırlısı inşallah
hımm 30 binlik arabanız varmış sizin de. benim gibi her yere dolmuşla giden biri olsaydınız sorun olurdu
hakkaten çekim yasası varmış. hakkaten para parayı çekiyormuş
Canım hoşşbulduk.ben bu konuda bi gariplik seziyorum bi nasıl desem samimiyet eksik gibi hani konuyu okursun ama bi komşun bi akraban bi arkadaşın anlatır gibi okursun ya bu konuda o yok konu sahibi kusura bakmasın ama ilk defa böyle bir şey hissettim.
parkoon hoşgeldin bu arada
Senin gönlün zengin Psikopatım.olabilir
fakirde fakiri çekiyor herhalde şekil a piskolata
işte aynı onun ailesini anlattın sanki tatlım:) kim ne derse desin zengin kesimin hayatı farklı oluyor..o çok çok iyi biri ya ona baktğımda gerçekten içim gidiyo zengin züppüleeri gibi değil bilmiyorum ya hayırlısı inşallah
zengin erkeğin züppe olmama ihtimali bana çok düşük geliyor gerçi hiç zengin erkek görmedim ama tvde dizilerde falan öyle gördüm belki ondandır
zengin erkeğin züppe olmama ihtimali bana çok düşük geliyor gerçi hiç zengin erkek görmedim ama tvde dizilerde falan öyle gördüm belki ondandır
aslında bu çok parayla alakalı değil...yani kalburüstü herkesin yaşamında olabilecek şeyler. ben ve ailem çok açık insanlarız, gece kulubune de giderim, annemle yada babamla içmeye de giderim öyle yetiştim ama mesela eski sevgilimin yaşamını ailemle paylaştığımda onlar bile garipsiyordu bazı şeyleri. ailesiyle tanışıyor musun? bir de arkadaşın ailenin muhafazakar olduğunu biliyor mu bu arada yaşını merak ettim? çok soru sordum kusura bakma
:) kızlar makara mı yapıyorsnuz ya..)
evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibizaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah
Zengin doğup zengin büyümüş birisi,züppe olmaz :)
Bence farkı tam olarak anlatamıyorsun.
Mesela onun ailesi eğitimli seninki eğitimsiz mi veya onun ailesi şehir kökenli,seninki köy kökenli mi ?
evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibizaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?