Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

ezilmek değilde içimi huzursuz eden başka şeyler var ama ne bilmiyorm

-Manken gibi kızım
-30 bin tl lik arabam var sevgiliminde300 bin tl lik
-6 evimiz var

Yorum- maddi farklılıklar sorun yaratır mı diye düşüneceğine benim kaf dağında olan burnumu zengin
sevgilim mütevazi bir dağa taşır mı diye düşün.
Sende bi kendini övme burnu havada bi durum sezdim.

ezilmek değilde içimi huzursuz eden başka şeyler var ama ne bilmiyorm

içten içe sende ilerde sorunlar çıkacağını biliyosun bence
bu huzursuzluğun sebebi bu
çok yakın bir arkadaşım iş yerinde müdüryle çıkmıştı 1 ay içinde kız depresyona girdi
o adamda zengindi filan(senin ki kadar olmasada)
marka delisi süsü takıntısı estetiğe filan sardı en son
onun etrafındaki kızlardan güzel olmaya çlışıyodu
1 ay da bitti ilişki..
hepsi aynı olmaz ama bazı gerçeklerde ortada

öyle biri olcğmı sanmıyorm ama etrafndaki insanlrdn bile kıskanabilrm onu o konuda çok kıskancım etrafnda çok kız arkadaşı var

gerçekten yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyrm dalga geçenlere hakaretlere bulunnlara bir şey demiyorm.konuyla alakalı yorm yapnlra cevap yazıcam

Güldürdün beni Allah seni de güldürsün :))
kaç yaşındasın sen

Konuya inanmıyorsanız yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz yok yazmak istiyorum diyorsanız topikte konu dışı yazamaz, konuyu geyiğe çeviremez, alay edemezsiniz.

Üyenin ve konunun gerçekliğinden şüphedeyseniz kötü içerik bildirimi yapmalısınız, geyik değil...

Öff şu konuya yorum yazanlar ve bunlar gibilerin yüzünden bu siteye artık girmek bile istemiyorum.
Her insan sizin gibi düşünmek zorunda mı? Beğenmediysen yazma kardeşim.
Hemen bi alaylar eleştirmeler vs. kesin hepiniz mükemmel insanlarsınızdır(!)yahu yeter ama artık !

Son düzenleyen: Moderatör:

anlayışlı insanları görmek güzel..

24 yaşındayım neye güldün söyle bizde gülelm arkadaşm

: )) başlığı açan ve soru soran kullanıcının ilk mesajını okudum
şimdi tüm içtenliğimle gayet doğal bir şekilde soruna kendi çapımda yardım etmeye çalışacağım.
bir el atın dediğin için

tabiki günümüzde maddiyat her şeyden ne yazık ki öte geliyor, bu hakikatin hepimiz farkındayız.
fakat iki bireyin maddiyattan önce daha büyük sorumlulukları vardır birbirlerine, erkek arkadaşının maddi gücünün sana büyük problem olup olmayacağını ancak o'nun bu gücü ne kadar hazmedip hazmetmemesiyle alakalıdır, hazmeden bir insan kazanımlarının peşine düşmez, yaşamak için gereken bir aracı yani parayı dillendirmez seninle asgari müşterekde buluşur, ortak paydada ilişkinizi yaşarsınız, fakat sonradan görmeyse paranın getirdiği küstahlığı sana güç gösterisi için kullanır, başarısız olduğu konuları parasıyla kapatmaya çalışır, hesaba düşersiniz çok çirkinleşir ilişkiniz...

diyeceğim o ki erkek arkadaşın hazımlıysa maddiyat ayrıntısı mühim değil fakat değil ise vay haline çok çekersin

Maalesef her konuda da var maalesef bu tür yorumlar
Çok gereksiz...

Neyse, maddi farklılıklar siz birbirinizi istedikten sonra problem olmaz...
Aileler arasında problem olur mu? Onu yaşayıp sen göreceksin...
Gayet iyi bir adayın var, değerlendir..Hakkında hayırlısı olsun..

maddi farklılıktan problem çıkmazsa başka durumlardan çıkabilir.
evlilik süreci stresli olduğundan çıkabilecek pürüzler normal.
maddi anlamda sıkıntı yaşarsınız mesela, işte düşünmüştüm zaten ben diye düşünmemeli. bu olmazsa başka bir problem olurdu.olacaktı.

nasıl yaşarsanız yaşayın, bu yaşantının oluşturduğu karakter önemli.
anlaşmazlığı da anlaşabilirliliği de bu belirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…