Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

Konu sahibesi siz dönene kadar topikte geyik sohbeti yapılmaması için konunuzu geçici olarak kapatıyorum, topiğinizi açtırmak istediğinizde bana mesaj atın....

geçici olarak konumu kapattığınız için teşekkür ederim.gereksiz geyik yapanları engellemiş oldk

Herkes üzerine gittikçe konunun
konu sahibi iyice çelişti kendisiyle.
Yazılanlara kim inanabilir ki şu anda?

Her satırda yeni bir fiyasko,
Her satırda yeni bir Vaka-i Hayriye !

fiyasko olan ne arkadaşım ben insan gibi yaşadığım bir şeyi yazdım ve sizden fikir istedim fake ye çıkardınız konumu

Sanırım yorumum işine gelmedi cevap vermedin 2 kere yazdığım halde
neyse napalım zorla cevap verdirtecek değilim ya
6ev+arabayla maddi durumu normal olan arkadaşım

ne işime gelmeyen uykum geldğınde forumdan çıkmak suç mu? çok tuhaf insanlarsınız ya..konuma yorum yapcak olan baştan beri okuyp yapsn birisi bna AÇIKLA dediği için söledm onları..işine gelmeyen cvp yazmaz olur bitert...

fiyasko olan ne arkadaşım ben insan gibi yaşadığım bir şeyi yazdım ve sizden fikir istedim fake ye çıkardınız konumu

fiyasko olan şey şu sen 1 sene gezip tozmşsun elin oğluyla burda aaaa ben sevgili olmadım muhabbeti yapıyosun
çoğumuzun sevgilisi var seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ama sadece arkadaşız istemem yan cebime koy olayına girmiyoruz
arkadaşçada gezilir bir erkekle ama o erkekten evlenme beklentisi hoşlanma varsa bu ilişki başkadır
yani ne dediğini bilmiyosun
ben seni anlıyorum
sevgili yapmayan evlenilecek kız profili çizmişsin oğlana
artık o da yerseee

bnm ne sıfatla ne yaşadığımı sizden daha iyi biliyorum evet ikimzde birbirmizi seviyoruz ama SEVGİLİ değiliz bunu kmse bnle tartşmasın..arada aşkm cnm cicim ne bilim elele gezme sevgili adına koncak hiç bişi yaşamadm yaşasam evet yaşadm sevgliliym derim burda kmden NEDEN saklıyım.bni eleştrmek için değil yardımcı olmak için yorum yazan yazsın

Madem sevgili değilsiniz şahıs size yüzüğü hangi sıfatla aldı?

"Ben memur olmak değil kendi işimi yapmak istiyorum"demiştiniz..
Sizin işiniz nedir?
Bu son soruşum gerçi..Yine cevap vermezseniz vazgeçeceğim sormaktan..4 oldu zira

hıı kendi işimi yapmak istiyorum derken kendi fast food restaurantmı açmak istiyorm demek istemiştim yoksa okulda işletmeydi bölümüm..

6 ev 30binlik bi arabam olsa suudi kralıyla bilem evlenirim

boşver sorun olmaz

E canım sen agorafobim var demişsin dışarı çıkmadan nasıl 1 sene görüştün çocukla okulun bile aksamışya bu yuzden agorafobi erkek arkadaşa gelince mi geçti? sen konunu ya tam anlat ya da kapattır bence...

dışarı çıkınca bayılacak gibi oluyorum deyip nasıl yanı anlamadım kı ben

canım bnm sevgilim olmadan aldığım ilk yüzük değil ki önceden başka birilerinden daha almıştım yüzük ama sevgili değildim..bu neden size garip geliyor:)

Bana arkadaşlarım hiç yüzük almadıkları için olabilir
Gerçi benim 6 evim olmadığı için sosyal konumum sizinki kadar parlak değil..
Belki de sosyetede arkadaşlara yüzük hediye etmek normal karşılanıyordur..
Bilemeyeceğim

canım bnm sevgilim olmadan aldığım ilk yüzük değil ki önceden başka birilerinden daha almıştım yüzük ama sevgili değildim..bu neden size garip geliyor:)

o kadar baskın bi aileye sahipsiniz de ondan

daha istediğiniz işi yapmanıza izin vermeyen aile baskın olan aile

sevgili sıfatında bile olmadan yüzük almaya sıcak bakmayacağı için

sizinde bu işlere kalkışmanız garip geliyor

çokta mantıklı bence

evet canım zamannda yaşadğım bi olaydan dolayı öyle bi hastalık geçirmiştim malesef..

Sevgili olmadan neden bu konuyu kendinize stres yaptnız ki? Bazen çok iyi anlaşacağını düşündüğün kişilerle bile anlaşamıyorken sizin durumunuzda denemeden birşey denilmesi güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…