Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

neden öyle oldu acaba.) belki ben yeternce açıklayamamşmdr canım

Benim 6 evim yok ama o tv de gördüğümüz gece kulüplerine gidecek maddi durumum var.
Bumudur kıstasınız anlamadım?
Merak etmeyin 6 eviniz varsa sizde çok rahat o kulüplere gidebilirsiniz.

istanbuldaki en pahalı gece kulubune giriş 50lira ortalama, 6 eve gerek yok bence de

seviyorum canım hemde çok seviyorum ama herşey sevgi olmuyo bazen işte..

Bir ilişkiniz yok,sadece görüşüyorsunuz ama çok seviyorsunuz:44:
Sevgi anlayışınız çok değişikmiş.
Eğer ortada gerçek bir sevgi varsa,yaşam standartları,ekonomik değişiklikler fasa fiso kalır.
Siz konu açacak kadar kafaya taktıysanız bence de ayrılın.
30000 liralık arabanız,6 evinizle boy ölçüşemezsiniz.
Mazallah ailecek rencide olmayın iş ciddiye binince.

işte aynı onun ailesini anlattın sanki tatlım:) kim ne derse desin zengin kesimin hayatı farklı oluyor..o çok çok iyi biri ya ona baktğımda gerçekten içim gidiyo zengin züppüleeri gibi değil bilmiyorum ya hayırlısı inşallah

Galiba sizin maddi durumdan ziyade,yaşam tarzınız farklı.
Bazı aileler vardır ki,erkek arkadaşın kadar zengin değildir ama yine o tarz yaşarlar.
Zenginlik fakirlikle alakalı değil sanırım.

ben kendimden verdiğim örnekte hep davranışsal tutumlardan, o konudaki farklılıklardan örnek vermiştim...sizse arabanın 30.000-300.000 karşılığını yapıyorsunuz :26: hoşlandığınız kişi bu hesabı yapmamış, siz niye taktınız?

hımm 30 binlik arabanız varmış sizin de. benim gibi her yere dolmuşla giden biri olsaydınız sorun olurdu

hakkaten çekim yasası varmış. hakkaten para parayı çekiyormuş

olabilir

fakirde fakiri çekiyor herhalde şekil a piskolata

Son düzenleme:

zengin erkeğin züppe olmama ihtimali bana çok düşük geliyor gerçi hiç zengin erkek görmedim ama tvde dizilerde falan öyle gördüm belki ondandır

Canım hoşşbulduk.
Ösledim hepinizi.
olabilir

fakirde fakiri çekiyor herhalde şekil a piskolata
Senin gönlün zengin Psikopatım.

aslında bu çok parayla alakalı değil...yani kalburüstü herkesin yaşamında olabilecek şeyler. ben ve ailem çok açık insanlarız, gece kulubune de giderim, annemle yada babamla içmeye de giderim öyle yetiştim ama mesela eski sevgilimin yaşamını ailemle paylaştığımda onlar bile garipsiyordu bazı şeyleri. ailesiyle tanışıyor musun? bir de arkadaşın ailenin muhafazakar olduğunu biliyor mu bu arada yaşını merak ettim? çok soru sordum kusura bakma

zengin erkeğin züppe olmama ihtimali bana çok düşük geliyor gerçi hiç zengin erkek görmedim ama tvde dizilerde falan öyle gördüm belki ondandır

evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibi zaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah

misal Feriha'nın Emir'i dimi ama? zengin ama züppe değil..hem onların arasındaki uçurum daha da fazlaydı

canım zaten daha ortada bir ilişki yokmuş..sana uymayacağını,ailelerinizin uyuşamayacağını düşünüyorsan hiç başlama derim.

Zengin doğup zengin büyümüş birisi,züppe olmaz :)

Bence farkı tam olarak anlatamıyorsun.
Mesela onun ailesi eğitimli seninki eğitimsiz mi veya onun ailesi şehir kökenli,seninki köy kökenli mi ?

yok canım ne demek.bende oda 24 yaşındayız ailesini tanıyorum.biliyo ailemn muhafazakar olduğunu ben alkol kullanmıyorum annem tesettürlü bi bayan zaten

:) kızlar makara mı yapıyorsnuz ya..)

Makara demeyelim de,bizim buralar da hoş karşılanmaz senin bu üslup ve bakış açısı.
Sen konuya birden ''çok şükür bende fakir değilim,6 evimiz var,
30000 lik arabam var''diye girersen,alacağın tepkilere de hazırlıklı olmalısın.
Varlık dile getirilmez,böyle göze sokarcasına çetele tutulmaz.
Muhafazakar bir aile de büyüyen biri olarak,bunu bilmen gerekirdi.
Dinen de maddiyatın ve varlığın dillendirilmesi hoş değil.

evet bende senn gibi düşünrdüm okul hayatımda da hep öyleleryle karşılaştım ama o melek gibi zaten etrafında kişiliğiyle parmakla gösterilen biri maşallah

sen bu oğlanı sevmişsin bence bu farklılıkları sorun etmeyecek gibisin, inşallah karşındaki de etmez o etmese de anası etmez bence o daha mühim

hatta sen baya baya hoşlanmışsın çocuktan öyle bir enerji yayıyorsun şu an etrafa bence :)

Zengin doğup zengin büyümüş birisi,züppe olmaz :)

Bence farkı tam olarak anlatamıyorsun.
Mesela onun ailesi eğitimli seninki eğitimsiz mi veya onun ailesi şehir kökenli,seninki köy kökenli mi ?

Bende aynısını düşündüm..
Bence fark yaşantı tarzları olabilir..
Sanırım konu sahibinin ailesi daha muhafazakar bir aile..

O zaman problem yok bence.
Adamın karakterinden eminseniz lüks hayata alışmak zor olmaz bana göre.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…