şunu baştan anlatsan mesele çıkmaycak da
yani şimdi senden cevap mı bekliyo sende bize ne yapsam diye soruyosun
o zaman şöyle söyliim
bence uyum sorunu olabilir
onlara ayak uyduramayabilirsin
bir zaman sevgili olarak takıl bak bakalım nasıl oluyo durumlar
yanında çok ezilmiyosan devam edersin
Dünden beri takip ediyorum konuyu.
Konu sahibesi arkadasimiz ya cok saf, yada cok akilli herkezle bi güzel dalga geciyor. Cozemedim bi türlü.
Konu sahibesi arkadasimiz ya cok saf, yada cok akilli herkezle bi güzel dalga geciyor. Cozemedim bi türlü.
Bana mitamoni gibi geldi
ezilmek değilde içimi huzursuz eden başka şeyler var ama ne bilmiyorm
içten içe sende ilerde sorunlar çıkacağını biliyosun bence
bu huzursuzluğun sebebi bu
çok yakın bir arkadaşım iş yerinde müdüryle çıkmıştı 1 ay içinde kız depresyona girdi
o adamda zengindi filan(senin ki kadar olmasada)
marka delisi süsü takıntısı estetiğe filan sardı en son
onun etrafındaki kızlardan güzel olmaya çlışıyodu
1 ay da bitti ilişki..
hepsi aynı olmaz ama bazı gerçeklerde ortada
Bana mitamoni gibi geldi
benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)
Güldürdün beni Allah seni de güldürsün :))
kaç yaşındasın sen
Öff şu konuya yorum yazanların yüzünden bu siteye artık girmek bile istemiyorum.
Her insan sizin gibi düşünmek zorunda mı? Beğenmediysen yazma kardeşim.
Hemen bi alaylar eleştirmeler vs. kesin hepiniz mükemmel insanlarsınızdır(!)yahu yeter ama artık !
24 yaşındayım neye güldün söyle bizde gülelm arkadaşm
Öff şu konuya yorum yazanlar ve bunlar gibilerin yüzünden bu siteye artık girmek bile istemiyorum.
Her insan sizin gibi düşünmek zorunda mı? Beğenmediysen yazma kardeşim.
Hemen bi alaylar eleştirmeler vs. kesin hepiniz mükemmel insanlarsınızdır(!)yahu yeter ama artık !
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?