Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

Siz olayı şöyle bir etraflıca anlatmıyorsunuz ki?
Orada burada, yanınızda yörenizde birileri varken görüştüğünüz kişi (sevgilim bile diyemiyorsunuz)
şimdi de yüzük aldı öyle mi?

o zaman hata sende eksik anlatmışsın en başta
yüzük alıp evlenme mi teklif ettti?
bu arada sen aklında düzgün anlatsan

Son düzenleme:
yaaa benim kafam karisti
sadece arkadas olarak gorusuyorsunuz aile sevgili olayina karsi ama anneyle oturup evlendikten sonra acaba gozu acilir mi? muhabbetleri yapiliyor ama arkadassiniz(!) arkadasiz denince aile bulusmaya izin vetiyor sevgiliyiz deseniz izin vermiycek,ama zaten arkassiniz
yaaa bu cocugun bu evlilik olayindan haberi var mi?

güzelim madem sadece arkadassınız ama senınle evlenmek istiyor. e sen zaten kararını vermişsin. evlen gıtsın o zaman konu baslıgı her ne kadar celıskılı olsa da ıkınızde zengınsınız tek sorun onun popüler aıleden olması. bizden ne istiyorsun ki?
annende ilişkiyi biliyor her sey yolunda eeee??

Madem yüzük aldı..Ailenle de konuşsun o zaman..

Bu arada yine soruyorum..
İşin nedir ki?
"Kendi işimi yapmak istiyorum"demişsin ya...

konu sahıbı ; kendı ısınızı yapmak ıcın calısmadıgınızı soyluyorsunuz

calısmamanıza ragmen 30bin tllık arabaya bınmek maddı gelırı normal bı aıle

demek olmuyor .o yuzden bence hıc zengın fakır trıplerıne gırmeyın derım ben

Son düzenleme:

Siz olayı şöyle bir etraflıca anlatmıyorsunuz ki?
Orada burada, yanınızda yörenizde birileri varken görüştüğünüz kişi (sevgilim bile diyemiyorsunuz)
şimdi de yüzük aldı öyle mi?

o zaman hata sende eksik anlatmışsın en başta
yüzük alıp evlenme mi teklif ettti?
bu arada sen aklında düzgün anlatsan

evet SEVGİLİM değil yüzük aldı ama ben almadım yüzüğü iki arkadaşı vardı yanımızda

pardonda başında ilişki yok daha ortada diyorsun sonrada yüzük almış dıyorsun ne alaka anlamadım bıkaç sayfa sonrasındada evlendık diceksin sanırım emin ol dışardan sende okusan sende bağlantı kuramazsın

bilmiyodum sağol...yurtdışında okudum ama bitiremedim bazı nedenlerden dolayı burda yeniden başlamayı düşünüyorm.şuan çalşmıyorum

ah bir de yurt dısında okudun? sen nasıl fakirsin yaa

sen fakirsen ben aç bile degılım

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer senin samimi cevapların olsaydı herkes konuna yorumlar yapardı ama işine geleni cevapladın gelmeyeni cevaplamadın ve insanlar da konunun sahte olduğunu düşündü ister istemez. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla o kadar yakışıklı, zengin, kişilik sahibi bir erkeği elinde tutacak olgunlukta olduğunu düşünmüyorum. Tabii öyle birisi varsa gerçekte..

Sorun olmaz ya,
satarsınız 6evi artık onun parasıyla, ömür boyu istediğin gece kulubune gidersiniz.

eğer gerçekten bir örnek istiyorsan sana en iyi örnek ben olabilirim benim ailem son derece açık ve gezmeyi eğlenmeyi seven bi aile
evlendiğim kişinin ailesi ise son derece asosyal ve tamamen kapalı tesettürlülerdi ve bende başlarda senin gibi düşündüm yapabilirmiyim die ama gayet mutluyum yani olay sende bitiyor ben eşime ve ailesine ayak uydurmayı seçtiim ve ne görümcelerimle ne kaynanamla bir tek sorun yaşşamadım yani çocuğa güveniyor ona ayak uydururum yaparım diosan olmayacak hiçbişey yok gene de son karar senin

kızlar şuan çıkmam gerekiyor yarn hepsne cvp vericm birdn üstüme geldnz nedense sanki bir suç işlemşm gbi..ss neyse iyi geceler hepinize

Sanırım yorumum işine gelmedi cevap vermedin 2 kere yazdığım halde
neyse napalım zorla cevap verdirtecek değilim ya
6ev+arabayla maddi durumu normal olan arkadaşım

Herkes üzerine gittikçe konunun
konu sahibi iyice çelişti kendisiyle.
Yazılanlara kim inanabilir ki şu anda?

Her satırda yeni bir fiyasko,
Her satırda yeni bir Vaka-i Hayriye !

kızlar şuan çıkmam gerekiyor yarn hepsne cvp vericm birdn üstüme geldnz nedense sanki bir suç işlemşm gbi..ss neyse iyi geceler hepinize

Konu sahibesi siz dönene kadar topikte geyik sohbeti yapılmaması için konunuzu geçici olarak kapatıyorum, topiğinizi açtırmak istediğinizde bana mesaj atın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…