Maddi manevi çöküntüdeyim

Ters bi laf edecek diye çekiniyorum
Beni kıracak bişey dese zaten burası zindan oldu laf ederse hiç duramam burda diye susuyorum
öğrenim kredisini araştırayım bi teşekkür edeirm
Hayir hatirlatmak hakkin.Simdi degil derse susar gidersin

Evet boyle de.Ama sana da soz vermis.Hatirlatabilirsin.

Hayır ev kredisi dğil ama ona yakın bişeyler ev yaptırcaz diye demir beton vs. için kredi çekmişti onu ödüyor
Evde yaptıramadık kaldık ortada
Annem çalışmak istiyoda bulamıyoruz
Ee o para nereye gitri demir vs aldiniz mi bari?

Hayir hatirlatmak hakkin.Simdi degil derse susar gidersin
Doğru aslında olmaz derse ne kaybetcem ki ama olur tamam derse çok şey kazanırım :)
Hatta ilk zammı istemeseydim belki de hala asg.ücret alıyodum istemeyince kimsenin aklına bile gelmiyo

Gizlice biriktir.Bu kadar kalir derse gelecegim icin biriktirmem lazim baba de.Beni de dusun de.Etmissin edecegin yardimi.Edersin de az edersin.Benden bukadar de.Onlara maddi olarak bakasiniz diye dogurmadilar ya seni.Ceyiz parasi de.Ceyizimi yapmaktan kurtulacan iste de.

sonra durdum dedımki adam gibi kadınım bee.

Vallahi ben sizin neden köyde yaşadığınızı anlamadım?
Baba zaten uzakta ayda bir geliyor.
Senin işin desen zaten köye uzak.
Eviniz varsa verin kiraya ise yakın yerde ev tutun yani.
Annen de bi yerde aşçı olarak falan ise başlasın.
Hep beraber merkezde yasayin yani nedir bu köydeki ısrar?

kelebek sen biraz fazla karamsarsın bu yaşta
bu dediklerini bende yapıyorum hergün bir firmada muhasebe sorumlusuyum ve her dakika bi hesaplar isteyen patronum var
2,5 yaşında bir oğlum var sabah 6 da kalkıyorum hazırlanıyorum 7 de evden çıkıyoruz
iş ve ev mesafem 1 saat
akşamda 7,30 gibi evde oluyorum yemek çamaşır masa topla çocukla oyna (sağolsun eşimde destek oluyor)
sonra onu uyut tekrar evi topla yatmam 23.30 24.00 ü buluyor
çok şükür çalışıyoruz işimiz var deyip devam ediyoruz
yalnız maaşın çok düşük cidden kendini topla ve emin bir konuşma yap derim.

Köydeki ev dede evi bizim bile değil amcamın üstüne
Yeni ev yaptrcaktık evi yaptırcağımız arsada amcaın üstüne çıktı mahkeme falan oldu uzun iş kısacası
Niye merkeze taşınmıyoruz çnkü 50-100 tl nin hesabını yapacak pozisyondayım
Yol param sabit 300 tl 1 tl bile aşmıyor ama ev öyle mi
Eşya vs. hiç bişey yok annem alışmış köye kira istemiyo
Ev kiraları en az 500 oda yol parası çıkıyo yine kız kardeşimde var lisede okuyan eder 700 tl
İşyerine yakın tutsam merkezi bi yerde olduğu için kiralar 700-800
Şimdi 300 nerdeee 700 nerdeeee
Daha doğalgazı saymıyorum bile annem de gelmiş olsa sobalı evde tutarız ama köyden kim getircek odun kömür
Annem gelmese doğalgaz faturasını nasıl öderim çok zor

İşte böyle şeyler okuyunca biraz kendime geliyorum yanlış anlamayın bazen sadece bi ben miyim bunları yasayan diyorum çevremde hep daha iyi şartlarda olanları görünce üzülüyorum
Çok karamsarım o konuda haklısın akşam saat 23.00 gördü mü eyvah sabah nasıl kalkcam diye karalar bağlıyorum
Küçük bi ilçede yaşadığımız için bu maaş bile çok geliyor insanların gözüne
Özel olmazsa siziin firma kurumsal mı ve ortalama maaşınız ne kadar açıkçası ben en az 2.000 hakettiğimi düşünüyorum

tekstil firması bizim ki ben 13 yıldır çalışıyorum ve dediğim gibi sorumluyum
3.000,00 TL maaş alıyorum
şuda var muhasebe departmanı her zaman en az maaş alandır.
silkelen ve kendine gel kelebek:) o yollardan çok geçtik bu işi öğrenmek için.

Senin konularının çoğunu okudum biliyorum ayrılman iyi olmuş boşver hiç te oralı olma üzüldügunu falan da belli eden paylaşımlar yapma patronuna hatirlatabirlisjn bunda kötü bir şey yok borçlar odenir zamanla takma bu kadar ayrıca baban her istediğinde kredi çekmeye mecbur değilsin sonuçta aynı evde yaşıyorsun illaki eve bir katkin oluyordur velhasıl sen o çocukla tekrar birleşme önce bir kendini topla iyice düşün benim şahsi fikrim ondan snaa koca olmayacağı idi

Oooo sen fazlaısnı bile hakediyorsun o zaman Allah daha güzel günlerde hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah :)
Aynen öyle haklısın bütün para muhasebedeb geçiyo en az maaş yine onlara kalıyo
Bizim şirkette de en az önemsenen bölüm muhasebe
Tesekkür ederim hakikaten kendime gelmem lazım hayat benim hayatım

Bende son noktayı öyle koydum sen benm evlenebileceğim bi adam değilsin dedim
Düşün düşün nereye kadar kendimi yiyip bitiriyorum
Patronumla konuşma kararı aldım böyle olmuyo ben şansımı deneyeyim de olmaz derse olmaz kelebek zam istedi ne yüzsüz diye sağda solda konuşacak hali de yok heralde
Babam da 1 haftaya köye gelecek konusu çıkarsa para kalmıyor elimde baba sıkıntı yaşıyorum dycem

Bence de anlayış gosterir herhalde sonuçta kolay kazanılmiyor para ayrıca sevgilin senle evliliğe bulmaz para borcum var der yarın birgün bir bakmssin birden evleniyor bu işler öyle oluyor çünkü tatlım

Kelebek sevgilinden niye ayrıldın?
Yani insanları anlayamıyorum erkek arkadaşının ailesinin bencillikleri konuştuk aylarca yillarca. Bu ne perhiz ne lahana şimdi?
Senin ailenin de onlardan geri kalır yanı yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…