tatlım sen maddiyat yoksunu değilsin hayal gücü yönünden fakirsin sadece. Eğer hikayen sahteyse, 3.sınıf Türk dizilerinden çalınmış 3. bir zenginlik anlayışın var, değilsen de çok sıkıcı bir yaşantın var yahu hayatla ilgili hiçbirşey öğrenmemişsin herşey gözünü boyuyor. 6 tane evin varken kendinizi orta halli zannediyorsun, hayran hayran tvlerden gördüğüm clublere gidiyor, aman annesi bile yurtdışına çıkmış nasıl ayak uydururum ben diye hayıflanıyorsun, beyaz yakalılar dahi kendilerine lüks eğlence yerlerine gitme, ailecek yurtdışına çıkma imkanlarını sağlayabiliyorlar Allah aşkına yani. Bu kadar saf saf etkilenilmez herşeyden.
Tabi 8000tllik makarna olayı gerçekse bilememAma o zamanda etkilenmek yerine g*tünle gülmek daha mantıklı bir seçim olabilir.
Hööööö8 bin tl lik makarna olayı nedir yaa ??
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
çok zengin biriyle ben yapamazdım, 3 sene kadar önce biriyle tanışmıştım o da böyle çok zengindi, daha ilk buluşmada olmayacağını anlamıştım, gittiğimiz yerde umursamadan sürekli para harcamıştı, pahalı içkiler yemekler , inanılmaz rahatsız olmuştum, aman aman dedim uzak olsun
Aynen ben de çok zengin biriyle yapamazdım.....
Öyle deme İzmir'den bir sürü ev alırdın
benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)
hımm 30 binlik arabanız varmış sizin de. benim gibi her yere dolmuşla giden biri olsaydınız sorun olurdu
hakkaten çekim yasası varmış. hakkaten para parayı çekiyormuş
yok canım ne demek.bende oda 24 yaşındayız ailesini tanıyorum.biliyo ailemn muhafazakar olduğunu ben alkol kullanmıyorum annem tesettürlü bi bayan zaten
: )) başlığı açan ve soru soran kullanıcının ilk mesajını okudum
şimdi tüm içtenliğimle gayet doğal bir şekilde soruna kendi çapımda yardım etmeye çalışacağım.
bir el atın dediğin için
tabiki günümüzde maddiyat her şeyden ne yazık ki öte geliyor, bu hakikatin hepimiz farkındayız.
fakat iki bireyin maddiyattan önce daha büyük sorumlulukları vardır birbirlerine, erkek arkadaşının maddi gücünün sana büyük problem olup olmayacağını ancak o'nun bu gücü ne kadar hazmedip hazmetmemesiyle alakalıdır, hazmeden bir insan kazanımlarının peşine düşmez, yaşamak için gereken bir aracı yani parayı dillendirmez seninle asgari müşterekde buluşur, ortak paydada ilişkinizi yaşarsınız, fakat sonradan görmeyse paranın getirdiği küstahlığı sana güç gösterisi için kullanır, başarısız olduğu konuları parasıyla kapatmaya çalışır, hesaba düşersiniz çok çirkinleşir ilişkiniz...
diyeceğim o ki erkek arkadaşın hazımlıysa maddiyat ayrıntısı mühim değil fakat değil ise vay haline çok çekersin
kız ilahi öldürdün benii sen çok yaşa emi
ya canım senşn ailen biliyor mu ve biliyorsa ne diyorlar peki
canım sen şaka mısın?6 ev ve araba diyorsun ve durumumuz normal diyorsun ya sen hayal alemindesin yada bilemiyorum
anladigim kadariyla sorun sadece para meselesi degil gibi...gorgu, ev ici kulturlede ilgisi var sanki
yani pogacagi bile abartip catal bicakla yemekkusura bakma ama bu konularda ancak bizim milletimizin abarttigini dusunuyorum. yani zenginliginde b.kunu cikariyorlar afedersin. su turk filmlerinde sey olur ya..fakir bayanin yarim yamalak esarbi vardir, zengin olunca acilir sacilir bakim yapar filan beki uc bir ornek oldu ama...fakirkende acik olsaydi :44: bu degisiklik niye??
senin erkek arkadasin ve ailesi boyledir demiyorum, ama tabiiki zenginligin verdigi bi takim aliskanliklar vardir...sizin durumunuzda iyiymis, en azindan orta bir ailenin cok cok uzerindesiniz anlattiginiza gore..ilerde bu gelir farki esinin seni ve ailesininde aileni kucumseme gibi bir durumu olabilir. yani kisa vaadede gozukmesede ilerde patlak verebilir. bu aileler bir araya gelmeyecekler mi? o zaman eminim farkliliklar goze batar...ancak iki tarafta ilimli olursa sorun olmaz. yani senin ailen kompleks yapmazsa ve karsi tarafta hor gormezse ailenizi ve sizi sorun olmaz...bunuda onceden bilemezsin...
birde burda bu tarz konulari goruyorum bazen...kiz sikayet eder..maddi durumu ve egitimi erkekten daha iyi oldugu icin..ya da boyle erkegin durumu daha iyi diye...yani ne olacak? bi taraf tabiiki daha iyi olacak..bu kacinilmaz..su da varki davul bile dengi dengine demisler...
Feriha ile Emir geldi aklıma
Bence sorun çıkar.. Ayak uyduramazsın, onların tarafından da birileri illa görgüsüzlük yapar laf sokar gibi..
Hööööö8 bin tl lik makarna olayı nedir yaa ??
bi makarnaya 8000 tl vericek kadar saf değil..araba konusuna gelince sene sonunda bi üst modelini almayı düşünüyorum.onun arabasını niye satalaım Allah AllahOrayi kacirdim. Sanirim mustakbel damadin yedigi makarna 8 bine maal oluyor. 30 binlik arabasi olan konu sahibiyle , 300 binlik arabasi olan mustakbel es adayinin sinif farkindan dogan arayi kapatmak istemesi uzerine konu acip burdaki bir kac arkadasi banlatmasidir olay. Konu sahibi 30 000 arabani satarsin , o da 300 000 lik arabasini satar. Elinizde 330 bin olur. Ikiye bolersiniz, her biriniz 165 binlik araba alirsiniz. Bakin sinif farki nasil da cozuldu. Makarnayi da sen yaparsin 10-15 tl ye maal olur. Baska sorun var miydi?
bence sen somali de falan yaşıyosun canım.ya da hiç zengin biri görmedin ki 6 eve bile hayal dünyasndan bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?